Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Tot ce ai vrut să știi despre organizarea evenimentelor... dar nu ai...

Căutarea locației de nuntă este primul pas în organizarea celui ma...

In cei 2.5 ani de activitate, agentia de consultanta HoReCa Next Root ...

Actorul câștigător de Oscar Adrien Brody este noul ambasador Johnni...

NEGRONI WEEK, EVENIMENT GLOBAL DEDICAT CELEBRULUI COCKTAIL ITALIAN, SE...

Afiseaza

Max Grup Company, unul din cei mai importanți jucători pe Piata de Horeca din România, grup ce deține în București peste 30 de locații: restaurante, saloane de evenimente, cluburi si cafenele, își mărește portofoliul cu o nouă locație unică!

Max Grup Company deține deja in Bucuresti locații foarte cunoscute precum: Trattoria Monza, Taverna Racilor, Restaurant Santorini, La Ciurucuri, Beraria Park, Bistro 37-39, Najee, Babanovaque, Fabrica de Mancare, Taverna Covaci, Tracia, Ramana Garden, Salon Traian, Salon Ferdinand, Ballroom Park.

Pe 30 septembrie 2017 isi deschide portile pentru public, Wahaka Street Food Park cel mai mare si cel mai diversificat Parc permanent de Street Food din România. Deschis 7 zile din 7, pe tot parcursul anului.

Situat in Bucuresti, pe Bulevardul Nerva Traian la nr 2 ( fosta Piață Nerva Traian) , Wahaka Street Food Park se întinde pe o suprafață de aprox 3000 m2 si va oferi clienților o mare diversitate de specialități gastronomice!

20 de standuri diferite cu specialități foarte cunoscute si apreciate de public, vor oferi mâncare si băuturi din cele mai diverse. Toti cei 20 de vendori sunt parte din Max Grup Company, astfel încât Wahaka Street Food Park garanteaza produse de cea mai buna calitate.

Specialitățile locației sunt: 

  • Fructe de mare
  • Fish and chips
  • Paella
  • Specialități Chinezesti
  • Steak House Argentinian
  • Wrap Market
  • Burgeri -wings-ribbs-pulled pork
  • Mancare grecească si Gyros
  • Gipsy Corner – ceaun țigănesc
  • Ciorbe de toate felurile
  • Cârnați Long Wurst
  • Pizza
  • Mancare românească
  • Wine Bar
  • Bere
  • Prosecco si Cocktail
  • Soft drinks and cofee
  • Nutelleria

PR Manager Max Grup Company
Oana Roman

oanasroman@yahoo.com
oanaromanelisei13@gmail.com

www.babanowaque.ro
www.berariapark.ro
www.najee.ro
www.trattoriamonza.ro
www.restauranttracia.ro
www.tavernaracilor.ro
www.salontraian.ro

Save

Data actualizarii: 30/09/2017

  • Cristian :

    Un loc parasit si trist… cel puțin când am trecut eu pe acolo… 15.02.2018

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close