Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Ciorba de perișoare și ardeii umpluți au fost la mare căutare prin...

La vremuri noi, benchetuială nouă la Jariștea! Noii muzicanți de m...

Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta J...

Prin caracterul său dinamic, industria ospitalității este supusă p...

Carrefour România lansează Act For Good, un program prin care atunci...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...

Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...

Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...

Joi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul ...

Am primit pe adresa redactiei o scurta informatie din partea celor de ...

My Name is PHURSANG LAMA and I was born in Nepal with Lama (Buddie...

Red Angus Steakhouse împlinește 10 ani de la deschidere și lanseaz...

Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, marcată p...

Relais & Chateaux, in parteneriat cu Slow Food International, orga...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Crama transilvăneană Villa Vinèa și Muzeul Național al Țăranulu...

Beraria Hop Garden, parte a grupului Magic by Hop Garden, a incheiat a...

Cu o tradiție de peste 70 de ani în producerea înghețatei artizana...

Cu ocazia "Zilei Gastronomiei Peruviene", Ambasada Peru in Romania a o...

România e calificată pentru prima dată pe tabloul final al  Campio...

Boiler Milk&Coffee: 18 metri patrati pentru cafea, un business des...

Fabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucurește...

Chef Florin Andrei Vanau si prietenul sau Ciprian Bocioaca, un charism...

THE FOODSERVICE INDUSTRY DISTILLED INTO 561 PAGES Pentru cei care v...

Family Meals - selecția de produse gătite, disponibile în cantităt...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...

Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...

Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...

Afiseaza

Beraria Hop Garden, parte a grupului Magic by Hop Garden, a incheiat anul fiscal 2019 cu creştere de 65% a cifrei de afaceri, ajungand la 4,4 milioane lei, faţa de 2,6 milioane lei in 2018.

Magic Bistro by Hop GardenFactorii care au determinat evoluţia pozitiva a rezultatelor financiare sunt creşterea cu 50% a comenzilor online, dublarea numarului de evenimente publice si private organizate in cadrul berariei in 2019, cresterea investiţiilor in amenajarea spatiilor interioare si exterioare ale localului. Activitatile de atragere si mentinere a personalului calificat initiate au generat o crestere a gradului de fidelizare a clientilor şi o frecvenţa mai mare a vizitelor.
In perioada 2019- martie 2020, grupul Magic by Hop Garden a realizat investitii de peste 2 milioane de lei, suma directionata in amenajarea spatiilor berariei Hop Garden (interioare si exterioare), precum si in modernizarea complexului Magic by Hop Garden din Drumul Taberei nr. 115 si rebrandingul grupului, alaturi de proiecte de reamenajare si redeschidere a gradinii de vara Hop Garden Parc, din Parcul Moghioros.

In a doua jumatate a anului 2020 compania a investit in activitati menite sa creasca gradul de retentie a clientilor in spatiile localului si sa atraga noi clienti prin explorarea unor zone noi de meniu si preparate.

La implinirea a doi ani de la deschiderea berariei Hop Garden, avem bucuria de a anunta o crestere semnificativa a cifrei de afaceri pe anul fiscal 2019. Anul trecut s-a caracterizat printr-o importanta perioada de crestere si consolidare a business-ului, o etapa in care am dobandit capital de imagine si, mai ales, am obtinut increderea clientilor, un aspect de o importanta corvarsitoare ce ne ajuta sa traversam aceasta perioada dificila pentru industria HORECA. De aceea, pentru a respecta reglementarile legale, dar si pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, am investit permanent astfel incat clientii si angajatii, deopotriva, sa beneficieze de o experienta cat mai placuta, in conditii maxime de siguranta.”, a declarat Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden.

Hop Garden este o berarie lansata in 2018 si singurul spatiu al grupului Magic by Hop Garden situat in Splaiul Unirii, nr. 225. Cu o capacitate de 200 de locuri si o terasa de 400 de locuri, este potrivita atat pentru intalniri cu prietenii, cat si pentru evenimente private si corporate organizate intr-un cadru informal. (Comunicat de presa – septembrie 2020)

Despre Magic by Hop Garden

Magic by Hop Garden este un complex de agrement specializat in organizarea evenimentelor private si corporate, pentru adulti si copii, redeschis in octombrie 2019 si condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului.

Alaturi de Hop Garden, complexul include alte 2 spatii de evenimente:

-Magic Ballroom este spatiul de evenimente private si corporate cu o suprafata de 800 mp., impartita in doua saloane specializate in organizarea de evenimente private si corporate: Salonul Ambiance cu o capacitate de maximum 120 de persoane si Salonul Grand cu o capacitate de pana la 270 de persoane.

-Hop Garden Parc este o gradina de vara situata in interiorul parcului Drumul Taberei si ocupa o suprafata de 1000 mp., cu acces din parc si din interiorul strandului. Cu o capacitate totala de pana la 500 de locuri la masa, impartite intre cele trei niveluri de terasa si restaurant, localul beneficiaza de un meniu diversificat, un cuptor din caramida pentru pizza si gratar in aer liber, fiind potrivit pentru momente de relaxare in natura sau pentru petreceri private in aer liber.

Hop Garden

La Hop Garden gasiti un mix de servicii care asigura petrecerea unui timp de calitate si trairea unor experiente memorabile. Beraria Hop Garden este un local pentru si despre prieteni, situat in Splai...

Data actualizarii: 24/09/2020