Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Horeca Insight, organizator de evenimente având un istoric relevant de monitor obiectiv al industriei, își unește forțele cu HORA – autoritatea reprezentativă a ospitalității din România, prin organizarea primei conferințe “post-pandemie”. Conferința va avea loc pe 25 iunie 2020 pe pajiștea din curtea Hotelului Caro din București cu un număr restrâns de participanți, fiind transmisă și online prin platforma Zoom.

Invitații sunt așteptați la Hotel Caro începând cu ora 9,30 pentru formalitățile de înregistrare și welcome coffee, conferința urmând să înceapă efectiv la ora 10,00 printr-un scurt mesaj din partea lui Daniel Mischie. Având în vedere că este primul eveniment oficial ce va dezbate subiecte de interes crescut pentru antreprenori și manageri din Horeca, adresăm rugămintea doritorilor de a se înscrie prin intermediul site-ului conferinței.

Daniel Mischie – președinte Hora, pune accent pe importanța de a participa la acest prim eveniment din seria Hora Power Brunch de anul acesta: “După 3 luni de izolare, joi vom afla informatii în premieră de la invitații noștri: kurzarbeit* și cifrele industriei. Astfel, pe 25 iunie, vom dezbate alături de Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care sunt măsurile de suport din partea statului pentru angajații din Horeca. Totodată, Iancu Guda – analist economic – va oferi un insight în ce privește industria HORECA din punct de vedere al profitabilității, salariilor și veniturilor încasate. Finalul conferinței va beneficia de opiniile unor profesioniști pe care îi recomandă experiența depășirii cu succes a altor momente dificile cu care s-a confruntat industria în trecut: Dragoș Petrescu, Călin Ionescu și Radu Tănase.”

* Kurzarbeit definește timpul redus de lucru printr-un sistem reglementat de stat; termenul se poate referi la programe de scurtă durată, legate de recesiune, care operează în mai multe țări europene în care companiile au încheiat un acord pentru a evita concedierea oricăruia dintre angajații lor, reducând în schimb orele de lucru ale tuturor sau majorității angajaților, iar statul contribuie pentru a suporta o parte din veniturile angajaților.

Programul conferinței urmărește trei teme imporante: Forța de muncă din Horeca, Fiscalitate, Bune practici, fiecare dintre ele acoperind o zonă de interes prin dezbateri cuprinzătoare:

– Kurzarbeit în România, tematică arzătoare a momentului clarificată de Ministrul Muncii – Violeta Alexandru;

– Iancu Guda despre cifrele Horeca:: cifra de afaceri, angajați, food cost și prognoze;

– Ce fac grupurile Sfera, City Grill, Calif pentru a întâmpina viitorul deocamdată incert?

HORA și-a exprimat cu fiecare ocazie dorința de a fi alături de operatorii din ospitalitate prin intervenții și măsuri de facilitate a dialogului cu autoritățile statului. De data aceasta, industria are nevoie de proceduri concrete care să determine trecerea la următorul nivel de relansare. Pentru o industrie puternic reglementată nu se poate vorbi de relaxare, ci pur și simplu de adaptare creativă. Totodată, acest prim eveniment este susținut de Horeca Insight organizator de evenimente de profil, care s-a remarcat pe durata perioadei de urgență printr-o preocupare intensă pentru viitorul industriei printr-o comunicare deschisă și sinceră. (Comunicat de presa – iunie 2020)

HORECA RESTART

Data actualizarii: 24/06/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close