Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...

Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...

Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...

Pe langa gama variata de vinuri cu care producatorul moldovean Apriori...

Economica. net informeaza ca Nicolai Tand ia in calcul vanzarea restau...

Mastercard lansează, alături de Edenred, Sodexo și Up România și ...

Ana Consulea, cofetar și fondatoare a brandului Zexe Braserie, a lans...

Chef Joseph Hadad, artist-creator al unui univers culinar inconfundabi...

Sâmbătă, 1 august (13.00-19.00) Maximum de distanțare, minimum ...

Într-o lume în care pare că nimic nu mai merge, Kané - New Romani...

Face Kusin face parte dintr-un complex extins dedicat evenimentelor, c...

Grupul Magic by Hop Garden a deschis Hop Garden Parc Sambata, 3 iul...

Am facut un tur prin Parcul Herastrau ca sa vad daca sunt restaurante ...

Horeca Insight, organizator de evenimente având un istoric relevant d...

Piața de pește de acvacultură a atins 60.000 de tone, iar în urmă...

Peste 70 de spectacole si zeci de artisti la show-urile de stand-up co...

Iata lista restaurantelor deschise dupa pandemie si a celor inca inchi...

O sinteza utila pentru cei care se gandes...

Crama Villa Vinèa a câștigat 5 Medalii de Aur și 2 de Argint la IW...

Restaurante si cafenele deschise si restaurante inca inchise in prima ...

Campania #nudoarluni continuă să facă ecouri la un an de când a de...

The Table Menu Pandemia de coronavirus a obligat mulți patroni sa...

Începând din această săptămână, preparatele din meniul Hard Roc...

Pata Negra au mers si mai departe cu serviciile de home delivery, si i...

Epoque Hotel Relais & Châteaux anunta un nou concept gastronomic ...

Un nou magazin Carrefour Express este de astazi deschis bucurestenilor...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

Vom deschide gradina Athanor în Gurbănești la 1 iunie și, până a...

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pas...

Ne străduim să ne adaptăm acestei perioade și dorim să te anunț...

Urgia s-a abătut asupra noastră neîndurător și nu a iertat pe nim...

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capital...

Astazi ne-a sosit un mail oficial din partea celor de la Uber Eats, ca...

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de s...

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la t...

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă! Sub dev...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Compania Metaminds și restaurantul KAIAMO vin în sprijinul instituț...

“Împreună, împotriva COVID-19”: Red Angus Steakhouse livrează ...

Lanțul de cafenele 5 to go se redeschide pe 5 mai și face cinste cu ...

Restaurantul Poesia mentine aceleasi retete si produse de cea mai buna...

Asociația pentru Promovarea Vinului Românesc solicită măsuri de ur...

Meniu de Paște de la White Horse Dragii nostri, Sarbatorile Sfint...

Continuăm să-ți pregătim în siguranță preparatele preferate de ...

Oferta E3 by Entourage si B4 Market pentru masa de Paște si delivery:...

Am ales sa nu inchidem! Sa ramanem langa masinile de gatit si sa facem...

Cei de la Belli Siciliani ne-au trimis mesjaul de mai jos pe adresa re...

Blid începe livrările și anunță că Vasile Nicolae este noul chef...

Afiseaza

In perioada 22 – 24 noiembrie va avea loc, la Romexpo, in pavilionul B1, cea de a 24-a editie a GoodWine – Bucharest Wine Fair, cel mai longeviv targ de vinuri din Romania. Si la aceasta editie vizitatorii vor putea degusta gratuit sute de vinuri de la crame de top romanesti si din strainatate si vor putea descoperi noutatile propuse de organizatori.

Evenimentul este conceput atat pentru specialistii din industria viniviticola, cat si pentru publicul larg. Latura educationala a targului va fi prezenta prin intermediul platformei Good Wine Academy care cuprinde, si la aceasta editie, module de initiere pentru pasionatii de vinuri. Aceste cursuri organizate in cadrul targului de specialistii invitati GoodWine cuprind informatii despre trend-uri dar si date esentiale pentru intelegerea domeniului fascinant al vinului.

,,Cu fiecare editie ne straduim sa rafinam GoodWine, sa dezvaluim vizitatorilor cat mai mult din efortul si pasiunea aflate in spatele vinurilor de top. Incepand cu editia 23, din primavara, am introdus ,,Social Area”, o zona de activari dedicata experientei interactive cu vizitatorii (muzica live, lounge, activitati reacreative), iar la editia 24 lansam un nou proiect de suflet – ,,GoodWine Friends”. Acesta se doreste a fi o comunitate a profesionistilor din industria vitivinicola, o platforma de comunicare rapida si tintita, dar si un instrument de socializare in interiorul (comunitatii) industriei. De asemenea, am creat si ,,TechLounge”, care este o zona dedicata profesionistilor, unde vor avea loc prezentari pe teme de marketing si comunicare, in mod special despre digital si new media, dar si despre tehnologie si agricultura de precizie in contextul schimbarilor climatice. Am dezvoltat, de asemenea,  ,,GoodWine Academy”, pilonul educational al proiectului, prin diversificarea cursurilor de initiere. Aceasta misiune educativa ne-am asumat-o de la editia anterioara, in urma studierii nevoilor publicului, din ce in ce mai interesat de cultura vinului. La GoodWine imbinam traditia cu inovatia, alaturam crame si soiuri cu traditie cu viziuni si experiente moderne ale producatorilor, avand ca scop final atragerea de noi categorii de public.” –  a declarat CEO GoodWine, Andreea Paunescu.

In cadrul acestei noi editii, organizatorii au rezervat un loc special spumantelor, spatiul Bubble Glam fiind o zona dedicata mixologiei cu acestea. Vizitatatorii vor fi intampinati cu o Biblioteca de Spumante, unde vor fi organizate degustari speciale, amfitrion al acestui proiect fiind Eduard Jakab, care va prezenta diferitele soiuri de struguri utilizate in productia de vinuri, metodele de vinificare, modul corect de servire si de pairing a spumantelor.

,,Cand este vorba de lifestyle, Romania adopta trendurile internationale. Este valabil si pentru spumante. Am depasit faza in care acest produs era consumat doar cu ocazia aniversarilor sau de Revelion. Spumantul si-a exstins zona de actiune, de la vacanta si intalniri romantice si pana la mic dejun-uri opulente. Tot mai multi producatori romani au introdus in portofoliu aceasta licoare magica, iar la GoodWine veti descoperi o parte dintre acestea”, a declarat Diana Pavelescu, wine ambassador #VindinRomania.

Cursurile GoodWine Academy au fost diversificate in editia aceasta. Alaturi de Diana Pavelescu – Good Wine Ambassador, echipa de traineri a fost intregita de Simona Mardale (organizator WineMark – prima conferinta internationala dedicata vinului din Romania), Silvia Palasca (creator de continut) si somelierul international, Eduard Jakab. Temele abordate sunt extrem de versatile, de la tehnologia de obtinere a spumantelor la ce poate fi considerat un defect al vinului, o incursiune in lumea vinurilor dulci dar si un studiu comparativ cu 5 variante de vinuri obtinute din acelasi soi. (Comunicat de presa – noiembrie 2019)

Afis GoodWine 2019

PROGRAM DE VIZITARE PENTRU PUBLIC:

Vineri, 22 noiembrie: 16:00 – 20:00

Sambata, 23 noiembrie: 11:00 – 20:00

Duminica, 24 noiembrie: 11:00 – 20:00

Pretul unui bilet standard este de 35 de lei pentru vineri, iar pentru sambata sau duminica pretul este de 49 de lei/zi/pers si include acces in zona de expozitie, food court, social area cu diferite activitati si degustari gratuite, iar un abonament pentru cele 3 zile este 99 de lei.

Biletele pot fi achizitionate de pe www.iabilet.ro sau de pe www.iabilet.ro/retea, iar mai multe informatii despre ofertele speciale, participanti, cursuri si alte activitati conexe pot fi gasite pe www.goodwine.ro.

Partener media principal: Radio Guerilla

Parteneri media: Agro TV, Business24, Careers&Business, Femeia.ro, Femei in tendinte, Horeca Insight, Horeca, Igloo, I-Tour, Modern Buyer, Vin2.ro, Vulpescu.eu, Ziare.com.

Data actualizarii: 15/11/2019