Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter, eleganta aristocratica a altei lumi

Gramont Cuisine & Wine, restaurant la Palatul Suter din BucurestiPalatul Suter e Palatul Suter, adica cel mai luxos hotel din Bucuresti. Si cel mai scump, chiar daca e el un boutique hotel. Si putini stiu ca e pe cel mai inalt deal din Bucuresti, cu o vedere panoramica rara, mai ales pentru ca e peste o parte din orasul vechi, cu farmec si poezie, pe unde e Parcul Carol. Am scris in articolele trecute, nu mai revin cu descrierea.

Gramont Cuisine & Wine e restaurantul Palatului Suter. Un salon cu cateva zeci de locuri la parter, un bar si un mic salon privat la demisol. Are doua terase: una mai mica pe balconul salonului prncipal, si alta, mult mai mare, in curtea interioara a Palatului. Si puteti adauga la acest restaurant ca din filmele de epoca si capela de la etaj, in care puteti merge oricand sa va reculegeti, sau foisorul de pe acoperis in care va puteti bea cafeaua la sfarsitul mesei.

Palatul Suter a fost tot timpul un etalon al elegantei clasice, insa restaurantul a avut suisuri si coborasuri. Primul restaurant s-a chemat Poem si avea mancare fina, sofisticata pentru acele vremuri. Cu timpul a intrat intr-un con de umbra, mai ales ca incepeau sa apara din ce in ce mai multe restaurante cu adevarat bune in Bucuresti care i-o luau inainte. Multi ani nu am mai trecut pe acolo, am revenit cand am auzit de noul nume, Gramont Cuisine & Wine. Am fost atunci, am vazut, am mancat, am plecat dezamagit.

Acum am aflat ca au adus un nou chef, asa ca m-am dus iarasi, cu multa curiozitate. A meritat, pentru ca mancarea a fost mult mai buna decat data trecuta. Meniul cam la fel, eclectic, si pe orizontala (tip de bucatarie) si pe verticala, adica cronologic, cu retete din mai multe vremuri. Am avut diverse feluri, toate bune. Supa de cartofi si alune, pastele de casa cu trufe si Camembertul de Harghita, in mod special, as vrea sa le mentionez. Preturile marisoare, dar absolut rezonabile in context. Mai ales ca serviciul a fost bun, dezinvolt, neostentativ.

Gramont Cuisine & Wine e un restaurant elegant, clasic aristocratic, atat in meniu cat si, mai ales, in ambianta. De mers cand va simtiti in aceasta stare de spirit, dar nu numai. Dar, mai ales, cand vreti sa organizati evenimente restranse, dar sofisticate. (GB – februarie 2020)

“An Unforgettable Culinary Experience” la Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter.

Am scris-o aici ca sa fiu sigur ca nu o uit… Despre Palatul Suter s-a scris mult si intotdeauna cu deferenta. In ultimii ani a fost un hotel acolo, apoi nu a mai fost, dupa care au redeschis iarasi, de curand. Si tot de curand, de cateva saptamani, adica, a aparut si restaurantul pentru public, pe care l-au numit Gramont Cuisine & Wine. Cel de dinainte se numea Poem, si am scris despre el, la vremea lui.

Salonul e mare si e amenajat cu luxul care e peste tot la Palatul Suter. Pozele arata o mica parte si, oricum, ma scutesc de o descriere care ar fi incompleta chiar si facuta intr-un stil balzacian… (citeste tot)

Bucataria Gramont la Palatul Suter
Saloanele Palatului Suter
Capela Palatului Suter

Capela Palatului Suter din Bucuresti

Palatul Suter si panorama de pe cel mai inalt loc din Bucuresti

Gramont Cuisine & Wine, restaurant la Palatul Suter din Bucuresti

Panorama de pe terasa Palatului Suter

Data actualizarii: 20/06/2023

Gramont Cuisine & Wine (Palatul Suter)  - Aleea Suter, nr. 23-25 (Palatul Suter)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close