Diverse prezentari si autoportrete ale restaurantelor, alte articole folosite in aceste prezentari

Ord. dupa

Deschiderea oficala a terasei Aperitivo by Isoletta, de pe 12 iulie 2018, o...

Meniul cuprinde preparate reprezentative ale bucatariei traditionale romane...

Beef Room intra in taboul gastronomic al Bucurestiului cu un meniu care adu...

Conceptul de bucatarie latino-americana a venit din partea bucatarului nost...

Brasserie 41, tentatia momentului! Daca esti in trecere pe soseaua Erou Ian...

CAJU: Casual Dining Mediterranean Cuisine with North African touch The B...

O adevarata legenda vie, Caru' cu Bere este una dintre cele mai vechi berar...

Proiectat initial pentru a servi ca pavilion grandioasei Expozitii de la Pa...

Cherhanaua Ancora din Herastrau: Nu, nu ne gasiti la Mare; nici macar in De...

Chez Marie Garden este un restaurant bucurestean situat in imediata apropie...

Istoria scrisa a Domeniului Manasia incepe in 1640, cand Draghici Cantacuzi...

Povestea Diplomat Suntem in luna martie a anului 1922. Ziua a 7-a. D...

Familia Ishii, gazdele noastre: Domnul Kisaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei...

DonCafe Brasserie Dorobanti: In Piata Dorobantilor am deschis Brasseria Don...

Restaurantul Exile din Piata Dorobantilor, in viziunea lui Romica Oprea

Originea sărbătorii Ferrragosto își are rădăcinile în Roma antică, ...

Fior di Latte Simţurile sunt în alertă. Mirosul de lapte şi vanilie,...

Forever Young Restaurant – O pasiune sub amprenta timpului! “Din drago...

Restaurantul Four Seasons Dorobanti Four Seasons Dorobanti este noua loc...

Bistro GUXT și-a schimbat acționariatul! Restaurantul Bistro GUXT a fo...

Hanurile Berarilor La Hanu' Berarilor patrunzi in atmosfera interbelica ...

Hanu' Berarilor Interbelic, Casa Soare La Hanu' Berarilor patrunzi in at...

Hanu' lui Manuc Este cel mai vechi loc de petrecere din tot Bucurestiul ...

Locanta gastronomico-literara Jaristea Cei ce mai au inca amintirea Arno...

Top Cuisine by Joseph Hadad Joseph is that special place where you alw...

Afiseaza

Hanu’ lui Manuc

Este cel mai vechi loc de petrecere din tot Bucurestiul si totodata ultimul han traditional din Europa care a supravietuit pana in ziua de azi. Hanu’ lui Manuc a fost ridicat la 1808 de aventurie­rul si negustorul armean Manuc Marzaian pe un teren care apartinuse Curtii Domnesti. Fiind hanul cel mai nou si mai bine organizat din Bucuresti, i-a atras pe calatorii straini cei mai distinsi. Astazi, restaurantul a fost redeschis, propunand un concept nou: o fuziune unica de traditional si de modern, atat la nivel arhitectonic, cat si culinar. Imediat cum intra, in stanga curtii hanului, oaspetii Restaurantului au de ales intre mai multe spatii: gradina, ceardacul, salonul de la etaj si crama din pivnite – lucru care recomanda Hanu’ lui Manuc drept o locatie cu adevarat polivalenta, potrivita pentru orice eveniment v-ati putea imagina.

Data actualizarii: 02/09/2019