Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLÄ‚ POVESTEA CELUI MAI ÃŽNDRÄ...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima datÄ...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Afiseaza
comentarii

De pe 17 pana pe 19 august ne bucuram la superlativ de cel mai indragit desert al verii – Hard Rock Cafe te invita la Ice Cream Festival, ca sa incerci inghetata in fel si chip. O vei regasi in meniul dedicat in cele mai incitante combinatii: cu pepene galben, cu waffle calde, mini choux-uri pufoase sau acompaniata de brownie, bezele, ciocolata, alune si covrigei sarati. Si tot inghetata va fi vedeta si in doua cocktailuri speciale sau in celebrele milkshake-uri!

Iata ce meniu delicios a pregatit Chef Corneliu Carstea exclusiv pentru acest eveniment:

FRUTTI ICE CREAM COMBO

Un deliciu colosal: jumatate de pepene galben umplut cu o avalanșă de inghetata asortata si „imbracat” intr-o simfonie de fructe proaspete. Stropit la final cu piure aromat de zmeura si de mango.

MADNESS ICE CREAM

O alegere coplesitor de bogata: pornim de la cupele de inghetata asortata, insotite de sos de ciocolata si piure de zmeura. Acoperit cu o avalansa de frisca, cuburi mici de brownie preparat in casa, bezele, bucatele de ciocolata, biscuit Oreo, napolitana, covrigei sarati, bomboane colorate. “Nebunia” e desavarsita cu un strop de Amaretto la final.

WAFFLE BOMB

Cea mai incitanta „bomba” a verii: doua waffle fierbinti, mangaiate de sosul de caramel si racorite de cupe generoase de inghetata asortata si frisca din belÈ™ug. Finisat cu fructe proaspete si la final stropit cu piure aromat de zmeura si de mango.

PROFITEROL

Un desert regal: mini choux-uri pufoase umplute cu crema fina de fructe de padure, mango si cappuccino, acompaniate de inghetata de vanilie savuroasa, frisca din belșug, alune de padure sarate si covrigei crocanti. Finisat cu doua betisoare din foaie de napolitana umplute cu ciocolata, busuioc si ciocolata cu menta.

ICE CREAM MIX

Trei arome de inghetata la alegere.

VANILLA ROCK BEER SHAKE

Coca-Cola, vodca Smirnoff Vanilla, Captain Morgan Spiced si sirop Monin de zahar brun, sub o avalansa de inghetata de vanilie si frisca.

TWIST & SHOUT SHAKE

Un shake cum nu ai mai intalnit! Rom Captain Morgan Spiced, Guinness, crema de cacao, inghetata de vanilie si sirop Monin de caramel sarat. Acoperit cu frisca, sirop de ciocolata, caramel si bucatele crocante de bacon.

MILKSHAKES

Lapte proaspat combinat cu inghetata ta preferata, dupa reteta Hard Rock.

Vei avea la dispoziÈ›ie arome clasice sau fanteziste si sorbeturi ce debordeaza de gustul si prospetimea fructelor, oferite de LA STRADA. Sortimente de inghetata disponibile: vanilie, ciocolata, alune, fistic, bubble gum, capsuni (sorbet), mango (sorbet) si lime (sorbet). Festivalul va incepe vineri, pe 17 august, la 18.00. Nu rata ocazia unei experiente culinare ce iti va desfata simturile! (Comunicat de presa – august 2018)

Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie grasCredeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau...

Data actualizarii: 07/08/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close