Serviciile in restaurante, cafenele si alte localuri – articole Restocracy

Ord. dupa

Ublo Caffe, un bistrou in care ar fi bine sa stiti dinainte cine va se...

815 vizite 8 comentarii

Pizza Leggera, locul in care un italian suparat mi-a aratat cate mai a...

336 vizite 2 comentarii

Daca imi va scrie chelnerul de la Trattoria Verdi, ii fac cadou un man...

2084 vizite

In tarile occidentale mari se folosesc in mod curent “domnule”...

87 vizite

Mi-a scris cineva ca a gasit unele dintre cele mai bune mancaruri ital...

1152 vizite 4 comentarii

... nu le dati toate procedurile in scris chiar in prima zi de la ...

702 vizite

Ce-i nemultumeste pe clienti in restaurante? Eu am spus, si am ...

719 vizite 2 comentarii

In cat timp se formeaza un chelner bun? In vreo 8 ore. Cam atat...

472 vizite 2 comentarii

Restocracy, Expressoft si George Butunoiu au lansat un proiect de ...

874 vizite

Atelierul de Tarte e un bistrou pe aglomeratul si ciopartitul bulevard...

1380 vizite 7 comentarii

Am revenit a nu stiu cata oara in casa aceea din Ion Neculce, si de fi...

2115 vizite 6 comentarii

Faza ieri: ma opresc la o cafenea pe Calea Victoriei, Okfea, chiar...

2704 vizite 12 comentarii

Am ajuns inapoi la Aubergine dupa aproape un an de la ultima vizita, i...

1367 vizite

Petite, minusculul bistrou care s-a deschis in noiembrie 2017 in Piata...

409 vizite

De ce in cele mai multe restaurante nu sunt respectate reguli elementa...

2002 vizite 3 comentarii

Scena in restaurant: barbat intre doua varste, pe la 40+, nu parea nic...

910 vizite

Nu ma duc la restaurant fara sa fac o rezervare, drumurile in Bucurest...

3653 vizite 2 comentarii

La Placinte de la Piata Romana, cel de pe Dacia (fiindca mai e un La P...

774 vizite

Torna Fratre e un restaurant romanesc ce isi propune sa recupereze tot...

743 vizite

Nor Sky Casual Restaurant a fost descoperirea placuta a sezonului ...

3269 vizite 1 comentarii

E3 by Entourage e unul dintre restaurantele mari ale Pietei Floreasca,...

785 vizite 5 comentarii

Prima mea amintire cu restaurante e veche de aproape o jumatate de sec...

542 vizite

O tehnica simpla de dozaj hormonal Se intampla sa scriu acum despre...

589 vizite

Le Consul, restaurantul frantuzesc din Aleea Alexandru 7, pare sa se f...

2335 vizite 4 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Restocracy, Expressoft si George Butunoiu au lansat un proiect de cercetare a relatiilor sociale din industria ospitalitatii (HORECA, in particular) in care vor fi studiate perceptiile, interactiunile si asteptarile mutuale dintre principalii actori implicati: clientii, angajatii si angajatorii.

Prezenta invitatie se adreseaza personalului de sala din restaurante si cafenele, de la picoli la sefi de sala: cei care doresc sunt invitati la un mic-dejun de lucru oferit de catre organizatorii studiului, la care acestia ne vor spune, intr-un cadru cu totul informal, care sunt asteptarile si nemultumirile lor fata de clienti si fata de angajatori, vor face sugestii etc.

Va fi o intalnire exploratorie pentru Restocracy, probabil dintr-o serie de cateva, ideile si sugestiile vehiculate acolo urmand a fi punctul de plecare pentru studii si sondaje ulterioare, structurate si formalizate.

Discutiile vor fi in intregime confidentiale, nu vor fi facute publice sau comunicate altora numele sau provenienta profesionala ale participantilor. Sugestiile si comentariile ar putea sa fie facute publice, insa nu va exista vreo asociere de orice fel intre ideile vehiculate si cei care le-au emis.

Cei care doresc sa participe la acest mic dejun de lucru sunt rugati sa ne scrie la adresa gb@restocracy.ro. Va fi intre 9 si 10:30h la o data (apropiata – saptamana viitoare) si intr-un loc ce vor fi comunicate individual celor care ne scriu, in limita a 10 participanti, cate 5 pentru barbati si femei.

Cei care nu pot sau nu doresc sa participe la aceasta intalnire directa sunt rugati sa ne trimita opiniile si pozitia lor pe aceeasi adresa de e-mail – pentru care le multumim si ii reasiguram de confidentialitatea demersului lor.

Rezultatele finale ale cercetarilor vor fi comunicate prin toate canalele media disponibile si vor fi prezentate la conferintele cu tematica de profil.

ExpressoftVa multumim pentru interes si incredere!

GB

 

Data actualizarii: 21/08/2018

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.