Interviuri cu persoane importante din lumea gastronomiei si din alte domenii cu legaturi directe cu aceasta

Ord. dupa

Se numeste Agustina Fitri si este una dintre cele doua Lady Chefs ale ...

163 vizite

Alex Petricean este Head Chef-ul restaurantului Maize, deschis anul ac...

3522 vizite

Chef Alexandru Iacob s-a nascut la Iasi si este bine-cunoscut publicul...

1354 vizite

Alexandru Sautner are 48 de ani si lucreaza de peste 26 de ani in dom...

3195 vizite

Sotii Amalia si Domenico Bellantoni sunt proprietarii restaurantului B...

908 vizite

Ana Consulea este Chef cofetar si fondator al Zexe Braserie, un loc na...

772 vizite

Cu o experienta de peste 15 ani in industriile retail si horeca, Andre...

1396 vizite

Angelica Ilie a fost sportiva de performanta, a practicat handbalul. I...

577 vizite

Chef Antonio Passarelli are 58 de ani si este unul dintre cei mai renu...

705 vizite

Chef Ashlie Dias este Executive Chef-ul Hotelului Sheraton din Capital...

336 vizite

Chef Catalin Petrescu activeaza in domeniul gastronomic romanesc inca ...

1185 vizite

Chef Cezar Petru Munteanu, pe numele sau intreg, a absolvit Colegiul d...

960 vizite

Chef Joseph Hadad este cu siguranta unul dintre cei mai titrati Chefi ...

1972 vizite

Chef Ciprian Nicolescu are de 48 ani si s-a nascut la Brasov. Cariera ...

1789 vizite

Chef Constantin Ghimpu s-a apucat relativ tarziu de bucatarie si, intr...

2157 vizite

  Constantin Vladareanu, patronul lantului Cuptorul cu Lemne, ...

424 vizite

CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activeaz...

317 vizite

Cristian Lazar are 38 de ani si este Head Chef-ul restaurantului Prime...

346 vizite

Cu o experienta de aproximativ 30 de ani, din cei 49 de ani de viata, ...

1157 vizite

Chef Dan Cretu este din zona Brasovului. Strabunica sa a avut printre ...

651 vizite

Trattoria Il Calcio este de 17 ani pe piata gastronomica din Romania. ...

360 vizite

Se numeste Dan Prodan, are 36 de ani si are o experienta de peste 16 a...

469 vizite

Dan Tudor Tonescu este Head Corporate Chef al Grupului City Grill. Che...

318 vizite

Daniel Michie, CEO al grupului City Grill, are 42 de ani. Daniel Misch...

1049 vizite

Daniela Chiriac are 36 de ani, a absolvit Universitatea Romano-America...

716 vizite

David Contant este deja unul dintre numele sonore ale gastronomiei si ...

110 vizite

Sotii Amalia si Domenico Bellantoni sunt proprietarii restaurantul...

520 vizite

Dragos Panait este proprietarul restaurantului Red Angus din Bucur...

750 vizite

Dragos Petrescu are 46 de ani si este absolvent al Institutului Polite...

984 vizite

Dumitru Bucsa are 42 de ani si este Executive Chef al Hotelului Novote...

460 vizite

Eugen Tudosie are 38 de ani si este managerul restaurantului Mesogios ...

639 vizite

Doamna Evanthia Zisi este o persoana carismatica, foarte sociabila si ...

541 vizite

Francesco Castrovillari  are 29 de ani si s-a nascut in sudul Italiei...

87 vizite

Chef Franz Conde este Executive Chef al Athenee Palace Hilton din 2016...

276 vizite

Este randul lui George Baciu, chef intr-unul dintre restaurantele hote...

275 vizite

Georgios Malideros are de 29 ani si s-a nascut in Grecia, dar in preze...

848 vizite

Chef Gianny Banuta, pe numele sau intreg Iulian Marian Banuta, are 35 ...

1311 vizite

Gleb Poluiaktov este proprietarul Brutal Russian Bucuresti, un bistro ...

713 vizite

Gustavo Hernandez este proprietarul, dar si Chef-ul restaurantului cu ...

222 vizite

Pizza PPH exista pe piata de delivery din Bucuresti inca din anul 2008...

795 vizite

Ilie Risnoveanu are 45 de ani si a terminat Facultatea de Studii Econo...

508 vizite

Excelența Sa, Domnul Felipe Guillermo Alvarez de Toledo este un diplo...

98 vizite

Chef Iosif Stefanescu nu este o fire extrovertita sau o persoana laud...

2052 vizite

Numele: Johhny Susala. De ce „Johnny”? Il cheama Ionut, dar lumea ...

2786 vizite

Kana Hashimoto este manager, dar si actionar al locatiilor Japanos, da...

1091 vizite

Dupa numele de botez se numeste Aurora Leventis, dupa casatorie Nicola...

1561 vizite

Se numeste Marcelus Lucian Suciu, are 41 de ani si e CEO-ul grupului M...

440 vizite

Chef Marian Huzu lucreaza in bucatarie din anul 1994, adica de la vars...

287 vizite

Numele ei este Maria (Mariana) Nitu are 62 de ani si este din Bucurest...

168 vizite

Marius Baban, General Manager Hard Rock Cafe Bucuresti, si-a inceput c...

1120 vizite

Marius Sucala-Cuc e in industria hoteliera de mai bine de 4 ani, de ca...

372 vizite

Se numeste Mehrzad si semnificatia numelui sau spune multe despre el....

543 vizite

Doamna Melania Dragne este una dintre cele doua Lady Chefs ai Ambasado...

88 vizite

Se numeste Mihai Zamfira si are 41 de ani. In bucatarie a petrecut mai...

693 vizite

Povestea lui Nico Lontras incepe acum 23 de ani, cand a plecat din Rom...

1877 vizite

Nicolae Lica este Executive Cheful hotelului JW Marriott din Bucuresti...

793 vizite

Chef Nicolae Vasile are 36 de ani, din care jumatate i-a petrecut in b...

352 vizite

Nicolai Schleifer este Executive Chef-ul hotelului Radisson Blu din Bu...

341 vizite

Nicu Avram are 29 de ani si este managerul restaurantului Vatra Neamul...

665 vizite

Chef Orlando Zaharia este unul dintre cei mai cunoscuti bucatari din R...

2254 vizite

A plecat la Londra in 2010 pentru a studia Global Business Management ...

856 vizite

Se numeste Radu Dumitrescu si este bucatar. Are 45 de ani, dintre care...

1848 vizite

L-am intalnit pe Radu Nedelcu intr-o dimineata in restaurantul Sar...

473 vizite

Radu Rughinis activeaza in industria Horeca inca din 1990, din momentu...

673 vizite

Chef Razvan Alexandru are 36 de ani si es...

918 vizite

Razvan Crisan este co-fondator si CEO al Grupului M60 (M60 Cafe, Kane ...

446 vizite

Numele ei este Remzie Asan si are 62 de ani. S-a nascut si a crescut i...

670 vizite

Samuel Le Torriellec este unul dintre cei mai cunoscuti chefi din Roma...

529 vizite

Am avut placerea sa discutam cu Simona Panait, Project Manager al rece...

972 vizite

Sorin Barbu este proprietarului restaurantelor Alioli si La Finca by A...

591 vizite

Chef Sorin Miftode are 33 de ani, dintre care 15 ani sunt de experient...

378 vizite

Chef Stefan Daniel Popescu are 41 de ani, este casatorit, si are doi c...

1147 vizite

Takehiro Shimura s-a nascut la 10 aprilie 1975 in Japonia si in prezen...

583 vizite

Chef Thomas Parnaud este francez si are 27 de ani. In Romania se afla ...

1004 vizite

Chef Victor Melian, recent ajuns la 60 de ani, scolit in Suedia si pra...

426 vizite

Victor Nemes este pilot, instructor moto, a devenit cunoscut odata cu ...

414 vizite

Chef Viorel Copolovici (42 ani) s-a dedicat domeniului culinar dupa o ...

479 vizite

Vladimir Curnic sau Chef Vova, asa cum il cunoaste toata lumea, este ...

359 vizite

Chef Zoran Savic este croat si are peste 15 ani de experienta ca bucat...

432 vizite
Afiseaza
vizualizari

Sectiune finantata de ExpressoftGleb Poluiaktov este proprietarul Brutal Russian Bucuresti, un bistro de clatite situat pe Splaiul Independentei, nr. 2J. Gleb are 32, este rus si vine dintr-un cu totul alt domeniu, si anume, dansul profesionist.Interviu Restocracy cu Gleb Poluiaktov, proprietarul bistro-ului cu clatite Brutal Russian

Restocracy:  Cum ati ales numele Brutal Russian?

Gleb Poluiaktov: Buna intrebare! Inca de la inceput mi-am spus ca nu vreau sa asociez acest loc cu ceva foarte „dragalas”, asa cum te-ai astepta sa fie un mic bistro de clatite. Ne-am dorit in schimb ca numele sa reflecte foarte bine conceptul locului – un spatiu mic, dar decorat industrial, simplu, minimalist. Initial ne gandisem la „Biblioteca de clatite”, dar treptat ne-am dat seama ca nu se potrivea conceptului – nu suntem un spatiu in care sa petreci ore la ceai, rasfoind carti si mancand clatite. Dimpotriva, suntem un spatiu dinamic, in care te delectezi cu o clatita consistenta – poate tine loc de o masa – sau o iei la pachet. Asa a aparut numele Brutal Russian, pentru ca eu sunt rus si da, rusii sunt duri!

Restocracy: Inainte sa decideti sa deschideti acest spatiu dedicat clatitelor ati facut o cercetare de piata? De ce clatite si nu altceva?

Gleb Poluiaktov: Da, sigur ca da. Prima optiune au fost burgerii, dar am constatat ca Bucurestiul sta bine la acest capitol, sunt multe locuri unde poti manca burger de calitate. Nu avea sens sa facem tot asta. Apoi mi-am amintit ca in Rusia sunt foarte populare locurile cu clatite, in care intri, ai la dispozitie un meniu generos, poti sta la cateva mese sau poti sa alegi optiunea to go. Iar in Bucuresti nu am gasit un astfel de loc.

Restocracy:  Aveati experienta in Rusia in acest domeniu?

Gleb Poluiaktov: Recunosc ca nu, e prima initiativa de genul acesta. In Rusia am lasat in urma o cariera in dans, la care am renuntat pentru ca am inteles ca aveam nevoie de o alternativa. Ca dansator, un simplu accident, oricat de mic, te poate scoate din joc.Interviu Restocracy cu Gleb Poluiaktov, proprietarul bistro-ului cu clatite Brutal Russian

Restocracy:  Ce fel de meniu propuneti la Brutal Russian?

Gleb Poluiaktov: Retete traditionale inspirate din bucataria din Norvegia, Spania, Italia, Franta, Rusia, Romania. Folosim ingrediente alese cu atentie, avem clatite dulci, dar si sarate… Trebuie sa le gustati, mi-e greu sa le descriu in cuvinte.

Restocracy:  Cine a ales meniul?

Gleb Poluiaktov: Ideea generala imi apartine, insa la dezvoltarea retetelor am primit ajutorul lui Alex Nita.

Restocracy:  Care este conceptul acestui loc? Prin ce este diferit?

Gleb Poluiaktov: Am pornit de la idea unui mic bistro de tipul take-away, in care ai la dispozitie un meniu variat de clatite dulci si sarate. Sigur, exista si cateva locuri in interior unde poti savura mancarea, dar locul central si la sosea iti permite sa iei la pachet si sa mananci in drum spre birou sau scoala, de exemplu. Avem retete pe care nu le mai gasesti in alta parte si folosim pe cat posibil ingrediente autohtone.

Restocracy:  Este piata din Romania diferita de cea din Rusia?

Gleb Poluiaktov: Nu, diferita nu, ci doar mai ofertanta.Interviu Restocracy cu Gleb Poluiaktov, proprietarul bistro-ului cu clatite Brutal Russian

Restocracy:  Cum ati ajuns in Romania? Cum v-ati decis sa va mutati aici?

Gleb Poluiaktov: Inainte de toate, trebuie sa spun ca sotia mea este romanca, astfel ca prin intermediul ei am v-am cunoscut tara si traditiile. Asadar, Romania nu imi este total straina. De vreo 3-4 ani ma tot gandesc la aceasta mutare, iar la inceputul anului mi-am spus ca trebuie sa imi adun fortele pentru a face ceva aici. Ma simt bine in Romania si am intuit potentialul de afaceri pe care il are piata de aici. Si sunt convins ca restul lucrurilor vor veni catre mine pas cu pas.

Data actualizarii: 24/01/2018

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.