Diverse prezentari si autoportrete ale restaurantelor, alte articole folosite in aceste prezentari

Ord. dupa

Deschiderea oficala a terasei Aperitivo by Isoletta, de pe 12 iulie 2018, o...

Meniul cuprinde preparate reprezentative ale bucatariei traditionale romane...

Beef Room intra in taboul gastronomic al Bucurestiului cu un meniu care adu...

Conceptul de bucatarie latino-americana a venit din partea bucatarului nost...

Brasserie 41, tentatia momentului! Daca esti in trecere pe soseaua Erou Ian...

CAJU: Casual Dining Mediterranean Cuisine with North African touch The B...

O adevarata legenda vie, Caru' cu Bere este una dintre cele mai vechi berar...

Proiectat initial pentru a servi ca pavilion grandioasei Expozitii de la Pa...

Cherhanaua Ancora din Herastrau: Nu, nu ne gasiti la Mare; nici macar in De...

Chez Marie Garden este un restaurant bucurestean situat in imediata apropie...

Istoria scrisa a Domeniului Manasia incepe in 1640, cand Draghici Cantacuzi...

Povestea Diplomat Suntem in luna martie a anului 1922. Ziua a 7-a. D...

Familia Ishii, gazdele noastre: Domnul Kisaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei...

DonCafe Brasserie Dorobanti: In Piata Dorobantilor am deschis Brasseria Don...

Restaurantul Exile din Piata Dorobantilor, in viziunea lui Romica Oprea

Originea sărbătorii Ferrragosto își are rădăcinile în Roma antică, ...

Fior di Latte Simţurile sunt în alertă. Mirosul de lapte şi vanilie,...

Forever Young Restaurant – O pasiune sub amprenta timpului! “Din drago...

Restaurantul Four Seasons Dorobanti Four Seasons Dorobanti este noua loc...

Bistro GUXT și-a schimbat acționariatul! Restaurantul Bistro GUXT a fo...

Hanurile Berarilor La Hanu' Berarilor patrunzi in atmosfera interbelica ...

Hanu' Berarilor Interbelic, Casa Soare La Hanu' Berarilor patrunzi in at...

Hanu' lui Manuc Este cel mai vechi loc de petrecere din tot Bucurestiul ...

Locanta gastronomico-literara Jaristea Cei ce mai au inca amintirea Arno...

Top Cuisine by Joseph Hadad Joseph is that special place where you alw...

Afiseaza

Bistro GUXT și-a schimbat acționariatul!

Restaurantul Bistro GUXT a fost preluat începând cu luna decembrie a anului 2017 de către trei surori ale căror experiență este complet diferită de industrie. Ce însă le-a determinat pe Lăcrămioara, Carmen și Alice să facă saltul este pasiunea față de gastronomie alături de încrederea că în România există potențial de schimbare în bine.

Noul Bistro GUXT este gândit pe baza a 3 piloni: mâncare de calitate, vinuri românesti alese cu grijă și bere craft reușită. Meniul este sezonal, scurt și bazat pe ingrediente proaspete, parte din ele fiind de la producători locali.

Lista de vinuri este una extinsă și cuprinde în exclusivitate vinuri autohtone. Cartea de vinuri însumează peste 50 de etichete și este construită în jurul ideii de a oferi clientilor ocazia să cunoască România prin intermediul îndelungatei sale tradiții viticole.

Berile sunt o moștenire a fostului Guxt păstrată cu mare bucurie. A fost o revelație faptul că există beri românești craft și că pairing-ul cu mâncare nu este rezervat numai vinului. Berea poate să acompanieze perfect chiar și un desert complex de ciocolată.

Un alt aspect inedit despre GUXT este locația. Fetele au pus în evidență faptul că ai intrat intr-o casă patrimoniu național prin faptul că au venit cu tablourile și decorațiunile lor preferate de acasă și au vopsit pereții în culorile preferate. Când intri în Bistro GUXT este ca și cum ai merge la ele acasă pentru a te bucura de o masă gătită bine, potrivită cu o băutură bună și o ambianță călduroasă. (Comunicat de presa – aprilie 2018)

Data actualizarii: 28/08/2019