Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Green Hours, un local iconic al Bucurestiului

Green Hours este unul dintre primele cluburi de jazz si un renumit spatiu destinat evenimentelor culturale contemporane. Green Hours este situat pe Calea Victoriei, in zona bisericii Amzei, adica intr-o zona centrala, foarte circulata si aglomerata, atat ziua cat si seara.

Caldirea in care se afla Green Hours este una veche, partial renovata, compusa dintr-o serie de spatii, la parter, etaj, dar si la subsol, acolo unde se afla sala destinata performance-urilor, folosita mai ales pe timpul iernii. Pe langa cladire (100 locuri), exista si o terasa destul de generoasa (aprox. 70 de locuri), in spatele cladirii, ferita de zgomotul strazii si cu o atmosfera relaxanta. Mobilierul este clasic la terasa, iar in interior este unul destul de uzat, tot in stilul clasic realizat. Designul este unul destul de clasic, nimic cu adevarat neconventional cu adevarat.

Atat pe terasa, cat si in spatiul de la subsol exista scena unde au loc diferite evenimente (concerte, performance-uri, teatru, stand-up etc.), locul fiind bine cunoscut publicului.

Muzica de la terasa este ambientala si este in mare parte jazz. Meniul este unul de bistrou cu bucatarie internationala, foarte diversificat, cu o multe variante de pizza, paste, salate sau gratar, iar un fel de mancare costa aproximativ 30 de lei.

Stafful este tanar (25-30 ani) si poarta tricouri negre inscriptionate, ceea ce ii face usor de distins intre clienti, insa fac si service la masa. Sunt destul de stricti si se poarta cu destul de formal, cu eticheta!

Clientii au intre 25-30 de ani si pana pe la 45, chiar si mai mult, si sunt in egala masura barbati si femei, cu o diferenta de aproximativ 7-10 ani intre membrii unui grup.

In general veti intalni grupuri de studenti, middle si upper intermediate class, turisti, destul de omogen distribuiti in cadrul grupului din care fac parte. Sunt imbracati casual, lejer si uneori șic (mai ales fetele), si au atat comportamente tipice (au venit pentru consum sau pentru a iesi undeva in oras), cat si preocupari mai inalte (discutii despre religie, despre spiritualitate, despre anumite ideologii etc.).

Per ansamblu, clientela de la Green Hours nu difera foarte mult de alte clientele, desi se poate distinge ca sunt oameni care gusta astfel de localuri de jazz & hippie.

Grupurile de clienti sunt relativ mici (intre 2 si 4-5 persoane) si nu interactioneaza intre ele.

Dominanta pare a fi clientela preboema, a oamenilor care doresc sa iasa intr-un spatiu distinct, care ii caracterizeaza, dar aparentele (outfit, comportament etc.) raman destul de conservatoare, cuminti, neiesind in evidenta mai deloc. Desigur, pe langa preboemi, veti intalni si hipsteri sau alte categorii de boema, dar nu in mod covarsitor.

Majoritatea vin la Green Hours pe jos sau cu bicicleta, din ce am vazut, pentru ca ar fi foarte greu sa ajunga cu masina, neexistand locuri de parcare nici in interior si nici pe langa.

Green Hours ramane unul dintre locurile iconice ale Bucurestiului, care are un public cu traditie si cred ca va ramane asa si pe viitor. (Daniel Catoi – iunie 2018)

Saloanele Green Hours dinspre Calea Victoriei

Saloanele din spate ale Green Hours

Vara pe terasa Green Hours

Gradina Green Hours toamna

Mancarea Green Hours, la urma de tot…

Green Hours, terasa pe Calea Victoriei in Bucuresti

Data actualizarii: 17/11/2019

Green Hours, boemetru Restocracy  - Calea Victoriei, nr. 120 (Piata Amzei)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close