Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

Afiseaza

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este prezent in piata de mai bine de un deceniu ne surprinde anul acesta cu doi semi-finalisti la renumita competitie culinara dedicata gastronomiei românești: “Arena Bucatarilor” powered by Selgros Cash&Carry.
Horeca Culinary School este şcoală contemporană care combină noțiunile tradiționale cu o viziune deschisă asupra viitorului.
Dupa 13 ani de activitate, Horeca Culinary School este un nume de referinta si un etalon pentru ceea ce inseamna formarea profesionala de calitate in domeniul culinar.
Este o placere pentru cei care vin sa studieze aici, într-o clădire cu 5 etaje, pe o suprafață de aproape 1000 mp, dotată cu spatii de teorie moderne, două laboratoare, bucatarii-scoala pentru orele practice, fiecare cu o suprafață de peste 150 mp, echipate cu toată aparatura de ultima generatie, necesară precum și cu bancuri de lucru individuale astfel ca participanții la programele de formare profesională să poată exersa toate modulele de curs atat practic cat si teoretic.
Sute chiar mii de absolventi Horeca School au patruns in piata muncii din domeniul ospitalitatii atat in Romania dar si in afara granitelor tarii, unii dintre ei dezvoltand afaceri proprii si reprezentand cu succes numele Horeca Culinary School.
S-au depus eforturi substantiale in imbunatatirea continua a calitatii in cadrul activitatii de formare, centrul reusind sa obtina chiar o recunoastere internationala printr-o certificare ROQE (Recognition of Quality Education) de la WORLDCHEFS (World Association of Chefs Society). Horeca Culinary School devenind astfel singura scoala culinara din Romania existenta in panelul educational al scolilor partenere WORLDCHEFS incepand cu luna aprilie 2021.
Cristina van der Schaaf spune ca aici “Schimbam vieti si descoperim talente” iar dovada acestui fapt este ca : ea nu poate traii departe de creatia sa, cautand zilnic noi forme de inovatie si rezilienta in activitatea de formare vocationala.

Luca Prediger un tanar absolvent al cursului de bucatar, este semi-finalist la categoria Juniori, el l-a avut ca trainer principal pe Chef Borleanu Stefan care l-a ghidat in aceasta calatorie culinara spre un vis maret. Sustinerea si implicarea trainerilor face diferenta in ceea ce priveste parcursul celor care ne calca pragul, atat pe durata cursurilor dar si dupa terminarea acestora.
Alin Vadean trainer Horeca Culinary School in cadrul cursului de bucatar este semi-finalist la categoria seniori. O persoana foarte determinate si bine pregatita paseste in acest concurs reprezentand Horeca Culinary School, fapt ce ne onoreaza si ne obliga in acelasi timp sa ridicam in mod permanent standardul educational.

Puteti sa vizitati scoala culinara la adresa Str. Latina nr 6 Bucuresti in cartierul Armenesc sau paginile de social media https://www.facebook.com/horecaculinaryschool
https://www.instagram.com/horeca.culinaryschool/?hl=en
www.horecaschool.ro

Tel contact Ramona Maria Dinca (PR Manager) 0767630734 (Comunicat de presa – august 2022)

Data actualizarii: 17/08/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close