Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Afiseaza

Forumul Internațional de Turism FORO este un eveniment dedicat profesioniștilor din industria ospitalității, care promovează exemplele de bună practică și de management, investițiile și proiectele reprezentative din industrie, în contextul referințelor internaționale recente.

FORO 2018 va reuni pe 8 iunie, la Athénée Palace Hilton Bucharest Hotel, lideri și investitori din industria ospitalității, manageri și proprietari ai principalelor hoteluri – 4* și 5* – și restaurante din România, chefi, specialiști și speakeri internaționali, arhitecți și designeri de interior, companii cu soluții.

Axa tematică FORO 2018: visit, stay, share your experience. Brandul de țară, calitatea serviciilor în industria ospitalității sau calitatea spațiilor cu destinație turistică sunt câteva dintre temele abordate de forumul din iunie de la București.

Lista preliminară a Speakerilor FORO 2018:

Peter Ducker FIH, Chief Executive, the Institute of Hospitality, MAREA BRITANIE

Speaker și Invitat / Institutul Ospitalității promovează de peste 75 de ani excelența și profesionalismul în industria de profil, reunind manageri din peste 100 de țări. Peter Ducker este Director Executiv al Institute of Hospitality. A urmat cursurile Universității Oxford și timp de mai mulți ani a condus Asociația The Hotel Booking Agents, cu un portofoliu de peste 85 de agenții și 205 hoteluri. Face parte din top 50 cei mai influenți oameni din industrie.

Renata Martinčič, Director General, Direcția de Turism, Ministerul Dezvoltării Economice și Tehnologiei, SLOVENIA

Speaker și Invitat / Campania națională de branding „Slovenia Green”, coordonată de Renata Martinčič, i-a adus Sloveniei premiul National Geographic World Legacy Destination Leadership în 2017. În 2016 Lublijana a fost declarată „Europe’s Greenest Capital”, iar Slovenia „the first Green Country in the World” datorită strategiei de promovare a Direcției de Turism numită „Green Scheme of Slovenian tourism”. În 2017, Renata Martinčič, a reprezentat Slovenia în cadrul Global Tourism Economy Forum.

Bozkurt Atabek, General Manager, Mövenpick 5* Hotel Istanbul, TURCIA

Speaker și Invitat / Mövenpick Hotel Istanbul a fost numit Europe’s Leading Business Hotel în World Travel Awards 2017, unul dintre cele mai importante premii din industria ospitalității. Hotelul de 5* Mövenpick este situat în centrul orașului Istanbul. Bozkurt Atabek este un profesionist cu o experiență de peste 25 de ani în industria ospitalității. A urmat cursurile Universității de Turism Dokuz Eylul și Facultatea de Management Hotelier. A fost Director General al Islandia Marriott Long Island, perioadă în care a primit și titlul de “General Manager of the Year”.

Dejan Pejčinović, General Manager, Zira 4* Hotel Belgrad, SERBIA

Speaker și Invitat / Serbia’s Leading Business Hotel 2017, Luxury Modern Hotel 2017, Luxury Business Hotel 2017 și 2016 sunt cele mai recente premii primite de Hotelul de 4* Zira din Belgrad. Dejan Pejčinović conduce Hotelul din 2013, este Vicepreședintele Asociației HORES și reprezentantul industriei hoteliere din Serbia în boardul Camerei de Comerț din Belgrad.

Vincent Vermeulen, Managing Director, School for Butlers and Hospitality, BELGIA

Speaker și Invitat / Școala de Majordomi fondată de Vincent Vermeulen este una dintre cele mai apreciate din Europa. Vincent Vermeulen reprezintă a patra generație a unei familii care și-a dedicat întreaga viața industriei ospitalității. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe restaurante cu stele Michelin și cu hoteluri de lux din întreaga lume. Este de asemenea fellow al Guild of International Professional Toastmasters.

Chef Thomas Bühner, Chef/Proprietar, Restaurant La Vie, Osnabrück: 3* Michelin + 19 puncte Gault&Millau, GERMANIA

Speaker și Invitat / Thomas Bühner este unul dintre cei mai premiați și apreciați Chefi din Germania din ultimii 20 de ani. Restaurantul său din Osnabrück, La Vie, are 3 stele Michelin și 19 puncte Gault&Millau. Thomas Bühner a primit distincția ‘Chef of the Year’ din partea Gault&Millau, a fost ‘Grand Chef’ cu Relais & Chateaux, iar La Vie este membru al ‘Les Grandes Tables du Monde’ din 2010.

Alon Baranowitz, Founding Partner – ‎BARANOWIZ + KRONENBERG, ISRAEL

Speaker și Invitat / Alon Baranowitz conduce biroul de arhitectură și design interior, BARANOWITZ + KRONENBERG din Tel Aviv,  cu un portofoliu dominat de proiecte pentru industria ospitalității. Alon Baranowitz a studiat arhitectura la New York. Recent, biroul său de arhitectură a fost distins cu  Best International Design Studio la Build Awards 2018, iar restaurantul Pastel, proiectat de către acesta, a fost câștigător global la categoria  Luxury Interior Design/Architecture în cadrul World Luxury Restaurant Awards 2018.

Peter Ippolito, Arhitect, Managing Partner, Ippolito Fleitz Group, Stuttgart, GERMANIA

Speaker și Invitat / Peter Ippolito a studiat arhitectura la Stuttgart și Chicago. A fost primul designer de interior care a apărut în Interior Design Hall of Fame. Biroul multidisciplinar pe care îl conduce a câștigat peste 270 de premii internaționale pentru interioare: 2017 Best of Year Awards – Interior Design Magazine Winner Casual Dining, Red Dot Design Award, INsider Award, German Design Award Interior Architecture, Iconic Awards etc.

Ben Boury, Manager, Restaurantul Boury: 2* Michelin, Roeselare, BELGIA

Speaker și Invitat / Primind 2 stele Michelin la scurt timp după deschidere, restaurantul Boury a avut o evoluție rapidă pe scena gastronomică europeană. Este o afacere de familie, pe care Ben o conduce alături de fratele său Tim – ‘Chef of the Year’ by Gault&Millau – și de sora sa Inge Waeles. O echipă tânără și ambițioasă. Principiul familiei Boury: “nici un compromis referitor la calitate”.

Sammy Shafi, Manager și proprietar al Restaurantului cu 1* stea Michelin Kokkeriet din Copenhaga, DANEMARCA

Speaker și Invitat / Sammy Shafi este managerul și proprietarul Restaurantului Kokkeriet, care deține 1* Michelin. Restaurantul a fost fondat în anul 2001 și este situat în Copenhaga, Danemarca. Sammy Shafi a fost numit Somelierul Anului în 2012 de către renumitul ghid danez pentru restaurante “Den danske Spiseguide”. El este, de asemenea, editor și coautor al cărții de bucate “Kokkeriet”, care a câștigat “Worlds Best Cookbook 2016” și în curând va publica “The Art of Service”.

Hector Restrepo Calvo, Arhitect, Founding Member, Heres Arquitectura, SPANIA

Speaker și Invitat / Arhitectul Hector Restrepo a studiat arhitectura în Columbia și în Spania. La FORO va prezenta povestea restaurării hotelului de lux Soho House din Barcelona, construit în 1845 de familia Mandri în centrul istoric al orașului. Soho House Barcelona a primit patru premii la Vision Style Awards 2018, competiție jurizată de experți din industria hotelieră: ‘Dreamiest Bedroom’, ‘Europe’s Best Dressed Bed’, ‘Most Sumptuous Spa’ și ‘Style Winner of the Year’.

Informații suplimentare pe www.foro.com.ro

FORO face parte din seria proiectelor de comunicare și a evenimentelor internaționale create de BORO PR & COMMUNICATION, alături de SCHOOL + HOSPITAL, Building Education Bucharest International Forum, Romanian Hospital Convention ROHO și Romanian Agriculture Leadership Forum RALF. Mai multe pe www.borocommunication.ro și pe www.facebook.co/borocommunication

FORO 2018 Speakeri

Data actualizarii: 24/07/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close