Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Afiseaza

Forumul Internațional de Turism FORO este un eveniment dedicat profesioniștilor din industria ospitalității, care promovează exemplele de bună practică și de management, investițiile și proiectele reprezentative din industrie, în contextul referințelor internaționale recente.

FORO 2018 va reuni pe 8 iunie, la Athénée Palace Hilton Bucharest Hotel, lideri și investitori din industria ospitalității, manageri și proprietari ai principalelor hoteluri – 4* și 5* – și restaurante din România, chefi, specialiști și speakeri internaționali, arhitecți și designeri de interior, companii cu soluții.

Axa tematică FORO 2018: visit, stay, share your experience. Brandul de țară, calitatea serviciilor în industria ospitalității sau calitatea spațiilor cu destinație turistică sunt câteva dintre temele abordate de forumul din iunie de la București.

Lista preliminară a Speakerilor FORO 2018:

Peter Ducker FIH, Chief Executive, the Institute of Hospitality, MAREA BRITANIE

Speaker și Invitat / Institutul Ospitalității promovează de peste 75 de ani excelența și profesionalismul în industria de profil, reunind manageri din peste 100 de țări. Peter Ducker este Director Executiv al Institute of Hospitality. A urmat cursurile Universității Oxford și timp de mai mulți ani a condus Asociația The Hotel Booking Agents, cu un portofoliu de peste 85 de agenții și 205 hoteluri. Face parte din top 50 cei mai influenți oameni din industrie.

Renata Martinčič, Director General, Direcția de Turism, Ministerul Dezvoltării Economice și Tehnologiei, SLOVENIA

Speaker și Invitat / Campania națională de branding „Slovenia Green”, coordonată de Renata Martinčič, i-a adus Sloveniei premiul National Geographic World Legacy Destination Leadership în 2017. În 2016 Lublijana a fost declarată „Europe’s Greenest Capital”, iar Slovenia „the first Green Country in the World” datorită strategiei de promovare a Direcției de Turism numită „Green Scheme of Slovenian tourism”. În 2017, Renata Martinčič, a reprezentat Slovenia în cadrul Global Tourism Economy Forum.

Bozkurt Atabek, General Manager, Mövenpick 5* Hotel Istanbul, TURCIA

Speaker și Invitat / Mövenpick Hotel Istanbul a fost numit Europe’s Leading Business Hotel în World Travel Awards 2017, unul dintre cele mai importante premii din industria ospitalității. Hotelul de 5* Mövenpick este situat în centrul orașului Istanbul. Bozkurt Atabek este un profesionist cu o experiență de peste 25 de ani în industria ospitalității. A urmat cursurile Universității de Turism Dokuz Eylul și Facultatea de Management Hotelier. A fost Director General al Islandia Marriott Long Island, perioadă în care a primit și titlul de “General Manager of the Year”.

Dejan Pejčinović, General Manager, Zira 4* Hotel Belgrad, SERBIA

Speaker și Invitat / Serbia’s Leading Business Hotel 2017, Luxury Modern Hotel 2017, Luxury Business Hotel 2017 și 2016 sunt cele mai recente premii primite de Hotelul de 4* Zira din Belgrad. Dejan Pejčinović conduce Hotelul din 2013, este Vicepreședintele Asociației HORES și reprezentantul industriei hoteliere din Serbia în boardul Camerei de Comerț din Belgrad.

Vincent Vermeulen, Managing Director, School for Butlers and Hospitality, BELGIA

Speaker și Invitat / Școala de Majordomi fondată de Vincent Vermeulen este una dintre cele mai apreciate din Europa. Vincent Vermeulen reprezintă a patra generație a unei familii care și-a dedicat întreaga viața industriei ospitalității. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe restaurante cu stele Michelin și cu hoteluri de lux din întreaga lume. Este de asemenea fellow al Guild of International Professional Toastmasters.

Chef Thomas Bühner, Chef/Proprietar, Restaurant La Vie, Osnabrück: 3* Michelin + 19 puncte Gault&Millau, GERMANIA

Speaker și Invitat / Thomas Bühner este unul dintre cei mai premiați și apreciați Chefi din Germania din ultimii 20 de ani. Restaurantul său din Osnabrück, La Vie, are 3 stele Michelin și 19 puncte Gault&Millau. Thomas Bühner a primit distincția ‘Chef of the Year’ din partea Gault&Millau, a fost ‘Grand Chef’ cu Relais & Chateaux, iar La Vie este membru al ‘Les Grandes Tables du Monde’ din 2010.

Alon Baranowitz, Founding Partner – ‎BARANOWIZ + KRONENBERG, ISRAEL

Speaker și Invitat / Alon Baranowitz conduce biroul de arhitectură și design interior, BARANOWITZ + KRONENBERG din Tel Aviv,  cu un portofoliu dominat de proiecte pentru industria ospitalității. Alon Baranowitz a studiat arhitectura la New York. Recent, biroul său de arhitectură a fost distins cu  Best International Design Studio la Build Awards 2018, iar restaurantul Pastel, proiectat de către acesta, a fost câștigător global la categoria  Luxury Interior Design/Architecture în cadrul World Luxury Restaurant Awards 2018.

Peter Ippolito, Arhitect, Managing Partner, Ippolito Fleitz Group, Stuttgart, GERMANIA

Speaker și Invitat / Peter Ippolito a studiat arhitectura la Stuttgart și Chicago. A fost primul designer de interior care a apărut în Interior Design Hall of Fame. Biroul multidisciplinar pe care îl conduce a câștigat peste 270 de premii internaționale pentru interioare: 2017 Best of Year Awards – Interior Design Magazine Winner Casual Dining, Red Dot Design Award, INsider Award, German Design Award Interior Architecture, Iconic Awards etc.

Ben Boury, Manager, Restaurantul Boury: 2* Michelin, Roeselare, BELGIA

Speaker și Invitat / Primind 2 stele Michelin la scurt timp după deschidere, restaurantul Boury a avut o evoluție rapidă pe scena gastronomică europeană. Este o afacere de familie, pe care Ben o conduce alături de fratele său Tim – ‘Chef of the Year’ by Gault&Millau – și de sora sa Inge Waeles. O echipă tânără și ambițioasă. Principiul familiei Boury: “nici un compromis referitor la calitate”.

Sammy Shafi, Manager și proprietar al Restaurantului cu 1* stea Michelin Kokkeriet din Copenhaga, DANEMARCA

Speaker și Invitat / Sammy Shafi este managerul și proprietarul Restaurantului Kokkeriet, care deține 1* Michelin. Restaurantul a fost fondat în anul 2001 și este situat în Copenhaga, Danemarca. Sammy Shafi a fost numit Somelierul Anului în 2012 de către renumitul ghid danez pentru restaurante “Den danske Spiseguide”. El este, de asemenea, editor și coautor al cărții de bucate “Kokkeriet”, care a câștigat “Worlds Best Cookbook 2016” și în curând va publica “The Art of Service”.

Hector Restrepo Calvo, Arhitect, Founding Member, Heres Arquitectura, SPANIA

Speaker și Invitat / Arhitectul Hector Restrepo a studiat arhitectura în Columbia și în Spania. La FORO va prezenta povestea restaurării hotelului de lux Soho House din Barcelona, construit în 1845 de familia Mandri în centrul istoric al orașului. Soho House Barcelona a primit patru premii la Vision Style Awards 2018, competiție jurizată de experți din industria hotelieră: ‘Dreamiest Bedroom’, ‘Europe’s Best Dressed Bed’, ‘Most Sumptuous Spa’ și ‘Style Winner of the Year’.

Informații suplimentare pe www.foro.com.ro

FORO face parte din seria proiectelor de comunicare și a evenimentelor internaționale create de BORO PR & COMMUNICATION, alături de SCHOOL + HOSPITAL, Building Education Bucharest International Forum, Romanian Hospital Convention ROHO și Romanian Agriculture Leadership Forum RALF. Mai multe pe www.borocommunication.ro și pe www.facebook.co/borocommunication

FORO 2018 Speakeri

Data actualizarii: 24/07/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close