Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Afiseaza

Bucuresti, 12 aprilie 2018

Hotel Epoque anunta cu mandrie afilierea la Relais & Châteaux, cea mai prestigioasa asociatie de ospitalitate din lume. Lider consacrat al segmentului de cinci stele boutique, Epoque este primul hotel din Romania care devine membru Relais & Châteaux.

Fondată în 1954, Relais & Châteaux este asociaţia formată din 550 de hoteluri şi restaurante cu caracter unic din intreaga lume, operate independent, ale caror proprietari au in comun pasiunea pentru afacerea lor şi dorinţa de autenticitate în relaţia cu oaspeţii. Proprietatile afiliate Relais & Châteaux se disting prin servicii impecabile, gastronomie exceptionala si o abordare expresiva si distincta a conceptului “art de vivre”. Viziunea Relais & Châteaux este aceea de a proteja si promova bogatia si diversitatea culturii gastronomice si a traditiei ospitalitatii, consacrand “l’Art de vivre” ca fiind cea de a 10a arta.

Epoque este un boutique hotel cu un concept unic pe piata locala, reunind toate atributele ospitalitatii de lux: spatii de cazare ample, exclusiv de tip apartament, un restaurant de gastronomie franceza, un SPA cu minunate facilitati de recreere si un centru de evenimente premium. Motto-ul “Retreat in the heart of the city” evoca o oaza de confort si seninatate chiar in inima Bucurestiului. Arhitectura Epoque, realizata in stil clasic francez, propune un tribut epocii Micului Paris, in timp ce interioarele dezvaluie o interpretare contemporana a stilului Neo-Romanesc tipic primei jumatati a secolului XX, mizand pe atribute nationale si autentice.

“Relais & Châteaux reuneste individualitati puternice, care au in comun entuziasmul dar si disciplina ospitalitatii, si impartasesc aceeasi viziune. <Hotelierii trebuie sa vorbeasca din inima> a fost recomandarea fondatorilor asociatiei, si ea ramane la fel de actuala peste mai bine de 60 de ani. Astfel, la Epoque am descoperit vocatia pentru autenticitate si sinceritate, precum si pasiunea pentru arta de a servi. Epoque isi propune sa isi rasfete si sa isi surprinda fiecare dintre oaspeti cu experiente customizate, la fiecare sedere. Suntem foarte bucurosi sa le uram bun venit in familia Relais & Châteaux”, spune Johan Creytens, Area Delegate for Benelux, Eastern Europe & Scandinavia at Relais & Châteaux.

“Suntem incantati sa numim Epoque <membru al Relais & Châteaux> si sa afisam apartenenta la cea mai prestigioasa asociatie hoteliera din lume. Momentul in care am fost invitati sa aderam ne-a onorat si ne-a bucurat, cu atat mai mult cu cat am simtit ca aceasta asociere ne reprezinta pe deplin. Ca hotelier pasionat, am urmarit activitatea Relais & Châteaux de-a lungul anilor, si am admirat faptul ca promoveaza excelenta in ospitalitate, dar mai ales faptul ca se defineste prin l’art de vivre. “L’art de vivre” este si parte integranta din filosofia Epoque, iar fiecare pas din dezvoltarea noastra este expresia aceleiasi misiuni: de a oferi oaspetilor nostri experiente exceptionale de ospitalitate si gastronomie. Afilierea Epoque la Relais & Châteaux reprezinta o invitatie personala adresata clientilor obisnuiti cu standardele de excelenta ale asociatiei si membrilor clubului 5C, dar si o deschidere a Bucurestiului catre faimoasele Routes du Bonheur, itinerariile revelatie propuse de Relais & Châteaux oaspetilor sai”, declara Diana Popescu, CEO Hotel Epoque.

Procedura de aderare la Relais & Châteaux este complexa si etapizata, reunind peste 300 de criterii de analiza, structurate conform valorilor fundamentale ale asociatiei: Local focus, ceea ce evidentiaza caracterul unic al fiecarei proprietati ca expresie a contextului sau istoric si cultural; Sharing, daruirea si implicarea directa a proprietarului in relatie cu oaspetii si cu personalul, Commitment: contributia constanta si durabila a fiecarei entitati la promovarea traditiei ospitalitatii; Humanity: respectul pentru oamenii care participa la cultura si viata de zi cu zi a proprietatii.

Etapele procesului includ: multiple evaluari ale comisiilor de inspectori Relais & Châteaux, audituri de calitate realizate cu caracter anonim, recenziile oaspetilor clubului 5C, analiza rapoartelor de catre departamentul de calitate de la Paris si votul comitetului director. Din cele aproximativ 120 proprietati inspectate anual, numai o patrime din acestea devin membri Relais & Châteaux la finalizarea procesului de selectie. Odata devenit membru, asociatia utilizeaza propriile instrumente de urmarire a parametrilor de calitate si realizeaza rapoarte trimestriale de satisfactie a clientilor.

Beneficiile membrilor includ: accesul la segmentul specific de clienti Relais & Châteaux, sistem propriu de rezervari directe, platforma proprie de recrutare a celor mai buni candidati pentru echipele proprietatilor membre, academie de formare directa sau online si accesul la intreaga infrastructura de comunicare si promovare specifica brandului Relais & Châteaux.

Comunitatea Relais & Chateaux numara peste 550 proprietati in intreaga lume si are peste 2 milioane de clienti pe an, al caror grad de fidelitate este de peste 60%. Clientii provin in principal din Statele Unite si Europa, astfel: 32% USA & Canada, 15% UK & Irlanda, 13% Franta, 8% Germania & Austria, 4% Benelux, 3% Italia, 6% Japonia & Asia. Media innoptarilor anuale este 15-20, iar durata medie a unui sejur de 3,8 zile. Selectul club al clientilor 5C (Caractère, Courtoisie, Calme, Charme et Cuisine) numara peste 13000 de membri activi.


Despre Relais & Châteaux

Fondată în 1954, Relais & Châteaux este asociaţia formată din 550 de hoteluri şi restaurante operate independent, ale caror proprietari au in comun pasiunea pentru afacerea lor şi dorinţa de autenticitate în relaţia cu oaspeţii. Colectia Relais & Châteaux include proprietati în întreaga lume, de la podgoriile din Napa Valley pana in Provence sau pana la plajele Oceanului Indian, oferind o incursiune într-un stil de viaţă inspirat de cultura locală şi o perspectiva unică asupra istoriei. Membrii Relais & Châteaux au vocatia de a proteja şi de a promova bogăţia şi diversitatea gastronomiei mondiale şi tradiţiei ospitalităţii. Membrii Relais & Châteaux se definesc printr-un angajament real si actiuni constante de protejare a patrimoniului cultural şi a mediului, conform  memorandumului prezentat la UNESCO, în noiembrie 2014. (Comunicat de presa – aprilie 2018)

www.relaischateaux.com

https://www.relaischateaux.com/us/romania/epoque-hotel-bucharest

Diana Popescu, CEO Epoque Hotel Epoque-Hotel Bucuresti

Data actualizarii: 12/04/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close