Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Afiseaza

Horeca Insight, organizator de evenimente având un istoric relevant de monitor obiectiv al industriei, își unește forțele cu HORA – autoritatea reprezentativă a ospitalității din România, prin organizarea primei conferințe “post-pandemie”. Conferința va avea loc pe 25 iunie 2020 pe pajiștea din curtea Hotelului Caro din București cu un număr restrâns de participanți, fiind transmisă și online prin platforma Zoom.

Invitații sunt așteptați la Hotel Caro începând cu ora 9,30 pentru formalitățile de înregistrare și welcome coffee, conferința urmând să înceapă efectiv la ora 10,00 printr-un scurt mesaj din partea lui Daniel Mischie. Având în vedere că este primul eveniment oficial ce va dezbate subiecte de interes crescut pentru antreprenori și manageri din Horeca, adresăm rugămintea doritorilor de a se înscrie prin intermediul site-ului conferinței.

Daniel Mischie – președinte Hora, pune accent pe importanța de a participa la acest prim eveniment din seria Hora Power Brunch de anul acesta: “După 3 luni de izolare, joi vom afla informatii în premieră de la invitații noștri: kurzarbeit* și cifrele industriei. Astfel, pe 25 iunie, vom dezbate alături de Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care sunt măsurile de suport din partea statului pentru angajații din Horeca. Totodată, Iancu Guda – analist economic – va oferi un insight în ce privește industria HORECA din punct de vedere al profitabilității, salariilor și veniturilor încasate. Finalul conferinței va beneficia de opiniile unor profesioniști pe care îi recomandă experiența depășirii cu succes a altor momente dificile cu care s-a confruntat industria în trecut: Dragoș Petrescu, Călin Ionescu și Radu Tănase.”

* Kurzarbeit definește timpul redus de lucru printr-un sistem reglementat de stat; termenul se poate referi la programe de scurtă durată, legate de recesiune, care operează în mai multe țări europene în care companiile au încheiat un acord pentru a evita concedierea oricăruia dintre angajații lor, reducând în schimb orele de lucru ale tuturor sau majorității angajaților, iar statul contribuie pentru a suporta o parte din veniturile angajaților.

Programul conferinței urmărește trei teme imporante: Forța de muncă din Horeca, Fiscalitate, Bune practici, fiecare dintre ele acoperind o zonă de interes prin dezbateri cuprinzătoare:

– Kurzarbeit în România, tematică arzătoare a momentului clarificată de Ministrul Muncii – Violeta Alexandru;

– Iancu Guda despre cifrele Horeca:: cifra de afaceri, angajați, food cost și prognoze;

– Ce fac grupurile Sfera, City Grill, Calif pentru a întâmpina viitorul deocamdată incert?

HORA și-a exprimat cu fiecare ocazie dorința de a fi alături de operatorii din ospitalitate prin intervenții și măsuri de facilitate a dialogului cu autoritățile statului. De data aceasta, industria are nevoie de proceduri concrete care să determine trecerea la următorul nivel de relansare. Pentru o industrie puternic reglementată nu se poate vorbi de relaxare, ci pur și simplu de adaptare creativă. Totodată, acest prim eveniment este susținut de Horeca Insight organizator de evenimente de profil, care s-a remarcat pe durata perioadei de urgență printr-o preocupare intensă pentru viitorul industriei printr-o comunicare deschisă și sinceră. (Comunicat de presa – iunie 2020)

HORECA RESTART

Data actualizarii: 24/06/2020