Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

8194 vizite

Le Vivier, probabil cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti ...

4998 vizite

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

11155 vizite

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

10598 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

9733 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

5118 vizite

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

8668 vizite

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

1193 vizite

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

2696 vizite

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata (.....

4802 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e super... Prima vizita la NOR ...

17448 vizite

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

2800 vizite

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

5409 vizite

Un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, din toate punc...

3630 vizite

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

2656 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

3012 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

18999 vizite

Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Arome m-au f...

1044 vizite

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

2205 vizite

A fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme... Nu stiu...

2343 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

1885 vizite

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facut Am reveni...

4548 vizite

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii ...

3996 vizite

Un steakhouse cuminte si conservator Barbizon Steak House e restaur...

1298 vizite

Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe seara ...

3679 vizite
Afiseaza
vizualizari

Inca nimic cu adevarat bun de mancare…

Am ajuns din nou la Fratellini Bistro, pe Calea Floreasca, sperand sa fi revenit si ei la niste sentimente mai bune, insa nu m-au lasat sa fac poze nici acum… ūüôĀ

Acum am luat un peste, legume si paste cu somon, care au fost mediocre, toate, mai putin sosul de la peste, care a fost foarte prost. Legumele prea fierte, iar somonul de la „paste cu somon” a fost cel din poza, spre marea mea surpriza, adica o bucata de peste ars peste paste.

Serviciul a fost bun, desi nu prea rapid. Un chelner si o chelnerita au fost foarte placuti, naturali, o placere sa ai de-a face cu cineva ca ei intr-un restaurant.

In rest, ramane ce am zis si mai inainte, asadar… (GB – septembrie 2017)

Un restaurant frumos, de la care iti ramane in minte ambianta, mai putin mancarea

Fratellini Bistro e unul dintre cele doua restaurante ale cunoscutei cladiri de birouri Ethos House, alaturi de Uanderful, fiecare ocupand cate o jumatate de parter.

Ethos House e cladirea aceea unde Calea Floreasca trece peste Lacul Floreasca, unde incepe podul. E o cladire inedita, cu caramida rosie, in stilul British – American de sfarsit de secol XIX, inceput de XX, foarte rar vazut la noi. Mie imi place, dar sunt destui, si arhitecti printre ei, care cam stramba din nas.

Fratellini Bistro e in dreapta, spre strada Gheorghe Titeica, Uanderful e in stanga, amandoua amenajate cam dupa acelasi concept si, cu siguranta, de catre acelasi arhitect. Uanderful e o sala de evenimente mari, dar cred ca are si restaurant. La ei pe site scrie ca e inchis vara.

Amenajarea lui Fratellini Bistro se asorteaza foarte bine cu casa, e inedita si ea, un amestec foarte reusit de stiluri, de la cel imperial la modern (minimalismul modern e discret). Mie imi plac si amenajarile debordante, luminoase, cu elemente de decor si obiecte in exces, insa si aici sunt destui care stramba din nas, evident.

Meniul e relativ scurt la Fratellini Bistro, asa cum si trebuie sa fie. Nu e meniu de bistrou, dupa cum sugereaza numele, ci unul de braserie cu feluri relativ simple si cunoscute din bucataria internationala, in spacial italienesti si frantuzesti.

Mancarea e buna, insa nimic special sau de care sa iti aduci aminte. Poate, daca treci prin tot meniul, gasesti si ceva mai deosebit, cine stie. Preturile sunt normale, nu sunt mici, insa nu te iau prin surprindere. Si serviciul e rezonabil la Fratellini Bistro.

Fratellini Bistro e un restaurant pentru cei care lucreaza in birourile din Ethos House, in primul rand, si pentru locuitorii din Floreasca, din zona Parcului Verdi, care put ajunge pe jos pana la Fratellini Bistro pentru o cafea sau chiar pentru un pranz. Cred ca asa si-au si facut planurile cei de la Fratellini Bistro, probabil ca ar fi fost riscant sa-l pozitioneze mai sus sau mai jos de atat. (GB – martie 2017)

Ethos House in Calea Floreasca, Bucuresti

Save

Data actualizarii: 16/08/2018

Fratellini Bistro