Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

Afiseaza

Bucureşti, 25 septembrie 2017. Compania Halewood Wines & Spirits, filială a celui mai mare producător independent de băuturi alcoolice și non-alcoolice din Marea Britanie, anunță lărgirea portofoliului de vinuri și băuturi spirtoase cu un brand de bere artizanală premium. Berea Sadler`s este produsă în Marea Britanie și are o istorie de peste 100 de ani.

Fondată în 1900, în Oldbury, Marea Britanie, Sadler`s este o afacere de familie, condusă în prezent de a cincea generație de berari, care produce beri artizanale de calitate. Gustul incomparabil al berii Sadler`s este dat de varietatea de hamei și ingredientele premium.

Portofoliul Sadler`s cuprinde gama Signature Ales, cu șase tipuri de bere Ale atent selecționate, printre care Peaky Blinder, Worcester Sorcerer și Hop Bomb, completată de o gamă sezonieră Craft Ales, din care fac parte premiatul Mud City Stout și berea roșie Red Ipa. Berile Sadler`s vor fi prezente și pe piața din România, atât în HoReCa, cât și în marile lanțuri de retail.

Berea artizanală face parte dintr-un curent în plin avânt pe plan mondial, care pune accentul pe revenirea la origini prin consumul produselor care folosesc ingrediente naturale și sunt fabricate prin metode tradiționale.

„Suntem mândri de istoria noastră și de faptul că suntem berari premiați, în aceste momente interesante în care piața de bere artizanală avansează. Suntem o afacere de familie care va continua să producă beri de calitate, intreresante și inovatoare pentru clienții noștri. Suntem mândri de parteneriatul cu Halewood Wines & Spirits, care ne oferă oportunitatea de a ne extinde în întreaga lume. Suntem încrezători că piața din România va aprecia berile noastre, mai ales în contextul în care berea craft se bucură aici de un val de simpatie și de o cerere în creștere”, a declarat Chris Sadler, Managing Director Sadler`s.

„Suntem bucuroși să lansăm berile Sadler`s pe piața din România. Aceste beri artizanale vin natural în completarea portofoliului nostru de vinuri, pe care le producem cu atâta pasiune, și a băuturilor spirtoase din Marea Britanie, pe care le distribuim local, o parte din ele fiind produse tot artizanal. Credem că berile Sadler’s vor fi primite foarte bine de piața locala, cu atât mai mult cu cât categoria de bere artizanală este în creștere la nivel mondial și în România”, a declarat Paul Murden, General Manager Halewood Wines & Spirits România.

Portofoliul Sadler`s: beri din hamei de cea mai bună calitate

Peaky Blinder este o bere Black IPA produsă din 5 tipuri diferite de malț și 5 tipuri diferite de hamei. Pastele cremoase, burgerii și coastele afumate sunt câteva dintre preparatele culinare cu care se potrivește acest tip de bere.

Worcester Sorcerer este o adevărată bere englezească Golden Ale Best Bitter, preparată din hamei provenit din ținutul englezesc Hopshires. Ca asocieri culinare, specialiștii recomandă să fie servită alături de preaparate din pui, jambon, pește și preparate din bucătăria asiatică.

Hop Bomb este o bere Ale americană preparată din hamei Amarillo și Citra, a cărei bază de malț este îmbogățită de hameiul cu un caracter puternic, fiind perfectă alături de preparate din pui, grătar și preparate din bucătăria indiană.

Pe lângă gama Signature Ales, pe piața din România se vor regăsi și două sortimente Sadler`s „de sezon”, pentru toamnă și iarnă. Mud City Stout este preaparată cu boabe de cacao, vanilie, fulgi de ovăz, grâu și un amestec de malțuri de culoare închisă, fiind prefectă pentru a fi savurată iarna, alături de friptură de carne, brânză, crustacee și tort de ciocolată.

De culoare roșie, Red IPA are aromă de fructul pasiunii și mango, cu un caracter rășinos de hamei. Este preparată din hamei american și australian, fiind recomandată alături de preparate precum curry indian, mâncare mexicană sau carne la grătar.

Despre Halewood Wines & Spirits:

Grupul internațional Halewood Wines & Spirits este cel mai mare producător și distribuitor independent de băuturi alcoolice din Marea Britanie, activând de peste 35 de ani pe piață. În România, Halewood Wines & Spirits deține peste 350 de hectare de viță de vie plantate în perioada 2002-2009, în unele dintre cele mai reprezentative zone viticole ale țării, printre care Dealu Mare și Murfatlar. Printre vinurile prezente în portofoliul Halewood Wines & Spirits se numără: Floare de lună, Floarea Soarelui, Prahova Valley, gama Byzantium, gama Hyperion, Theia, Kronos, Neptunus, Rhea. Portofoliul de vinuri este completat de băuturi spirtoase (Whitley Neill Gin, The Pogues Irish Whiskey, West Cork Irish Whiskey, Red Square Vodka), bauturi pe baza de ghimbir (Crabbie`s Original Ginger, John Crabbie), bere (Sadler`s), precum și apă (Willow Water).

Contact presă:

Cristina Lica, Communication Consultant, Rogalski Damaschin PR, 0740.051.749, cristina.lica@rogalski.ro

Halewood Wines & Spirits Romania

Data actualizarii: 26/09/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close