Interviuri cu persoane importante din lumea gastronomiei si din alte domenii cu legaturi directe cu aceasta

Ord. dupa

Se numeste Agustina Fitri si este una dintre cele doua Lady Chefs ale ...

Alex Petricean este Head Chef-ul restaurantului Maize, deschis anul ac...

Chef Alexandru Iacob s-a nascut la Iasi si este bine-cunoscut publicul...

Alexandru Sautner are 49 de ani si lucreaza de peste 27 de ani in dom...

1 comentarii

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

Sotii Amalia si Domenico Bellantoni sunt proprietarii restaurantului B...

4 comentarii

Ana Consulea este Chef cofetar si fondator al Zexe Braserie, un loc na...

Cu o experienta de peste 15 ani in industriile retail si horeca, Andre...

Angelica Ilie a fost sportiva de performanta, a practicat handbalul. I...

1 comentarii

Chef Antonio Passarelli are 58 de ani si este unul dintre cei mai renu...

2 comentarii

Chef Ashlie Dias este Executive Chef-ul Hotelului Sheraton din Capital...

Chef Catalin Petrescu activeaza in domeniul gastronomic romanesc inca ...

Chef Cezar Petru Munteanu, pe numele sau intreg, a absolvit Colegiul d...

Cu o cariera in gastronomie de peste 18 ani, Alexandru Chioaru a lucra...

Chef Joseph Hadad este cu siguranta unul dintre cei mai titrati Chefi ...

4 comentarii

Chef Mircea Niculescu se afla in bucatariile hotelului Athenee Palace ...

De la adunari simple si intime la banchete spectaculoase cu peste 1500...

Tim Schmidt este Chef-ul Executiv al hotelului Athenee Palace Hilton B...

Chef Ciprian Nicolescu are de 48 ani si s-a nascut la Brasov. Cariera ...

Chef Constantin Ghimpu s-a apucat relativ tarziu de bucatarie si, intr...

Constantin Vladareanu, patronul lantului Cuptorul cu Lemne, a deschis ...

CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activeaz...

Cristian Lazar are 38 de ani si este Head Chef-ul restaurantului Prime...

Cu o experienta de aproximativ 30 de ani, din cei 49 de ani de viata, ...

Chef Dan Cretu este din zona Brasovului. Strabunica sa a avut printre ...

Trattoria Il Calcio este de 17 ani pe piata gastronomica din Romania. ...

Se numeste Dan Prodan, are 36 de ani si are o experienta de peste 16 a...

Dan Tudor Tonescu este Head Corporate Chef al Grupului City Grill. Che...

Daniel Michie, CEO al grupului City Grill, are 42 de ani. Daniel Misch...

3 comentarii

Daniela Chiriac are 36 de ani, a absolvit Universitatea Romano-America...

4 comentarii

David Contant este deja unul dintre numele sonore ale gastronomiei si ...

Sotii Amalia si Domenico Bellantoni sunt proprietarii restaurantul...

1 comentarii

Un interviu cu Dragos Panait, directorul general al firmei de consulta...

Dragos Panait este proprietarul restaurantului Red Angus din Bucur...

Dragos Petrescu are 46 de ani si este absolvent al Institutului Polite...

1 comentarii

Dumitru Bucsa are 42 de ani si este Executive Chef al Hotelului Novote...

Eugen Tudosie are 38 de ani si este managerul restaurantului Mesogios ...

3 comentarii

Doamna Evanthia Zisi este o persoana carismatica, foarte sociabila si ...

2 comentarii

Francesco Castrovillari  are 29 de ani si s-a nascut in sudul Italiei...

Chef Franz Conde este Executive Chef al Athenee Palace Hilton din 2016...

Este randul lui George Baciu, chef intr-unul dintre restaurantele hote...

Georgios Malideros are de 29 ani si s-a nascut in Grecia, dar in preze...

Chef Gianny Banuta, pe numele sau intreg Iulian Marian Banuta, are 35 ...

Gleb Poluiaktov este proprietarul Brutal Russian Bucuresti, un bistro ...

Gustavo Hernandez este proprietarul, dar si Chef-ul restaurantului cu ...

Am fost in vizita la HorecaExchange, sa aflam despre evolutia pietei d...

1 comentarii

Pizza PPH exista pe piata de delivery din Bucuresti inca din anul 2008...

Ilie Risnoveanu are 45 de ani si a terminat Facultatea de Studii Econo...

Excelența Sa, Domnul Felipe Guillermo Alvarez de Toledo este un diplo...

Chef Iosif Stefanescu nu este o fire extrovertita sau o persoana laud...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

Sectiune finantata de ExpressoftGleb Poluiaktov este proprietarul Brutal Russian Bucuresti, un bistro de clatite situat pe Splaiul Independentei, nr. 2J. Gleb are 32, este rus si vine dintr-un cu totul alt domeniu, si anume, dansul profesionist.Interviu Restocracy cu Gleb Poluiaktov, proprietarul bistro-ului cu clatite Brutal Russian

Restocracy:  Cum ati ales numele Brutal Russian?

Gleb Poluiaktov: Buna intrebare! Inca de la inceput mi-am spus ca nu vreau sa asociez acest loc cu ceva foarte „dragalas”, asa cum te-ai astepta sa fie un mic bistro de clatite. Ne-am dorit in schimb ca numele sa reflecte foarte bine conceptul locului – un spatiu mic, dar decorat industrial, simplu, minimalist. Initial ne gandisem la „Biblioteca de clatite”, dar treptat ne-am dat seama ca nu se potrivea conceptului – nu suntem un spatiu in care sa petreci ore la ceai, rasfoind carti si mancand clatite. Dimpotriva, suntem un spatiu dinamic, in care te delectezi cu o clatita consistenta – poate tine loc de o masa – sau o iei la pachet. Asa a aparut numele Brutal Russian, pentru ca eu sunt rus si da, rusii sunt duri!

Restocracy: Inainte sa decideti sa deschideti acest spatiu dedicat clatitelor ati facut o cercetare de piata? De ce clatite si nu altceva?

Gleb Poluiaktov: Da, sigur ca da. Prima optiune au fost burgerii, dar am constatat ca Bucurestiul sta bine la acest capitol, sunt multe locuri unde poti manca burger de calitate. Nu avea sens sa facem tot asta. Apoi mi-am amintit ca in Rusia sunt foarte populare locurile cu clatite, in care intri, ai la dispozitie un meniu generos, poti sta la cateva mese sau poti sa alegi optiunea to go. Iar in Bucuresti nu am gasit un astfel de loc.

Restocracy:  Aveati experienta in Rusia in acest domeniu?

Gleb Poluiaktov: Recunosc ca nu, e prima initiativa de genul acesta. In Rusia am lasat in urma o cariera in dans, la care am renuntat pentru ca am inteles ca aveam nevoie de o alternativa. Ca dansator, un simplu accident, oricat de mic, te poate scoate din joc.Interviu Restocracy cu Gleb Poluiaktov, proprietarul bistro-ului cu clatite Brutal Russian

Restocracy:  Ce fel de meniu propuneti la Brutal Russian?

Gleb Poluiaktov: Retete traditionale inspirate din bucataria din Norvegia, Spania, Italia, Franta, Rusia, Romania. Folosim ingrediente alese cu atentie, avem clatite dulci, dar si sarate… Trebuie sa le gustati, mi-e greu sa le descriu in cuvinte.

Restocracy:  Cine a ales meniul?

Gleb Poluiaktov: Ideea generala imi apartine, insa la dezvoltarea retetelor am primit ajutorul lui Alex Nita.

Restocracy:  Care este conceptul acestui loc? Prin ce este diferit?

Gleb Poluiaktov: Am pornit de la idea unui mic bistro de tipul take-away, in care ai la dispozitie un meniu variat de clatite dulci si sarate. Sigur, exista si cateva locuri in interior unde poti savura mancarea, dar locul central si la sosea iti permite sa iei la pachet si sa mananci in drum spre birou sau scoala, de exemplu. Avem retete pe care nu le mai gasesti in alta parte si folosim pe cat posibil ingrediente autohtone.

Restocracy:  Este piata din Romania diferita de cea din Rusia?

Gleb Poluiaktov: Nu, diferita nu, ci doar mai ofertanta.Interviu Restocracy cu Gleb Poluiaktov, proprietarul bistro-ului cu clatite Brutal Russian

Restocracy:  Cum ati ajuns in Romania? Cum v-ati decis sa va mutati aici?

Gleb Poluiaktov: Inainte de toate, trebuie sa spun ca sotia mea este romanca, astfel ca prin intermediul ei am v-am cunoscut tara si traditiile. Asadar, Romania nu imi este total straina. De vreo 3-4 ani ma tot gandesc la aceasta mutare, iar la inceputul anului mi-am spus ca trebuie sa imi adun fortele pentru a face ceva aici. Ma simt bine in Romania si am intuit potentialul de afaceri pe care il are piata de aici. Si sunt convins ca restul lucrurilor vor veni catre mine pas cu pas.

Data actualizarii: 24/01/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close