Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Afiseaza

Terasa Institutului Francez din Bucuresti

Institutul Francez ofera curtea celebrei cladri din Bulevardul Dacia, unde este si cinematograful Elvira Popescu, pentru deschiderea unei cafenele. E de preferat sa vorbiti frantuzeste daca vreti sa preluati eleganta terasa, insa nu obligatoriu. Chiria este de 500 de lei (nu de Euro!) lunar.

Caietul de sarcini poate sa fie descarcat de aici (click pentru a descarca).

APPEL D’OFFRES: CAFE TERRASSE

Description :

L’Institut français de Roumanie à Bucarest (IFR) souhaite rouvrir un café terrasse pour la période du 15 avril au 31 octobre 2019.

Missions :

La société devra apporter une offre adaptée à l’espace extérieur mis à sa disposition en vue de l’exploitation et la gestion d’un café-terrasse (sans préparation culinaire). La structure pourra être fixe ou mobile.

Cet espace est situé dans les jardins de l’Institut Français de Bucarest.

Modalités :

Envoyer avant le 25 mars 2019 une proposition comportant :

  • un visuel du mobilier et de la structure que votre société pourrait installer,
  • les références sur votre activité,
  • une grille de tarif des boissons proposées,

En version électronique à

Martine Beauvais, Secrétaire générale, martine.beauvais@institutfrancais.ro
Octavian Evghenide, Secrétaire général adjoint, octavian.evghenide@institutfrancais.ro

Le cahier des charges sera envoyé aux sociétés dont les propositions seront retenues après présélection.

www.institutfrancais.ro/terrasse

Photos:

Sur la première photo, vous voyez l’arrière de l’institut avec une terrasse en rotonde et le chemin qui va du cinéma à l’implantation souhaitée du Café, la terrasse pouvant être comprise dans cet espace.

Sur la seconde, vous voyez l’entrée de l’institut, ou quelques tables peuvent être installées, tout en laissant le passage vers l’institut, cela permettrait une plus grande visibilité du café et pourrait attirer la clientèle y compris hors visiteur de l’institut, si on y installe un minimum de signalétique pour orienter vers l’espace situé sur l’arrière.

Enfin la troisième montre l’espace au sol et la cabane-bar de l’ancien prestataire, qui peut /doit être enlevé selon le souhait du repreneur pour en faire quelque chose de plus moderne, ouon pourrait tout à fait envisager une structure mobile.

Institut Francais de Bucarest

 

Data actualizarii: 23/03/2019

  • Dd :

    Mai este de actualitate?
    Multumesc.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close