Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante Diffuso), 4-hands cooking event in Italia

Join us in an exceptional alignment of the stars!

Este invitatia pe care o lansam comunitatii gourmet, in perioada 23-26 Octombrie, prin cea mai recenta colaborare intre Chef Radu Ionescu (KAIAMO Bucuresti) si Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante Diffuso Montepagano, 1* Michelin) realizata de către Mercanti | Business Curators of Italian Lifestyle.

5 chefi de elita | 2 restaurante Michelin | 6 restaurante si crame de autor | 4 zile intense pe coasta Adriaticii 

LÓCUS este o serie de explorari culinare exceptionale, iar prima editie va fi in Italia, in regiunea Abruzzo.

Am aliniat stelele memorabil. Radu CM Ionescu de la KAIAMO, cel mai captivant chef roman al momentului, va face un regal colaborativ cu Chef Davide Pezzuto, recompensat cu o stea Michelin pentru rafinamentul aspru cu care semneaza meniul la D.one Ristorante Diffuso Montepagano.  Chef Nicola Fossaceca va oferi o alta experienta Michelin in al Metrò Ristorante, restaurantul sau pe coasta Adriaticii. Si ei nu sunt singurii. Am adus impreuna oameni incredibili, care pretuiesc patrimoniul si care vor oferi experiente culinare unice. Iubitorii romani de fine-dining vor locui intr-un palazzo de secol XVIII, vor descoperi cea mai veche scoala culinara din Europa intr-un tur ghidat, vor cunoaste somelieri si vinificatori si vor degusta toate soiurile locale de vin (Montepulciano, Trebbiano, Cerasuolo…) in pairing cu produse artizanale abruzzeze.

23-26 octombrie, 14 foodies, o experienta intensa de trait cu toate simturile.

Detaliile evenimentului: http://www.mercanti.ro/Mercanti-Events-Locus.html

Partener: Free-Spirit Travel

Contact:

0723 541 006, Cristina Diaconescu

info@mercanti.ro; oana.pricop@free-spirit.ro (Știre de presă – octombrie 2022)

4-hands cooking event in Italia

Data actualizarii: 07/10/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close