Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Hotel Snagov Club premiat international pentru cea mai buna locatie de...

Luni, 22 aprilie 2019, a avut loc editia a XXX-a a Chefs Round Table R...

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ ...

Tendintele anului 2019: Culori pastelate folosite in decorarea saloane...

Caffe Festival Ibis – EUROPAfest Concerte de jazz after-hours, 10...

Editura GastroArt anunță apariția unei traduceri eveniment, o carte...

Inițiatori Ziua Nationala a Gastronomiei și Vinului: "Un prilej pent...

Ediția cu numărul 23 a Goodwine – Bucharest Wine Fair, cel mai lon...

Muzeul National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff, la Piata Victori...

Institutul Francez ofera curtea celebrei cladri din Bulevardul Dac...

Chefi cu stele Michelin, evaluatori de restaurante, brand ambassadors,...

Maison de Chefs, un singur loc, mai multe experiențe și concepte cul...

Primăvara asta tinerii actori bucureșteni au fost în lumina reflect...

Chef Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, vă invită la o...

Cea de a III-a ediție a Congresului Național pentru Gastronomia și...

Celebrul ghid Michelin a inclus in editia sa tiparita din acest an si ...

Bine a facut Mega Image ca au deschis un restaurant pe care si-au si p...

Coffee Studio by 5 to go, cea mai mare locație a grupului de până a...

Centrul de Evenimente The President în 2018: Rezultate financiare,...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

La inceput au deschis Limo Cuisine, un restaurant mare si frumos in pa...

S-a redeschis o parte din Lido, dupa ce zeci de ani a stat parasit, si...

Amalia Bellantoni, sotia vestitului Chef Sicilian Domenico Bellantoni ...

Grupul românesc Le Manoir a închis anul 2018 cu afaceri de peste 5,5...

După Bistro Ateneu, Chef Alexandru Dumitru preia conducerea bucătăr...

Sara din Agora Floreasca, unele dintre cele mai bune paste si pizza di...

Brunch, cocktailuri si delicii de dimineata Incepand cu luna februa...

Un restaurant de nisa, discret, elegant si sofisticat, cu foarte putin...

Hard Rock Cafe reinterpretează o parte dintre produsele americane cla...

Ca de fiecare data, in ultima saptamana din ianuarie, decernam pre...

Sonja Dive-Dahl devine Director General al celor doua hoteluri din cap...

Restocracy va premia cele mai bune restau...

In cateva zile dam Premiile Restocracy pentru cele mai bune restau...

Cum cere traditia, familia de sicilieni de pe Matasari pregateste un c...

Se cauta un Sushi Chef pentru un restaurant elegant cu specific japone...

2018 s-a dovedit a fi un an de excepție pentru sectorul vitivini...

De la Curtea Regală citire: Să se dea-n țară de știre că trecere...

Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – ...

Un concept de pop-up restaurant Vlad si Liviu sunt doi tineri bucat...

Compania românească Le Manoir a lansat Est, Est, Est, divizia de dis...

Athénée Palace Hilton București anunță numirea lui Tim Schmidt î...

Joi 6 decembrie 2018, a avut loc evenimentul de redeschidere al unuia ...

Motto: Bun pentru Gust, Bun pentru Sănătate, Bun pentru Planetă! ...

Miercuri, 5 decembrie 2018, restaurantul Sardin a inaugurat noul meniu...

SPARKLING FESTIVE CELEBRATIONS Get enchanted by this year’s Chris...

Scrumbia de Dunăre este un pește sălbatic care migrează din Marea ...

GastroArt reeditează cărțile fundamentale ale gastronomiei. Cum le ...

Campari Red Diaries - Entering Red: Ana de Armas este starul scurtmet...

Beck’s lansează în România patru beri speciale, inspirate din atm...

Joi, 8 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a GastroLab, re...

Impreuna cu AREA (Asociatia Romana de Educatie in Alergii) si cu Maria...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

Un investitor cauta spre inchiriere o vila interbelica renovata pentru...

Pentru prima dată în istoria Barilla, o femeie Chef este noul „Mas...

In noiembrie, Hard Rock Cafe Bucuresti sarbatoreste centenarul Marii U...

Saptamana trecuta, in cladirea aceea ciudata in peisaj, unde o vre...

Noua bucatarie romaneasca fina, creativa, aparuta pe lume in urma cu e...

Se lanseaza Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor ...

Budureasca a lansat colecția de vinuri CENTENAR Fetească Neagră ...

PREMIERĂ INTERNAȚIONALĂ Brânza românească de burduf ajunge l...

Pe 6 și 7 octombrie peste 10.000 de oameni au ales să își petreac...

Harta Pâinii (https://gastroart.ro/harta-painii/) este un proiect pri...

Se cauta un asociat pentru un restaurant libanez cunoscut si bine anco...

Domeniul Kelaru este numele pe care il poarta astazi o crama mica din ...

Bistro-ul Cafe Athenee din cadrul hotelului Athenee Palace Hilton înt...

Au mai rămas doar 2 zile până la prima ediție a Festivalului Vinul...

Cine este Lulu’s Cake? Lulu’s Cake nu este doar o (alta) cofeta...

Trofeul Someleriei 2018 - ASR a organizat a 15-a editie a Concursului ...

Marco Eichhorn preia conducerea hotelurilor Radisson Blu Bucuresti si ...

Conferinta internationala interdisciplinara „Coffee, Bread and Choco...

Congresul National al Gastronomiei si Vinului Editia a II-a, marti 2 ...

Miercuri, 26 septembrie 2018, incepand cu orele 18.30 Dianei 4 a gazdu...

A doua editie a Congresului de Gastronomie si Vin va avea loc marti, 2...

Miau Cafe este o cafenea situata pe strada Intre Garle, nr. 7 (initial...

Experiențe memorabile, sustenabilitate și autenticitate – tendinț...

În perioada 6-7 octombrie, vinul, muzica și cultura Republicii Moldo...

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim...

Hard Rock Cafe Bucuresti a lansat un nou meniu disponibil pentru o...

Ieri a fost ultima zi a lui SushiRoom, unul dintre cele mai bune resta...

Grupul Le Manoir deschide restaurantul mediteranean Corto Maltese și ...

Ambasada Republicii Federale Germania angajeaza, incepand cu luna octo...

Restaurantul bucureștean Le Bistrot Français aduce împreună cei ma...

MAIZE si-a deschis, in sfarsit, terasa, dupa foarte multe dificult...

Am asteptat mult, dar a meritat Saptamana aceasta (ultima din augus...

La Vinuri, restaurantul românesc situat în București, pe strada Epi...

Centrul de Evenimente The President continua seria degustarilor de vin...

In perioada 6-9 Septembrie 2018, Beraria H organizeaza prima ediție T...

Mancare cu Staif nu e mancare sofisticata, daca la asta va duce prima ...

Desi ne aflam intr-o perioada de vacanta, iata ca inceputul lunii augu...

Alexandru Dan, vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, s...

Începând cu 19 august 2018 bucătăria restaurantului ATRA va fi con...

Restocracy, Expressoft si George Butunoiu au lansat un proiect de ...

Situat la marginea clocotitorului Centrul Vechi al Bucureștiului, pe ...

De pe 17 pana pe 19 august ne bucuram la superlativ de cel mai indragi...

Belli Siciliani sarbatoreste impreuna cu comunitatea italiana in Roman...

Cismigiu – Bistro la Etaj a fost surpriza placuta a verii. Asteptat ...

A doua degustare de vin și cultură din cadrul proiectului Vinum &...

Miercuri, 25 iulie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a noului spat...

Pe 2 august e seară de grătar gourmet pe terasa Hard Rock Cafe! Cele...

Vara aceasta ne răcorim cu băuturi răcoritoare, gustări delicioase...

Afiseaza

Chefi cu stele Michelin, evaluatori de restaurante, brand ambassadors, manageri de hoteluri premiați, investitori, proprietari de hoteluri și de restaurante, arhitecți și designeri cu proiecte în industria ospitalității vor participa pe 7 iunie la cea de-a doua ediție FORO – International Forum for Reputation in Hospitality, care va avea loc la Radisson Blu Hotel din București.

Forumul abordează tema reputației în industria ospitalității din multiple perspective, cu exemple de bună practică și povești de succes din România, Franța, Germania, Elveția, Suedia, Marea Britanie, Rusia, Belgia și Turcia.

Tema ediției FORO 2019 este Building Reputation, iar profilul invitaților poate fi vizualizat pe http://foro.com.ro/speakeri-ro/

Structura evenimentului cuprinde sesiuni specializate – „Restaurant Reputation”, „Hotel Reputation”, „Guest Experience Design”, „Digital Hospitality”; – sesiuni de dezbateri; – sesiuni de business networking; – expoziție dedicată produselor, soluțiilor, tehnologiilor și inovațiilor pentru hoteluri și restaurante; “Masterclass” pe tema reputației.

 

Din program:

Chef Claude-Emmanuel Robin din Franța și Chef Pascal Steffen din Elveția, despre drumul lor către prima stea Michelin – cei doi chefi au primit câte o stea Michelin la începutul acestui an;

Chef Alex Petricean, „Cheful Anului 2018“ – Gault & Millau România, despre noua sa provocare – Restaurantul NOUA din București;

Arlene Stein, Fondator și Director Executiv Terroir Hospitality, Germania, despre diplomația culinară și despre inovațiile gastronomice;

Chef Cezar Munteanu, Chairman al sesiunii „Restaurant Reputation”;

Vadim Mikhalitsyn, General Manager, Savoy Hotel Moscow 5* – Russia’s Leading Boutique Hotel 2018, distincție oferită de World Travel Awards.

Benjamin Calleja, CEO și Fondator Livit Design, Suedia, despre conceptul guest experience design și despre creșterea performanței restaurantelor și hotelurilor;

Richard Andrews, Managing Director, JADE UK, despre Shimao Wonderland Intercontinental din Shanghai, probabil unul dintre cele mai spectaculoase hoteluri din lume, construit pe locul unei foste cariere, cu mai multe camere subacvatice;

George Butunoiu, Fondator Restocracy, România: „Cu greu au descoperit managerii din domeniul restaurantelor și cafenelelor că imaginea și reputația se construiesc și se mențin exact în același fel ca și la celelalte businessuri, fie ele din domeniul serviciilor sau nu. În intervenția mea, mă voi concentra pe zona serviciilor din restaurante, folosindu-mă de dubla mea experiență, de evaluator de restaurante, însă, înainte de toate, de specialist în recrutare și resurse umane.”

Koen Heeren, CEO, Alpha Industries AWT BVBA, Belgia, este unul dintre cei mai importanți trendsetteri din industria wellness, la nivel mondial.

Yakup Dinler, Chairman of the Board, Kayakapi Premium Caves – Cappadocia 5*, Turcia – un Boutique Hotel care face parte din patrimoniul UNESCO și World Heritage Center – locul 1 pe teritoriul Turciei, atât în Top 25 Luxury Hotels, cât și în Top 25 Hotels, ambele topuri aparținând TripAdvisor Travelers’ Choice 2018.

Unul dintre partenerii principali FORO 2019 este Casa Timiș, care s-a alăturat recent evenimentului în calitate de Professional Partner. „Casa Timiş este cu şi despre familie, o consonaţă bine gândită între spiritul şi valorile familiei Timiş şi tradiţiile din trecutul bogat al românilor.” – www.casatimis.ro

Informații despre pachetele de participare și despre înscriere pot fi solicitate la adresa de email foro@borocommunication.ro.

Mai multe despre FORO pe www.foro.com.ro și www.facebook.com/foro.com.ro

FORO este un concept creat de BORO PR & COMMUNICATION, agenție înființată în anul 2015 la Iași, care a realizat până în prezent peste 40 de proiecte de comunicare și evenimente internaționale de mari dimensiuni pentru educație, sănătate, agricultură, ospitalitate și real estate, proiecte care au reunit împreună peste 10000 de profesioniști din 45 de țări. În martie 2018, proiectul School + Hospital a fost selectat de către Administrația Prezidențială în programul oficial “România la Centenar”. Recent agenția a primit Premiul de Excelență al Secțiunii Evenimente în cadrul Galei Romanian PR Award 2018, pentru proiectul Romanian Hand Hygiene Days. Următoarele proiecte din 2019 sunt Building Home – International Good Living Forum (aprilie), Întâlnirea Europeană a Medicilor de Famillie UEMO (mai), FORO – International Forum for Reputation in Hospitality (iunie), ROHO – Romanian Hospital Convention (septembrie), DEVO – Forumul Internațional al Marilor Dezvoltatori (octombrie), RALF – Romanian Agriculture Leadesrhip Forum (noiembrie) și Romanian Healthcare Awards (decembrie). Mai multe pe www.borocommunication.ro și pe www.facebook.com/borocommunication (Comunicat de presa – Martie 2019)

Data actualizarii: 20/03/2019

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.