Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Daca Arun Kumar vrea sa-i hraneasca doar pe indienii lui la Kumar’s Agra Palace, sa continue tot asa…

Il stiu pe Arun Kumar si restaurantele lui indiene de multa vreme, de pe cand a inceput in Pipera. Apoi a fost o vreme pe Hristo Botev, intr-o foarte frumoasa casa, si poate ca a mai fost si in alte locuri, inainte de a ajunge acum in Vitan.

Aici ocupa parterul unei cladiri mai ciudate, ce face parte dintr-un fel de complex comercial, cu diverse magazine populare in jur, iar deasupra lui cu un restaurant chinezesc, Din Fu, sau Ding Fu – am vazut scris in ambele feluri chiar la ei pe usa.

Kumar’s Agra Palace e destul de mare, are o marchiza in fata, spre strada, si un salon incapator in spate, in corp comun cu acest pavilion. Amenajarea e cea obisnuita restaurantelor orientale, in culori inchise, tari, intense, contraste puternice, decoruri in exces.

Arun Kumar a fost chef, sau chiar asociat la Taj, primul restaurant indian deschis in Bucuresti, langa Marriott, cu foarte multi ani in urma. India e o tara foarte mare si ei sustin ca bucatariile si mancarurile sunt diferite de la o regiune la alta. Nu stiu ce sub-bucatarie indiana face Arun Kumar, daca se poate spune asa, insa eu oricum nu as putea sa vad diferenta. Am, insa, mai multi prieteni indieni care mi-au spus ca mancarea lui Arun Kumar e autentica si foarte buna, dupa standardele lor, si nu as putea sa pun asta la indoiala vreodata, desigur.

La Kumar’s Agra Palace am incercat sa ma asigur ca primesc cel mai putin iute fel de mancare, ca sa pot sa mananc si eu ceva. M-au convins ca mielul cu sos in varianta “soft” (adica putin iute, fiindca o au si pe cea “hard”) e exact ceea ce as avea eu nevoie. Aiurea, a fost atat de iute incat am mancat doar orezul si painea si vreo doua farame de carne, dupa ce le-am curatat bine de sosul de neatins pentru mine. Si am plecat nemancat de la Kumar’s Agra Palace, si suparat ca am lasat vreo 80 de lei cu totul acolo…

Noroc ca mi-a placut foarte mult de chelnerita de la Kumar’s Agra Palace, o fata foarte inimoasa si chipesa, cu legaturi atavice cu Punjabul, si ea.

Sa nu-mi spuna Arun Kumar ca nu stie sa gateasca altfel, pentru ca nu e adevarat. Am mancat si altceva facut de el mai inainte, si a fost rezonabil de iute, si chiar cu cateva zile in urma am mancat mai multe feluri gatite si trimise de el pentru o cina, si, la fel, au fost neiuti si foarte bune.

Asadar, daca Arun Kumar vrea sa-i hraneasca doar pe indienii lui la Kumar’s Agra Palace, sau sa manance singur ceea ce isi gateste, sa continue tot asa cu condimentele, pentru ca pe mine nu ma mai vede acolo, si nici pe multi alti oameni normali la limba si la cerul gurii… (GB – octombrie 2018)

Data actualizarii: 16/02/2022

Kumar’s Agra Palace  - Aleea Alexandru Moruzzi Voievod, nr. 78 (Vitan)

  • Dan-Radu :

    A fost cel mai bun restaurant indian din Bucuresti ( Ilfov). Si a inceput in 1993 la parterul unei vile de pe Radu Voda!

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close