Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Bucureşti, 25 septembrie 2017. Compania Halewood Wines & Spirits, filială a celui mai mare producător independent de băuturi alcoolice și non-alcoolice din Marea Britanie, anunță lărgirea portofoliului de vinuri și băuturi spirtoase cu un brand de bere artizanală premium. Berea Sadler`s este produsă în Marea Britanie și are o istorie de peste 100 de ani.

Fondată în 1900, în Oldbury, Marea Britanie, Sadler`s este o afacere de familie, condusă în prezent de a cincea generație de berari, care produce beri artizanale de calitate. Gustul incomparabil al berii Sadler`s este dat de varietatea de hamei și ingredientele premium.

Portofoliul Sadler`s cuprinde gama Signature Ales, cu șase tipuri de bere Ale atent selecționate, printre care Peaky Blinder, Worcester Sorcerer și Hop Bomb, completată de o gamă sezonieră Craft Ales, din care fac parte premiatul Mud City Stout și berea roșie Red Ipa. Berile Sadler`s vor fi prezente și pe piața din România, atât în HoReCa, cât și în marile lanțuri de retail.

Berea artizanală face parte dintr-un curent în plin avânt pe plan mondial, care pune accentul pe revenirea la origini prin consumul produselor care folosesc ingrediente naturale și sunt fabricate prin metode tradiționale.

„Suntem mândri de istoria noastră și de faptul că suntem berari premiați, în aceste momente interesante în care piața de bere artizanală avansează. Suntem o afacere de familie care va continua să producă beri de calitate, intreresante și inovatoare pentru clienții noștri. Suntem mândri de parteneriatul cu Halewood Wines & Spirits, care ne oferă oportunitatea de a ne extinde în întreaga lume. Suntem încrezători că piața din România va aprecia berile noastre, mai ales în contextul în care berea craft se bucură aici de un val de simpatie și de o cerere în creștere”, a declarat Chris Sadler, Managing Director Sadler`s.

„Suntem bucuroși să lansăm berile Sadler`s pe piața din România. Aceste beri artizanale vin natural în completarea portofoliului nostru de vinuri, pe care le producem cu atâta pasiune, și a băuturilor spirtoase din Marea Britanie, pe care le distribuim local, o parte din ele fiind produse tot artizanal. Credem că berile Sadler’s vor fi primite foarte bine de piața locala, cu atât mai mult cu cât categoria de bere artizanală este în creștere la nivel mondial și în România”, a declarat Paul Murden, General Manager Halewood Wines & Spirits România.

Portofoliul Sadler`s: beri din hamei de cea mai bună calitate

Peaky Blinder este o bere Black IPA produsă din 5 tipuri diferite de malț și 5 tipuri diferite de hamei. Pastele cremoase, burgerii și coastele afumate sunt câteva dintre preparatele culinare cu care se potrivește acest tip de bere.

Worcester Sorcerer este o adevărată bere englezească Golden Ale Best Bitter, preparată din hamei provenit din ținutul englezesc Hopshires. Ca asocieri culinare, specialiștii recomandă să fie servită alături de preaparate din pui, jambon, pește și preparate din bucătăria asiatică.

Hop Bomb este o bere Ale americană preparată din hamei Amarillo și Citra, a cărei bază de malț este îmbogățită de hameiul cu un caracter puternic, fiind perfectă alături de preparate din pui, grătar și preparate din bucătăria indiană.

Pe lângă gama Signature Ales, pe piața din România se vor regăsi și două sortimente Sadler`s „de sezon”, pentru toamnă și iarnă. Mud City Stout este preaparată cu boabe de cacao, vanilie, fulgi de ovăz, grâu și un amestec de malțuri de culoare închisă, fiind prefectă pentru a fi savurată iarna, alături de friptură de carne, brânză, crustacee și tort de ciocolată.

De culoare roșie, Red IPA are aromă de fructul pasiunii și mango, cu un caracter rășinos de hamei. Este preparată din hamei american și australian, fiind recomandată alături de preparate precum curry indian, mâncare mexicană sau carne la grătar.

Despre Halewood Wines & Spirits:

Grupul internațional Halewood Wines & Spirits este cel mai mare producător și distribuitor independent de băuturi alcoolice din Marea Britanie, activând de peste 35 de ani pe piață. În România, Halewood Wines & Spirits deține peste 350 de hectare de viță de vie plantate în perioada 2002-2009, în unele dintre cele mai reprezentative zone viticole ale țării, printre care Dealu Mare și Murfatlar. Printre vinurile prezente în portofoliul Halewood Wines & Spirits se numără: Floare de lună, Floarea Soarelui, Prahova Valley, gama Byzantium, gama Hyperion, Theia, Kronos, Neptunus, Rhea. Portofoliul de vinuri este completat de băuturi spirtoase (Whitley Neill Gin, The Pogues Irish Whiskey, West Cork Irish Whiskey, Red Square Vodka), bauturi pe baza de ghimbir (Crabbie`s Original Ginger, John Crabbie), bere (Sadler`s), precum și apă (Willow Water).

Contact presă:

Cristina Lica, Communication Consultant, Rogalski Damaschin PR, 0740.051.749, cristina.lica@rogalski.ro

Halewood Wines & Spirits Romania

Data actualizarii: 26/09/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close