Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...

Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...

Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...

Pe langa gama variata de vinuri cu care producatorul moldovean Apriori...

Economica. net informeaza ca Nicolai Tand ia in calcul vanzarea restau...

Mastercard lansează, alături de Edenred, Sodexo și Up România și ...

Ana Consulea, cofetar și fondatoare a brandului Zexe Braserie, a lans...

Chef Joseph Hadad, artist-creator al unui univers culinar inconfundabi...

Sâmbătă, 1 august (13.00-19.00) Maximum de distanțare, minimum ...

Într-o lume în care pare că nimic nu mai merge, Kané - New Romani...

Face Kusin face parte dintr-un complex extins dedicat evenimentelor, c...

Grupul Magic by Hop Garden a deschis Hop Garden Parc Sambata, 3 iul...

Am facut un tur prin Parcul Herastrau ca sa vad daca sunt restaurante ...

Horeca Insight, organizator de evenimente având un istoric relevant d...

Piața de pește de acvacultură a atins 60.000 de tone, iar în urmă...

Peste 70 de spectacole si zeci de artisti la show-urile de stand-up co...

Iata lista restaurantelor deschise dupa pandemie si a celor inca inchi...

O sinteza utila pentru cei care se gandes...

Crama Villa Vinèa a câștigat 5 Medalii de Aur și 2 de Argint la IW...

Restaurante si cafenele deschise si restaurante inca inchise in prima ...

Campania #nudoarluni continuă să facă ecouri la un an de când a de...

The Table Menu Pandemia de coronavirus a obligat mulți patroni sa...

Începând din această săptămână, preparatele din meniul Hard Roc...

Pata Negra au mers si mai departe cu serviciile de home delivery, si i...

Epoque Hotel Relais & Châteaux anunta un nou concept gastronomic ...

Un nou magazin Carrefour Express este de astazi deschis bucurestenilor...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

Vom deschide gradina Athanor în Gurbănești la 1 iunie și, până a...

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pas...

Ne străduim să ne adaptăm acestei perioade și dorim să te anunț...

Urgia s-a abătut asupra noastră neîndurător și nu a iertat pe nim...

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capital...

Astazi ne-a sosit un mail oficial din partea celor de la Uber Eats, ca...

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de s...

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la t...

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă! Sub dev...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Compania Metaminds și restaurantul KAIAMO vin în sprijinul instituț...

“Împreună, împotriva COVID-19”: Red Angus Steakhouse livrează ...

Lanțul de cafenele 5 to go se redeschide pe 5 mai și face cinste cu ...

Restaurantul Poesia mentine aceleasi retete si produse de cea mai buna...

Asociația pentru Promovarea Vinului Românesc solicită măsuri de ur...

Meniu de Paște de la White Horse Dragii nostri, Sarbatorile Sfint...

Continuăm să-ți pregătim în siguranță preparatele preferate de ...

Oferta E3 by Entourage si B4 Market pentru masa de Paște si delivery:...

Am ales sa nu inchidem! Sa ramanem langa masinile de gatit si sa facem...

Cei de la Belli Siciliani ne-au trimis mesjaul de mai jos pe adresa re...

Blid începe livrările și anunță că Vasile Nicolae este noul chef...

Afiseaza

Horeca Insight, organizator de evenimente având un istoric relevant de monitor obiectiv al industriei, își unește forțele cu HORA – autoritatea reprezentativă a ospitalității din România, prin organizarea primei conferințe “post-pandemie”. Conferința va avea loc pe 25 iunie 2020 pe pajiștea din curtea Hotelului Caro din București cu un număr restrâns de participanți, fiind transmisă și online prin platforma Zoom.

Invitații sunt așteptați la Hotel Caro începând cu ora 9,30 pentru formalitățile de înregistrare și welcome coffee, conferința urmând să înceapă efectiv la ora 10,00 printr-un scurt mesaj din partea lui Daniel Mischie. Având în vedere că este primul eveniment oficial ce va dezbate subiecte de interes crescut pentru antreprenori și manageri din Horeca, adresăm rugămintea doritorilor de a se înscrie prin intermediul site-ului conferinței.

Daniel Mischie – președinte Hora, pune accent pe importanța de a participa la acest prim eveniment din seria Hora Power Brunch de anul acesta: “După 3 luni de izolare, joi vom afla informatii în premieră de la invitații noștri: kurzarbeit* și cifrele industriei. Astfel, pe 25 iunie, vom dezbate alături de Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care sunt măsurile de suport din partea statului pentru angajații din Horeca. Totodată, Iancu Guda – analist economic – va oferi un insight în ce privește industria HORECA din punct de vedere al profitabilității, salariilor și veniturilor încasate. Finalul conferinței va beneficia de opiniile unor profesioniști pe care îi recomandă experiența depășirii cu succes a altor momente dificile cu care s-a confruntat industria în trecut: Dragoș Petrescu, Călin Ionescu și Radu Tănase.”

* Kurzarbeit definește timpul redus de lucru printr-un sistem reglementat de stat; termenul se poate referi la programe de scurtă durată, legate de recesiune, care operează în mai multe țări europene în care companiile au încheiat un acord pentru a evita concedierea oricăruia dintre angajații lor, reducând în schimb orele de lucru ale tuturor sau majorității angajaților, iar statul contribuie pentru a suporta o parte din veniturile angajaților.

Programul conferinței urmărește trei teme imporante: Forța de muncă din Horeca, Fiscalitate, Bune practici, fiecare dintre ele acoperind o zonă de interes prin dezbateri cuprinzătoare:

– Kurzarbeit în România, tematică arzătoare a momentului clarificată de Ministrul Muncii – Violeta Alexandru;

– Iancu Guda despre cifrele Horeca:: cifra de afaceri, angajați, food cost și prognoze;

– Ce fac grupurile Sfera, City Grill, Calif pentru a întâmpina viitorul deocamdată incert?

HORA și-a exprimat cu fiecare ocazie dorința de a fi alături de operatorii din ospitalitate prin intervenții și măsuri de facilitate a dialogului cu autoritățile statului. De data aceasta, industria are nevoie de proceduri concrete care să determine trecerea la următorul nivel de relansare. Pentru o industrie puternic reglementată nu se poate vorbi de relaxare, ci pur și simplu de adaptare creativă. Totodată, acest prim eveniment este susținut de Horeca Insight organizator de evenimente de profil, care s-a remarcat pe durata perioadei de urgență printr-o preocupare intensă pentru viitorul industriei printr-o comunicare deschisă și sinceră. (Comunicat de presa – iunie 2020)

HORECA RESTART

Data actualizarii: 24/06/2020