Serviciile in restaurante, cafenele si alte localuri – articole Restocracy

Ord. dupa

Am citit de atatea ori Caldura Mare a lui Caragiale, filmul cu Rad...

1128 vizite

Pizza Leggera, locul in care un italian suparat mi-a aratat cate mai a...

1029 vizite 3 comentarii

In tarile occidentale mari se folosesc in mod curent “domnule”...

99 vizite

Mi-a scris cineva ca a gasit unele dintre cele mai bune mancaruri ital...

1192 vizite 4 comentarii

Ublo Caffe, un bistrou in care ar fi bine sa stiti dinainte cine va se...

2144 vizite 9 comentarii

... nu le dati toate procedurile in scris chiar in prima zi de la ...

708 vizite

Ce-i nemultumeste pe clienti in restaurante? Eu am spus, si am ...

760 vizite 2 comentarii

In cat timp se formeaza un chelner bun? In vreo 8 ore. Cam atat...

493 vizite 2 comentarii

Restocracy, Expressoft si George Butunoiu au lansat un proiect de ...

884 vizite

Atelierul de Tarte e un bistrou pe aglomeratul si ciopartitul bulevard...

1452 vizite 7 comentarii

Am revenit a nu stiu cata oara in casa aceea din Ion Neculce, si de fi...

2170 vizite 6 comentarii

Faza ieri: ma opresc la o cafenea pe Calea Victoriei, Okfea, chiar...

2725 vizite 12 comentarii

Am ajuns inapoi la Aubergine dupa aproape un an de la ultima vizita, i...

1408 vizite

Petite, minusculul bistrou care s-a deschis in noiembrie 2017 in Piata...

413 vizite

De ce in cele mai multe restaurante nu sunt respectate reguli elementa...

2015 vizite 3 comentarii

Scena in restaurant: barbat intre doua varste, pe la 40+, nu parea nic...

920 vizite

Nu ma duc la restaurant fara sa fac o rezervare, drumurile in Bucurest...

3673 vizite 2 comentarii

La Placinte de la Piata Romana, cel de pe Dacia (fiindca mai e un La P...

794 vizite

Torna Fratre e un restaurant romanesc ce isi propune sa recupereze tot...

799 vizite

Daca imi va scrie chelnerul de la Trattoria Verdi, ii fac cadou un man...

2165 vizite

Nor Sky Casual Restaurant a fost descoperirea placuta a sezonului ...

3556 vizite 1 comentarii

E3 by Entourage e unul dintre restaurantele mari ale Pietei Floreasca,...

840 vizite 5 comentarii

Prima mea amintire cu restaurante e veche de aproape o jumatate de sec...

548 vizite

O tehnica simpla de dozaj hormonal Se intampla sa scriu acum despre...

599 vizite

Le Consul, restaurantul frantuzesc din Aleea Alexandru 7, pare sa se f...

2344 vizite 4 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Restocracy, Expressoft si George Butunoiu au lansat un proiect de cercetare a relatiilor sociale din industria ospitalitatii (HORECA, in particular) in care vor fi studiate perceptiile, interactiunile si asteptarile mutuale dintre principalii actori implicati: clientii, angajatii si angajatorii.

Prezenta invitatie se adreseaza personalului de sala din restaurante si cafenele, de la picoli la sefi de sala: cei care doresc sunt invitati la un mic-dejun de lucru oferit de catre organizatorii studiului, la care acestia ne vor spune, intr-un cadru cu totul informal, care sunt asteptarile si nemultumirile lor fata de clienti si fata de angajatori, vor face sugestii etc.

Va fi o intalnire exploratorie pentru Restocracy, probabil dintr-o serie de cateva, ideile si sugestiile vehiculate acolo urmand a fi punctul de plecare pentru studii si sondaje ulterioare, structurate si formalizate.

Discutiile vor fi in intregime confidentiale, nu vor fi facute publice sau comunicate altora numele sau provenienta profesionala ale participantilor. Sugestiile si comentariile ar putea sa fie facute publice, insa nu va exista vreo asociere de orice fel intre ideile vehiculate si cei care le-au emis.

Cei care doresc sa participe la acest mic dejun de lucru sunt rugati sa ne scrie la adresa gb@restocracy.ro. Va fi intre 9 si 10:30h la o data (apropiata – saptamana viitoare) si intr-un loc ce vor fi comunicate individual celor care ne scriu, in limita a 10 participanti, cate 5 pentru barbati si femei.

Cei care nu pot sau nu doresc sa participe la aceasta intalnire directa sunt rugati sa ne trimita opiniile si pozitia lor pe aceeasi adresa de e-mail – pentru care le multumim si ii reasiguram de confidentialitatea demersului lor.

Rezultatele finale ale cercetarilor vor fi comunicate prin toate canalele media disponibile si vor fi prezentate la conferintele cu tematica de profil.

ExpressoftVa multumim pentru interes si incredere!

GB

 

Data actualizarii: 21/08/2018

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.