Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Top Cuisine by Joseph Hadad

Joseph is that special place where you always come back. For fine tastes, for special culinary experiences, for positive karma, for quality time, for guilty pleasures. A restaurant that combines the cult for gourmet cuisine and the need of collecting memories in a comfortable, welcoming and refined space.

The venue is an old classy house, adopting a contemporary, minimalist design, yet elegant and very cozy, whereJoseph is waiting for you every day, with his unique dishes, which can only be explored here.

At Joseph, every meal is like a culinary tour around the world, a gastronomic ritual, customized for each preferences. The menu, created with passion by chef Hadad together with his team, shows creativity and the experience of over 30 years of hard working and research. Joseph’s universe means a fusion of tastes, textures, combinations and unique flavors ready to please the most demanding gourmets.

Chef Joseph Hadad

During the last 35 years, Joseph Hadad has dedicated most of his time to his greatest love – Top gastronomy and Haute Cuisine, his talent being noticed by both colleagues and customers  in different places famous worldwide: Germany Kempinski Hotel, Ritz-Carlton Hotel in Boston, Savoy Hotel London, Michelin restaurants in Paris and more.

Joseph Hadad holds the secrets of over 2000 recipes sophisticated and, as the star of international cuisine, had the opportunity to create real culinary shows for global celebrities such as Bill Clinton, Francois Mitterrand and Margaret Thatcher, for King Hussein of Jordan, King Juan Carlos of Spain and Prince of Lichtenstein. Movie stars and pop-rock legends were also guests Joseph Hadad; Among them, Robert de Niro, Madonna, Frank Sinatra, Michael Jackson and many others.

The Menu

Joseph Hadad greets its guests with an international gourmet menu, healthy oriented. A combination of flavors and textures inspired from the fine gastronomy around the world, mixing French, Italian, Spanish, Oriental, Asian and North African tastes. Using only quality ingredients, the presentation of our dishes is truly a sensational artistic statement. We combine some secret flavors with cutting edge cooking techniques and the most creative plating for an unforgettable dining experience.

Events

Joseph is a highly reputed place, with a professional team prepared to host the widest variety of business and social gatherings, with 3 different spaces which can accommodate from 30 to 100 people.

You can control every aspect of the setting and the menu. We are working closely together with our clients to find the suitable concept for them, being able to adapt on any level of budget, upon request. Our team can provide affiliate services, such as TV Screens, DJ, custom lights, flowers and decorations, special arrangements, through trustful partners, at special offers.

  • The restaurant – up to 50 persons for sitting events or up to 80 persons for standing/buffet set-up
  • The French roof – up to 30 persons for sitting banquets or up to 40 for standing/buffet set-up
  • The Terrace – up to 70 persons for sitting events or up to 200 persons for standing/buffet set-up

Joseph by Joseph Hadad (click to open)

Data actualizarii: 28/08/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close