Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Afiseaza
comentarii

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din programul Bucharest Degustation Tour. Meniul de degustare e disponibil in restaurant pe toata perioada anului 2019. (Click pentru a descarca meniul de degustare)

 

Bucharest Degustation Tour, a Restocracy programme

 

Salata / Salad

Salata de homar albastru de Bretagne cu fenicul, rosii cherry si busuioc
(Bretagne lobster salad with fennel, cherry tomatoes and basil)

Rose M  Minuty, Cotes  de Provance

Antreu / Appetizers

Tartar de langustine cu foie gras si trufe negre
(Tartar of scampi with foie gras and truffles)

Vin de Porto invechit 20 ani “Quinta do Noval”

   Antreu cald / Hot appetizers

Capesante St Jaques cu langustine gratinate in stil putanesca
(Sea Scallops with scampi in putanesca style)

Pouilly Fume 2018, Francis Blanchet

Fructe de mare / Seafood

Creveti rosii cu broccoli si bisque de crustacee
(Carabinero shrimps with broccoli and Bisque)

Chardonnay IGT, Capannelle 2015, Toscany, Italy

Felul principal / Main course

Lup de mare salbatic cu sparanghel si trufe negre
(Wild sea bass with asparagus and black truffles)

Chardonnay IGT, Capannelle 2015, Toscany, Italy

Desert / Dessert

Mousse de Toblerone cu caramel
(Mousse al Toblerone with caramel)

Parfe de inghetata cu caramel
(Crunchy ice cream cake)

Vin de desert Ben Rye Donnafugata

 

Apa si cafeaua sun incluse in meniu Water and coffee are included

Pret meniu / Food menu – 370 lei
Menu with wine pairing – 520 lei

Chef Domenico Presta

Isoletta

Meniul de degustare Restocracy 2019 de la Isoletta

Isoletta, Chef Domenico Presta

 

Data actualizarii: 23/06/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close