Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Tot ce ai vrut să știi despre organizarea evenimentelor... dar nu ai...

Căutarea locației de nuntă este primul pas în organizarea celui ma...

In cei 2.5 ani de activitate, agentia de consultanta HoReCa Next Root ...

Actorul câștigător de Oscar Adrien Brody este noul ambasador Johnni...

NEGRONI WEEK, EVENIMENT GLOBAL DEDICAT CELEBRULUI COCKTAIL ITALIAN, SE...

Afiseaza

Bucureşti, 25 septembrie 2017. Compania Halewood Wines & Spirits, filială a celui mai mare producător independent de băuturi alcoolice și non-alcoolice din Marea Britanie, anunță lărgirea portofoliului de vinuri și băuturi spirtoase cu un brand de bere artizanală premium. Berea Sadler`s este produsă în Marea Britanie și are o istorie de peste 100 de ani.

Fondată în 1900, în Oldbury, Marea Britanie, Sadler`s este o afacere de familie, condusă în prezent de a cincea generație de berari, care produce beri artizanale de calitate. Gustul incomparabil al berii Sadler`s este dat de varietatea de hamei și ingredientele premium.

Portofoliul Sadler`s cuprinde gama Signature Ales, cu șase tipuri de bere Ale atent selecționate, printre care Peaky Blinder, Worcester Sorcerer și Hop Bomb, completată de o gamă sezonieră Craft Ales, din care fac parte premiatul Mud City Stout și berea roșie Red Ipa. Berile Sadler`s vor fi prezente și pe piața din România, atât în HoReCa, cât și în marile lanțuri de retail.

Berea artizanală face parte dintr-un curent în plin avânt pe plan mondial, care pune accentul pe revenirea la origini prin consumul produselor care folosesc ingrediente naturale și sunt fabricate prin metode tradiționale.

„Suntem mândri de istoria noastră și de faptul că suntem berari premiați, în aceste momente interesante în care piața de bere artizanală avansează. Suntem o afacere de familie care va continua să producă beri de calitate, intreresante și inovatoare pentru clienții noștri. Suntem mândri de parteneriatul cu Halewood Wines & Spirits, care ne oferă oportunitatea de a ne extinde în întreaga lume. Suntem încrezători că piața din România va aprecia berile noastre, mai ales în contextul în care berea craft se bucură aici de un val de simpatie și de o cerere în creștere”, a declarat Chris Sadler, Managing Director Sadler`s.

„Suntem bucuroși să lansăm berile Sadler`s pe piața din România. Aceste beri artizanale vin natural în completarea portofoliului nostru de vinuri, pe care le producem cu atâta pasiune, și a băuturilor spirtoase din Marea Britanie, pe care le distribuim local, o parte din ele fiind produse tot artizanal. Credem că berile Sadler’s vor fi primite foarte bine de piața locala, cu atât mai mult cu cât categoria de bere artizanală este în creștere la nivel mondial și în România”, a declarat Paul Murden, General Manager Halewood Wines & Spirits România.

Portofoliul Sadler`s: beri din hamei de cea mai bună calitate

Peaky Blinder este o bere Black IPA produsă din 5 tipuri diferite de malț și 5 tipuri diferite de hamei. Pastele cremoase, burgerii și coastele afumate sunt câteva dintre preparatele culinare cu care se potrivește acest tip de bere.

Worcester Sorcerer este o adevărată bere englezească Golden Ale Best Bitter, preparată din hamei provenit din ținutul englezesc Hopshires. Ca asocieri culinare, specialiștii recomandă să fie servită alături de preaparate din pui, jambon, pește și preparate din bucătăria asiatică.

Hop Bomb este o bere Ale americană preparată din hamei Amarillo și Citra, a cărei bază de malț este îmbogățită de hameiul cu un caracter puternic, fiind perfectă alături de preparate din pui, grătar și preparate din bucătăria indiană.

Pe lângă gama Signature Ales, pe piața din România se vor regăsi și două sortimente Sadler`s „de sezon”, pentru toamnă și iarnă. Mud City Stout este preaparată cu boabe de cacao, vanilie, fulgi de ovăz, grâu și un amestec de malțuri de culoare închisă, fiind prefectă pentru a fi savurată iarna, alături de friptură de carne, brânză, crustacee și tort de ciocolată.

De culoare roșie, Red IPA are aromă de fructul pasiunii și mango, cu un caracter rășinos de hamei. Este preparată din hamei american și australian, fiind recomandată alături de preparate precum curry indian, mâncare mexicană sau carne la grătar.

Despre Halewood Wines & Spirits:

Grupul internațional Halewood Wines & Spirits este cel mai mare producător și distribuitor independent de băuturi alcoolice din Marea Britanie, activând de peste 35 de ani pe piață. În România, Halewood Wines & Spirits deține peste 350 de hectare de viță de vie plantate în perioada 2002-2009, în unele dintre cele mai reprezentative zone viticole ale țării, printre care Dealu Mare și Murfatlar. Printre vinurile prezente în portofoliul Halewood Wines & Spirits se numără: Floare de lună, Floarea Soarelui, Prahova Valley, gama Byzantium, gama Hyperion, Theia, Kronos, Neptunus, Rhea. Portofoliul de vinuri este completat de băuturi spirtoase (Whitley Neill Gin, The Pogues Irish Whiskey, West Cork Irish Whiskey, Red Square Vodka), bauturi pe baza de ghimbir (Crabbie`s Original Ginger, John Crabbie), bere (Sadler`s), precum și apă (Willow Water).

Contact presă:

Cristina Lica, Communication Consultant, Rogalski Damaschin PR, 0740.051.749, cristina.lica@rogalski.ro

Halewood Wines & Spirits Romania

Data actualizarii: 26/09/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close