Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Afiseaza

Studiile au confirmat: pastele sunt un aliment care ne generează fericire! Deși controversați, consumați în cantitate recomandată, carbohidrații pot fi buni pentru organism. Galletto Ristorante, cunoscut pentru specialitatea casei, cocoșelul rumenit pe jar, îmbrățișează cercetarea recentă și inaugurează, cu acest prilej, un meniu dinamic, cu multe feluri de paste, întregind astfel conceptul italian al restaurantului.

Un nou studiu, mediatizat în aprilie 2018, a arătat că pastele făinoase, consumate ca parte a unei alimentații sănătoase, nu doar că nu îngrașă, dar ne fac mai fericiți. Conducerea Restaurantului Galletto s-a bucurat la aflarea veștii și a decis că este momentul să ofere clienților un meniu variat, pe bază de paste.

Ideea a adus o nouă colaborare cu Luminița, bucătar priceput, premiată de 2 ori de Accademia Italiana della Cucina și apreciată, în mod deosebit, de către Președintele Academiei, Luigi Zaccagnini.

Iubitorii de paste pot savura paste cu creveți și dovlecel, paste cu fructe de mare și ciuperci de pădure, paste umplute cu șuncă cu sos de smântână dulce și șuncă, paste cu sos de roșii, usturoi și calamari, paste cu trufe, paste cu carne tocată și ciuperci de pădure, paste cu scoici și multe alte tipuri, pe care vă invităm să le încercați în grădina urbană Galletto.

Conform studiului menționat, carbohidrații sunt excelenți, deoarece eliberează energie în mod lent. În același timp, contribuie la starea de sațietate și generează mulțumire. Acest lucru se datorează faptului că pastele sunt pline de proteine ​​care conțin doi aminoacizi importanți, L-fenil-lalanină și trytophan, care eliberează endorfine și ne binedispun.

În studiul publicat în cadrul BMJ Open, impactul consumului de paste făinoase asupra greutății corporale și a indicelul de masă a 2.488 de participanți a fost evaluat din datele colectate prin 30 de studii comparate.

Persoanele care au luat parte la studiu au mâncat aproximativ 3,3 porții de paste pe săptămână în loc de alți carbohidrați, menținând, de asemenea, o dietă cu nivel scăzut de indice glicemic.

Pastele au acest indice scăzut, ceea ce înseamnă că nu va crește nivelul de zahăr din sânge într-în ritm alert, cum o fac alți carbohidrați rafinați, ca pâinea albă. Altfel spus, pastele nu au un efect negativ asupra rezultatelor în greutatea corporală, atunci când sunt consumate ca parte a unui model alimentar sănătos.

Weekend-ul 25-26 mai se anunță a fi unul de nota 10 la Restaurant Galletto, în compania magicianului Andrei Hîrjob, și a cântăreței Luise. Nu uitați, nu vă feriți de paste, pentru că ne fac mai fericiți! (Comunicat de presa – mai 2018)

 

Data actualizarii: 23/05/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close