Articole care descriu derularea proiectelor Restocracy

Ord. dupa

Premiile Restocracy pentru Cele mai bune restaurante si Cele mai bune ...

16 comentarii

Ca in fiecare an, in ultima saptamana din ianuarie dam Premiile Re...

Evaluatorii Restocracy din juriile competitiei Topul Mancarurilor 2019...

Juriile competitiei Topul Restocracy al Mancarurilor 2019 (echipele de...

Pentru cele mai sugestive poze din competitia Topul Mancarurilor 2...

Restaurantele in scrise in competitia Topul Restocracy al Mancarurilor...

Saptamana viitoare vom incepe editia din 2019 a Topului Mancarurilor s...

S-a incheiat, cu intarziere, etapa de preselectie pentru categoria...

S-a incheiat preselectia si la categoria “sushi, sashimi, ramen si u...

S-a incheiat preselectia si la categoria "paste si risotto" din "Topul...

2 comentarii

S-a incheiat etapa de preselectie a competitiei "Topul Mancarurilor" R...

S-a incheiat etapa de preselectie pentru categoria "steak" (de vita) d...

Finala pentru cel mai bun foie gras din BucurestiSaptamana trecuta...

Am incheiat inscrierea la competitia Topul Mancarurilor 2018, si la sf...

Restaurantele inscrise in competitia Topul Mancarurilor 2018 si admise...

Restocracy task-forces (jury teams)Steak:

  • HE Mr Fel...

Afiseaza
comentarii

Am incheiat inscrierea la competitia Topul Mancarurilor 2018, si la sfarsitul saptamanii vom incepe primele evaluari.

Cate un articol cu detalii si fotografii de la fiecare evaluare in parte va fi publicat, pentru fiecare sectiune in parte, la sfarsitul ultimei evaluari din faza de preselectie, pentru a nu perturba sau influenta rezultatele, de pilda atunci cand restaurantele care nu au fost inca evaluate ar fi vazut cu ce produse si cu ce aranjamente au intrat in concurs cele de dinaintea lor.

  • La categoriile Steak, Sushi, Peste si Fructe de mare s-au inscris toate restaurantele carora le-am trimis invitatie
  • La Foie gras si la Paste au fost cateva restaurante, dintre cele invitate, care au decis sa nu participe
  • Sectiunea Humus a fost suspendata, din cauza insuficientei inscrierilor – doar doua restaurante s-au inscris
Data actualizarii: 31/10/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close