Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda... ...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIE AFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower 25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

  Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Afiseaza
comentarii

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este prezent in piata de mai bine de un deceniu ne surprinde anul acesta cu doi semi-finalisti la renumita competitie culinara dedicata gastronomiei românești: “Arena Bucatarilor” powered by Selgros Cash&Carry.
Horeca Culinary School este şcoală contemporană care combină noțiunile tradiționale cu o viziune deschisă asupra viitorului.
Dupa 13 ani de activitate, Horeca Culinary School este un nume de referinta si un etalon pentru ceea ce inseamna formarea profesionala de calitate in domeniul culinar.
Este o placere pentru cei care vin sa studieze aici, într-o clădire cu 5 etaje, pe o suprafață de aproape 1000 mp, dotată cu spatii de teorie moderne, două laboratoare, bucatarii-scoala pentru orele practice, fiecare cu o suprafață de peste 150 mp, echipate cu toată aparatura de ultima generatie, necesară precum și cu bancuri de lucru individuale astfel ca participanții la programele de formare profesională să poată exersa toate modulele de curs atat practic cat si teoretic.
Sute chiar mii de absolventi Horeca School au patruns in piata muncii din domeniul ospitalitatii atat in Romania dar si in afara granitelor tarii, unii dintre ei dezvoltand afaceri proprii si reprezentand cu succes numele Horeca Culinary School.
S-au depus eforturi substantiale in imbunatatirea continua a calitatii in cadrul activitatii de formare, centrul reusind sa obtina chiar o recunoastere internationala printr-o certificare ROQE (Recognition of Quality Education) de la WORLDCHEFS (World Association of Chefs Society). Horeca Culinary School devenind astfel singura scoala culinara din Romania existenta in panelul educational al scolilor partenere WORLDCHEFS incepand cu luna aprilie 2021.
Cristina van der Schaaf spune ca aici “Schimbam vieti si descoperim talente” iar dovada acestui fapt este ca : ea nu poate traii departe de creatia sa, cautand zilnic noi forme de inovatie si rezilienta in activitatea de formare vocationala.

Luca Prediger un tanar absolvent al cursului de bucatar, este semi-finalist la categoria Juniori, el l-a avut ca trainer principal pe Chef Borleanu Stefan care l-a ghidat in aceasta calatorie culinara spre un vis maret. Sustinerea si implicarea trainerilor face diferenta in ceea ce priveste parcursul celor care ne calca pragul, atat pe durata cursurilor dar si dupa terminarea acestora.
Alin Vadean trainer Horeca Culinary School in cadrul cursului de bucatar este semi-finalist la categoria seniori. O persoana foarte determinate si bine pregatita paseste in acest concurs reprezentand Horeca Culinary School, fapt ce ne onoreaza si ne obliga in acelasi timp sa ridicam in mod permanent standardul educational.

Puteti sa vizitati scoala culinara la adresa Str. Latina nr 6 Bucuresti in cartierul Armenesc sau paginile de social media https://www.facebook.com/horecaculinaryschool
https://www.instagram.com/horeca.culinaryschool/?hl=en
www.horecaschool.ro

Tel contact Ramona Maria Dinca (PR Manager) 0767630734 (Comunicat de presa – august 2022)

Data actualizarii: 17/08/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close