Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Afiseaza

Terasa Institutului Francez din Bucuresti

Institutul Francez ofera curtea celebrei cladri din Bulevardul Dacia, unde este si cinematograful Elvira Popescu, pentru deschiderea unei cafenele. E de preferat sa vorbiti frantuzeste daca vreti sa preluati eleganta terasa, insa nu obligatoriu. Chiria este de 500 de lei (nu de Euro!) lunar.

Caietul de sarcini poate sa fie descarcat de aici (click pentru a descarca).

APPEL D’OFFRES: CAFE TERRASSE

Description :

L’Institut français de Roumanie à Bucarest (IFR) souhaite rouvrir un café terrasse pour la période du 15 avril au 31 octobre 2019.

Missions :

La société devra apporter une offre adaptée à l’espace extérieur mis à sa disposition en vue de l’exploitation et la gestion d’un café-terrasse (sans préparation culinaire). La structure pourra être fixe ou mobile.

Cet espace est situé dans les jardins de l’Institut Français de Bucarest.

Modalités :

Envoyer avant le 25 mars 2019 une proposition comportant :

  • un visuel du mobilier et de la structure que votre société pourrait installer,
  • les références sur votre activité,
  • une grille de tarif des boissons proposées,

En version électronique à

Martine Beauvais, Secrétaire générale, martine.beauvais@institutfrancais.ro
Octavian Evghenide, Secrétaire général adjoint, octavian.evghenide@institutfrancais.ro

Le cahier des charges sera envoyé aux sociétés dont les propositions seront retenues après présélection.

www.institutfrancais.ro/terrasse

Photos:

Sur la première photo, vous voyez l’arrière de l’institut avec une terrasse en rotonde et le chemin qui va du cinéma à l’implantation souhaitée du Café, la terrasse pouvant être comprise dans cet espace.

Sur la seconde, vous voyez l’entrée de l’institut, ou quelques tables peuvent être installées, tout en laissant le passage vers l’institut, cela permettrait une plus grande visibilité du café et pourrait attirer la clientèle y compris hors visiteur de l’institut, si on y installe un minimum de signalétique pour orienter vers l’espace situé sur l’arrière.

Enfin la troisième montre l’espace au sol et la cabane-bar de l’ancien prestataire, qui peut /doit être enlevé selon le souhait du repreneur pour en faire quelque chose de plus moderne, ouon pourrait tout à fait envisager une structure mobile.

Institut Francais de Bucarest

 

Data actualizarii: 23/03/2019

  • Dd :

    Mai este de actualitate?
    Multumesc.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close