Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Primul eveniment dedicat exclusiv bucatariei asiatice va avea loc intr...

Certificarea MSC urmărește traseul peștelui sălbatic, de la sursă...

The President continua programul educational de combatere a sedentaris...

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în centrul Bucureștiului s-a redeschis leg...

Bistro Ateneu a fost desemnat Restaurantul Anului 2019, în cadrul Gal...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Hard Rock anunță cea mai amplă inovare a meniului, având ca vedet...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Vineri, 7 iunie 2019, a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului...

Vinăria Purcari, cel mai mare producător de vinuri premium din Repub...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

Caramel este un mic bistrou si patiserie frantuzeasca, care se afla in...

Sarbatoarea Gustului isi atinge obiectivul acestui eveniment prin ogra...

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Adevarul.ro informeaza ca Andrei Tranga, proprietarul celui mai ma...

Purcari Wineries Plc (“Grupul”), una din cramele de frunte din Eur...

Purcari Wineries Plc (“Purcari”, “Grupul”), una din cramel...

Afiseaza

Impreuna cu AREA (Asociatia Romana de Educatie in Alergii) si cu Maria Martac (biolog si consultant in nutritie) de la AlimenteSpeciale.ro, facem un apel catre toti cei care ne pot furniza informatii (restaurante si clienti) despre localurile din Bucuresti, care ofera optiuni pentru persoanele cu diete speciale sau alergii la diferite substante si alimente (gluten, lactate, alune, ou, peste & crustacee etc.).

Scopul proiectului este de a realiza o harta a acestor locatii pentru cei care au nevoie si/ sau doresc sa serveasca produse si preparate: (raw) vegane, dietetice, bio, fara alergeni, gluten-free, sugar-free etc., dar si de promovare a locatiilor care ofera astfel de servicii.

Asteptam pe adresa redactia@restocracy.ro informatii despre localurile care ofera, si specifica clar in meniurile lor, aceste tipuri de diferentieri alimentare.

Va multumim dinainte pentru orice informatie si ajutor! (Daniel Catoi – noiembrie 2018)

Data actualizarii: 13/11/2018