Diverse prezentari si autoportrete ale restaurantelor, alte articole folosite in aceste prezentari

Ord. dupa

ΚΛΙΛΜO̲. Experimental dining. A symbol of change. A concept of contra...

Deschiderea oficala a terasei Aperitivo by Isoletta, de pe 12 iulie 2018, o...

Meniul cuprinde preparate reprezentative ale bucatariei traditionale romane...

Beef Room intra in taboul gastronomic al Bucurestiului cu un meniu care adu...

Conceptul de bucatarie latino-americana a venit din partea bucatarului nost...

Brasserie 41, tentatia momentului! Daca esti in trecere pe soseaua Erou Ian...

CAJU: Casual Dining Mediterranean Cuisine with North African touch The B...

O adevarata legenda vie, Caru' cu Bere este una dintre cele mai vechi berar...

Proiectat initial pentru a servi ca pavilion grandioasei Expozitii de la Pa...

Restaurantul CASA Hirscher a fost infiintat in anul 2004 de catre doi asoci...

Casa Ungurească din Brașov: Născut la sfâ...

Cherhanaua Ancora din Herastrau: Nu, nu ne gasiti la Mare; nici macar in De...

Chez Marie Garden este un restaurant bucurestean situat in imediata apropie...

Bine ati venit la Coliba Haiducilor! Un loc unde intr-o atmosfera fe...

Istoria scrisa a Domeniului Manasia incepe in 1640, cand Draghici Cantacuzi...

Doripesco, delta din Carpați... Continuând activitatea fostei Intrep...

Courtyard by Marriot Bucharest Floreasca este un hotel de 4 stele aflat...

Pine Restaurant & Terrace Pasiunea pentru gustul bun ne-a inspir...

Povestea Diplomat Suntem in luna martie a anului 1922. Ziua a 7-a. D...

Familia Ishii, gazdele noastre: Domnul Kisaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei...

DonCafe Brasserie Dorobanti: In Piata Dorobantilor am deschis Brasseria Don...

Restaurantul Exile din Piata Dorobantilor, in viziunea lui Romica Oprea

Originea sărbătorii Ferrragosto își are rădăcinile în Roma antică, ...

Fior di Latte Simţurile sunt în alertă. Mirosul de lapte şi vanilie,...

Forever Young Restaurant – O pasiune sub amprenta timpului! “Din drago...

Restaurantul Four Seasons Dorobanti Four Seasons Dorobanti este noua loc...

Istoricul business-ului: cum a pornit totul si evolutia in ani George’...

Bistro GUXT și-a schimbat acționariatul! Restaurantul Bistro GUXT a fo...

Hanurile Berarilor La Hanu' Berarilor patrunzi in atmosfera interbelica ...

Hanu' Berarilor Interbelic, Casa Soare La Hanu' Berarilor patrunzi in at...

Hanu' lui Manuc Este cel mai vechi loc de petrecere din tot Bucurestiul ...

Locanta gastronomico-literara Jaristea Cei ce mai au inca amintirea Arno...

Top Cuisine by Joseph Hadad Joseph is that special place where you alw...

Joseph Hadad's menus: Mediterranean Cuisine with North African touch J...

Kera Calita, doamna Aurora Nicolau Se stie din legendele transmise d...

La Bottega del Tartufo, magazin de trufe si bacanie cu delicatese in Piata ...

Din 22 februarie 2019, La Bottega del Tartufo si pasta bar-ul Pasterra s-au...

Amplasat in Bucuresti, in cartierul istoric Cotroceni, pe strada Carol Davi...

Le Blanc este un restaurant nou în sectorul 6 din Bucureşti, capacitate 1...

POVESTEA NOASTRA Mahalaua Caramidarilor din Bucuresti este atestata docu...

Vedete si clienti ce veneau o data la Marul de Aur, presa si artisti de ren...

Meniul de fast-food al lui Chef Nicolai Tand la Nicolai, bistroul sau cu au...

Miguel Rocha Vieira, a Michelin star chef in Bucharest Miguel Rocha’...

"The flavours of perfection" Moudy's Kitchen este un restaurant nou, con...

Mozzafiato - Ristorante & Bar Relaxati-va intr-o experienta traditio...

Eu mi-am dorit un restaurant în inima Brașovului încă de când am p...

AROME A LA NIKOS! Toți cei ce au pășit pe malul mării Egee, s-au în...

O cină ungurească pentru GB, la poalele Tâmpei, la doamna Maria Dragomir...

Brigada nevazuta de la Jaristea - Cei trei farmazoni ai cuhniei  A sosi...

Ora Experience, restaurantul galerie de artă de pe Calea Floreasca Ora ...

Afiseaza

Istoricul business-ului: cum a pornit totul si evolutia in ani

George’s Fisheries s-a nascut din drag de oameni si de peste. Conceptul a pus alaturi experienta internationala de peste 15 ani a fondatorului in domeniul pestelui si al preparatelor din peste cu dorinta oamenilor de a avea servicii si produse de inalta clasa.

George’s Fisheries este un concept modern, unic, care a fost gandit si cizelat cu multa vreme inainte de a se naste. Desavarsirea lui s-a realizat in plina pandemie, in anul 2020, avandu-l ca protagonist pe George, fondator si Concept Manager.

Cand intri la noi, atmosfera vesela te imbie sa visezi ca esti pe malul marii, alaturi de un preparat gustos din peste sau fructe de mare si un pahar generos de vin. Poti servi cafea din partea casei si primesti sfaturi despre modalitatea de preparare, beneficiile fiecarui produs, continut nutritiv si retete spectaculoase. Nu pleci niciodata cu mana goala! Chiar daca ai decis ca azi nu e ziua in care mananci peste, sigur iti vei aduce aminte cu drag de noi, de atmosfera primitoare si de sfaturile profesioniste.

De ce George’s Fisheries?

Pentru ca iubim oamenii si iubim pestele. Pentru ca respectam clientul si ii oferim cele mai bune produse, preparate cu grija, din cel mai proaspat peste. Pentru ca nu te lasam niciodata sa pleci nemultumit.

Ce ne deosebeste de ceilalti?

Grija fata de client este cartea noastra de vizita. Produsele sunt mereu proaspete, intotdeauna variate. Ele vin la pachet cu serviciile pe care le oferim: consultanta in domeniul culinar, filetare, eviscerare, pregatire a produselor ready to cook sau gatire. Urmarim in permanenta feedback-ul post-vanzare.

Echipa

George  – fondator George’s Fisheries si Concept Manager. Pasionat de peste, de vorba buna si de oameni. Are o experienta internationala de peste 15 ani in domeniul pestelui si al produselor din peste, a dezvoltat si a condus echipe de oameni in acest domeniu, atat in tara, cat si in strainatate.

George’s Fisheries

George’s Fisheries

Data actualizarii: 04/11/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close