Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Afiseaza

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante Diffuso), 4-hands cooking event in Italia

Join us in an exceptional alignment of the stars!

Este invitatia pe care o lansam comunitatii gourmet, in perioada 23-26 Octombrie, prin cea mai recenta colaborare intre Chef Radu Ionescu (KAIAMO Bucuresti) si Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante Diffuso Montepagano, 1* Michelin) realizata de către Mercanti | Business Curators of Italian Lifestyle.

5 chefi de elita | 2 restaurante Michelin | 6 restaurante si crame de autor | 4 zile intense pe coasta Adriaticii 

LÓCUS este o serie de explorari culinare exceptionale, iar prima editie va fi in Italia, in regiunea Abruzzo.

Am aliniat stelele memorabil. Radu CM Ionescu de la KAIAMO, cel mai captivant chef roman al momentului, va face un regal colaborativ cu Chef Davide Pezzuto, recompensat cu o stea Michelin pentru rafinamentul aspru cu care semneaza meniul la D.one Ristorante Diffuso Montepagano.  Chef Nicola Fossaceca va oferi o alta experienta Michelin in al Metrò Ristorante, restaurantul sau pe coasta Adriaticii. Si ei nu sunt singurii. Am adus impreuna oameni incredibili, care pretuiesc patrimoniul si care vor oferi experiente culinare unice. Iubitorii romani de fine-dining vor locui intr-un palazzo de secol XVIII, vor descoperi cea mai veche scoala culinara din Europa intr-un tur ghidat, vor cunoaste somelieri si vinificatori si vor degusta toate soiurile locale de vin (Montepulciano, Trebbiano, Cerasuolo…) in pairing cu produse artizanale abruzzeze.

23-26 octombrie, 14 foodies, o experienta intensa de trait cu toate simturile.

Detaliile evenimentului: http://www.mercanti.ro/Mercanti-Events-Locus.html

Partener: Free-Spirit Travel

Contact:

0723 541 006, Cristina Diaconescu

info@mercanti.ro; oana.pricop@free-spirit.ro (Știre de presă – octombrie 2022)

4-hands cooking event in Italia

Data actualizarii: 07/10/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close