Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Hotel Snagov Club premiat international pentru cea mai buna locatie de...

Luni, 22 aprilie 2019, a avut loc editia a XXX-a a Chefs Round Table R...

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ ...

Tendintele anului 2019: Culori pastelate folosite in decorarea saloane...

Caffe Festival Ibis – EUROPAfest Concerte de jazz after-hours, 10...

Editura GastroArt anunță apariția unei traduceri eveniment, o carte...

Inițiatori Ziua Nationala a Gastronomiei și Vinului: "Un prilej pent...

Ediția cu numărul 23 a Goodwine – Bucharest Wine Fair, cel mai lon...

Muzeul National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff, la Piata Victori...

Institutul Francez ofera curtea celebrei cladri din Bulevardul Dac...

Chefi cu stele Michelin, evaluatori de restaurante, brand ambassadors,...

Maison de Chefs, un singur loc, mai multe experiențe și concepte cul...

Primăvara asta tinerii actori bucureșteni au fost în lumina reflect...

Chef Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, vă invită la o...

Cea de a III-a ediție a Congresului Național pentru Gastronomia și...

Celebrul ghid Michelin a inclus in editia sa tiparita din acest an si ...

Bine a facut Mega Image ca au deschis un restaurant pe care si-au si p...

Coffee Studio by 5 to go, cea mai mare locație a grupului de până a...

Centrul de Evenimente The President în 2018: Rezultate financiare,...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

La inceput au deschis Limo Cuisine, un restaurant mare si frumos in pa...

S-a redeschis o parte din Lido, dupa ce zeci de ani a stat parasit, si...

Amalia Bellantoni, sotia vestitului Chef Sicilian Domenico Bellantoni ...

Grupul românesc Le Manoir a închis anul 2018 cu afaceri de peste 5,5...

După Bistro Ateneu, Chef Alexandru Dumitru preia conducerea bucătăr...

Sara din Agora Floreasca, unele dintre cele mai bune paste si pizza di...

Brunch, cocktailuri si delicii de dimineata Incepand cu luna februa...

Un restaurant de nisa, discret, elegant si sofisticat, cu foarte putin...

Hard Rock Cafe reinterpretează o parte dintre produsele americane cla...

Ca de fiecare data, in ultima saptamana din ianuarie, decernam pre...

Sonja Dive-Dahl devine Director General al celor doua hoteluri din cap...

Restocracy va premia cele mai bune restau...

In cateva zile dam Premiile Restocracy pentru cele mai bune restau...

Cum cere traditia, familia de sicilieni de pe Matasari pregateste un c...

Se cauta un Sushi Chef pentru un restaurant elegant cu specific japone...

2018 s-a dovedit a fi un an de excepție pentru sectorul vitivini...

De la Curtea Regală citire: Să se dea-n țară de știre că trecere...

Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – ...

Un concept de pop-up restaurant Vlad si Liviu sunt doi tineri bucat...

Compania românească Le Manoir a lansat Est, Est, Est, divizia de dis...

Athénée Palace Hilton București anunță numirea lui Tim Schmidt î...

Joi 6 decembrie 2018, a avut loc evenimentul de redeschidere al unuia ...

Motto: Bun pentru Gust, Bun pentru Sănătate, Bun pentru Planetă! ...

Miercuri, 5 decembrie 2018, restaurantul Sardin a inaugurat noul meniu...

SPARKLING FESTIVE CELEBRATIONS Get enchanted by this year’s Chris...

Scrumbia de Dunăre este un pește sălbatic care migrează din Marea ...

GastroArt reeditează cărțile fundamentale ale gastronomiei. Cum le ...

Campari Red Diaries - Entering Red: Ana de Armas este starul scurtmet...

Beck’s lansează în România patru beri speciale, inspirate din atm...

Joi, 8 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a GastroLab, re...

Impreuna cu AREA (Asociatia Romana de Educatie in Alergii) si cu Maria...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

Un investitor cauta spre inchiriere o vila interbelica renovata pentru...

Pentru prima dată în istoria Barilla, o femeie Chef este noul „Mas...

In noiembrie, Hard Rock Cafe Bucuresti sarbatoreste centenarul Marii U...

Saptamana trecuta, in cladirea aceea ciudata in peisaj, unde o vre...

Noua bucatarie romaneasca fina, creativa, aparuta pe lume in urma cu e...

Se lanseaza Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor ...

Budureasca a lansat colecția de vinuri CENTENAR Fetească Neagră ...

PREMIERĂ INTERNAȚIONALĂ Brânza românească de burduf ajunge l...

Pe 6 și 7 octombrie peste 10.000 de oameni au ales să își petreac...

Harta Pâinii (https://gastroart.ro/harta-painii/) este un proiect pri...

Se cauta un asociat pentru un restaurant libanez cunoscut si bine anco...

Domeniul Kelaru este numele pe care il poarta astazi o crama mica din ...

Bistro-ul Cafe Athenee din cadrul hotelului Athenee Palace Hilton înt...

Au mai rămas doar 2 zile până la prima ediție a Festivalului Vinul...

Cine este Lulu’s Cake? Lulu’s Cake nu este doar o (alta) cofeta...

Trofeul Someleriei 2018 - ASR a organizat a 15-a editie a Concursului ...

Marco Eichhorn preia conducerea hotelurilor Radisson Blu Bucuresti si ...

Conferinta internationala interdisciplinara „Coffee, Bread and Choco...

Congresul National al Gastronomiei si Vinului Editia a II-a, marti 2 ...

Miercuri, 26 septembrie 2018, incepand cu orele 18.30 Dianei 4 a gazdu...

A doua editie a Congresului de Gastronomie si Vin va avea loc marti, 2...

Miau Cafe este o cafenea situata pe strada Intre Garle, nr. 7 (initial...

Experiențe memorabile, sustenabilitate și autenticitate – tendinț...

În perioada 6-7 octombrie, vinul, muzica și cultura Republicii Moldo...

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim...

Hard Rock Cafe Bucuresti a lansat un nou meniu disponibil pentru o...

Ieri a fost ultima zi a lui SushiRoom, unul dintre cele mai bune resta...

Grupul Le Manoir deschide restaurantul mediteranean Corto Maltese și ...

Ambasada Republicii Federale Germania angajeaza, incepand cu luna octo...

Restaurantul bucureștean Le Bistrot Français aduce împreună cei ma...

MAIZE si-a deschis, in sfarsit, terasa, dupa foarte multe dificult...

Am asteptat mult, dar a meritat Saptamana aceasta (ultima din augus...

La Vinuri, restaurantul românesc situat în București, pe strada Epi...

Centrul de Evenimente The President continua seria degustarilor de vin...

In perioada 6-9 Septembrie 2018, Beraria H organizeaza prima ediție T...

Mancare cu Staif nu e mancare sofisticata, daca la asta va duce prima ...

Desi ne aflam intr-o perioada de vacanta, iata ca inceputul lunii augu...

Alexandru Dan, vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, s...

Începând cu 19 august 2018 bucătăria restaurantului ATRA va fi con...

Restocracy, Expressoft si George Butunoiu au lansat un proiect de ...

Situat la marginea clocotitorului Centrul Vechi al Bucureștiului, pe ...

De pe 17 pana pe 19 august ne bucuram la superlativ de cel mai indragi...

Belli Siciliani sarbatoreste impreuna cu comunitatea italiana in Roman...

Cismigiu – Bistro la Etaj a fost surpriza placuta a verii. Asteptat ...

A doua degustare de vin și cultură din cadrul proiectului Vinum &...

Miercuri, 25 iulie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a noului spat...

Pe 2 august e seară de grătar gourmet pe terasa Hard Rock Cafe! Cele...

Vara aceasta ne răcorim cu băuturi răcoritoare, gustări delicioase...

Afiseaza

Centrul de Evenimente The President în 2018:

Rezultate financiare, investiții și creșteri progresive ale cifrei de afaceri

În anul 2018, Centrul de Evenimente The President a continuat trendul ascendent început în 2013, raportând o cifră de afaceri cu aproape 50% mai mare decât în 2017. În aprilie 2018, la împlinirea a 5 ani de activitate pe piața din București, compania raportase o creștere a cifrei de afaceri pe 2017 cu 35% mai mare decât în 2016 și peste 1000 de evenimente organizate în perioada 2013 – 2017.

Pe durata anului 2018, a fost organizat un numar semnificativ de evenimente în spațiile interioare și exterioare ale Centrului de Evenimente The President, cu 25% mai multe decât în 2017. Dintre acestea, peste 60% au fost evenimente private diferite (nunți, botezuri, cununii, petreceri private, prânzuri ocazionate de momente speciale din viața clienților, evenimente pentru copii etc.). Numărul evenimentelor corporate organizate în 2018 s-a dublat comparativ cu anii anteriori, crescând cu 30% ponderea evenimentelor de companie cu număr mare de participanți (între 400-800 de invitați).

Investițiile Centrului de Evenimente The President s-au dublat de la an la an, în perioada 2013 – 2018 compania investind în mod continuu în amenajări interioare și exterioare, personal, promovare, aparatură și facilități pentru clienți.

”Conceptul The President este un spațiu organizat în mod profesionist, gândit ca o afacere de durată care s-a dezvoltat în mod progresiv, de la an la an. Investițiile companiei noastre au inclus crearea unor spații speciale care să deservească evenimente ample, cu participarea a peste 1000 de persoane concomitent, amenajarea sălilor de evenimente cu mobilier modern și pereți mobili, utilarea profesionistă a bucătăriei cu aparatură de calitate, investiții în calificarea și retenția personalului, amenajarea terasei cu 600 de locuri, precum și investiții importante în modernizarea și întreținerea piscinei. Un loc aparte în bugetul anual l-a avut mereu investiția în promovare, avem bugete dedicate participării la evenimentele de profil, precum și bugete pentru activități de promovare online și offline. În prezent, numărul clienților s-a dublat, lucru care ne bucură, căci unul dintre obiectivele noastre este de a crea o comunitate de oameni îndrăgostiți de atmosfera petrecerilor marca The President”, a declarat Corin Romanescu, Owner and Founder Centrul de Evenimente The President.

În 2019, compania va continua investițiile în amenajarea și modernizarea terasei, a spațiilor de evenimente și a piscinei, alocând bugete de promovare, bugete pentru întreținerea și modernizarea aparaturii, precum și bugete pentru cheltuieli legate de atragerea și perfecționarea personalului.

Pentru anul 2019, compania estimează o creștere cu 50% a numărului de evenimente private organizate în sălile Centrului de Evenimente The President și o creștere cu 30% a ponderii evenimentelor corporate organizate în spațiile interioare și exterioare ale complexului The President. (Comunicat de presa – Martie 2019)


Despre Centrul de Evenimente The President

Creat în 2013 și situat în Sectorul 2, Bucuresti, pe malul Lacului Tei, centrul cuprinde 7 spații diferite de evenimente (5 saloane interioare, o terasă și o piscină), cu posibilitatea de a găzdui peste 1000 de persoane în același timp. Serviciile oferite de The President includ meniuri all inclusive, muzica si sonorizare, animatori, decorațiuni și aranjamente florale, servicii foto-video, Candy Bar (bufet de prajituri), Cheese Bar (Bufet de branzeturi), Smoke Bar (pe terasa) și Fruit Bar (Bufet de fructe).

THE PRESIDENT dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, între orele 10:00-24:00 și de următoarele spații pentru evenimente:

◦salonul Roma cu o capacitate între 60-100 de persoane;

◦salonul Milano cu o capacitate între 100-150 de persoane;

◦salonul Verona cu o capacitate între 150-400 de persoane;

◦salonul Florența cu o capacitate între 150-400 de persoane ;

◦salonul Grande Events cu o capacitate între 401-800 de persoane ;

◦terasa Venetia cu o capacitate de 600 de persoane ;

◦Piscina The President cu o capacitate de 300 de persoane;

În perioada 2013-2018, Centrul de Evenimente The President s-a implicat în comunitate, sprijinind mai multe proiecte sociale: case de copii, centre culturale, centre pentru animale abandonate etc.

The President

Sper ca petrecaretii de la nuntile si cumetriile de la The President nu primesc mancarea din meniu The President e un restaurant foarte mare, pus chiar in Parcul Tei, pe malul Lacului Tei, ajungand...

Data actualizarii: 15/03/2019

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.