Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Hanu’ lui Manuc

Este cel mai vechi loc de petrecere din tot Bucurestiul si totodata ultimul han traditional din Europa care a supravietuit pana in ziua de azi. Hanu’ lui Manuc a fost ridicat la 1808 de aventurie­rul si negustorul armean Manuc Marzaian pe un teren care apartinuse Curtii Domnesti. Fiind hanul cel mai nou si mai bine organizat din Bucuresti, i-a atras pe calatorii straini cei mai distinsi. Astazi, restaurantul a fost redeschis, propunand un concept nou: o fuziune unica de traditional si de modern, atat la nivel arhitectonic, cat si culinar. Imediat cum intra, in stanga curtii hanului, oaspetii Restaurantului au de ales intre mai multe spatii: gradina, ceardacul, salonul de la etaj si crama din pivnite – lucru care recomanda Hanu’ lui Manuc drept o locatie cu adevarat polivalenta, potrivita pentru orice eveniment v-ati putea imagina.

Data actualizarii: 02/09/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close