Daca Arun Kumar vrea sa-i hraneasca doar pe indienii lui la Kumar’s Agra Palace, sa continue tot asa…
Il stiu pe Arun Kumar si restaurantele lui indiene de multa vreme, de pe cand a inceput in Pipera. Apoi a fost o vreme pe Hristo Botev, intr-o foarte frumoasa casa, si poate ca a mai fost si in alte locuri, inainte de a ajunge acum in Vitan.
Aici ocupa parterul unei cladiri mai ciudate, ce face parte dintr-un fel de complex comercial, cu diverse magazine populare in jur, iar deasupra lui cu un restaurant chinezesc, Din Fu, sau Ding Fu – am vazut scris in ambele feluri chiar la ei pe usa.
Kumar’s Agra Palace e destul de mare, are o marchiza in fata, spre strada, si un salon incapator in spate, in corp comun cu acest pavilion. Amenajarea e cea obisnuita restaurantelor orientale, in culori inchise, tari, intense, contraste puternice, decoruri in exces.
Arun Kumar a fost chef, sau chiar asociat la Taj, primul restaurant indian deschis in Bucuresti, langa Marriott, cu foarte multi ani in urma. India e o tara foarte mare si ei sustin ca bucatariile si mancarurile sunt diferite de la o regiune la alta. Nu stiu ce sub-bucatarie indiana face Arun Kumar, daca se poate spune asa, insa eu oricum nu as putea sa vad diferenta. Am, insa, mai multi prieteni indieni care mi-au spus ca mancarea lui Arun Kumar e autentica si foarte buna, dupa standardele lor, si nu as putea sa pun asta la indoiala vreodata, desigur.
La Kumar’s Agra Palace am incercat sa ma asigur ca primesc cel mai putin iute fel de mancare, ca sa pot sa mananc si eu ceva. M-au convins ca mielul cu sos in varianta “soft” (adica putin iute, fiindca o au si pe cea “hard”) e exact ceea ce as avea eu nevoie. Aiurea, a fost atat de iute incat am mancat doar orezul si painea si vreo doua farame de carne, dupa ce le-am curatat bine de sosul de neatins pentru mine. Si am plecat nemancat de la Kumar’s Agra Palace, si suparat ca am lasat vreo 80 de lei cu totul acolo…
Noroc ca mi-a placut foarte mult de chelnerita de la Kumar’s Agra Palace, o fata foarte inimoasa si chipesa, cu legaturi atavice cu Punjabul, si ea.
Sa nu-mi spuna Arun Kumar ca nu stie sa gateasca altfel, pentru ca nu e adevarat. Am mancat si altceva facut de el mai inainte, si a fost rezonabil de iute, si chiar cu cateva zile in urma am mancat mai multe feluri gatite si trimise de el pentru o cina, si, la fel, au fost neiuti si foarte bune.
Asadar, daca Arun Kumar vrea sa-i hraneasca doar pe indienii lui la Kumar’s Agra Palace, sau sa manance singur ceea ce isi gateste, sa continue tot asa cu condimentele, pentru ca pe mine nu ma mai vede acolo, si nici pe multi alti oameni normali la limba si la cerul gurii… (GB – octombrie 2018)
Pret mediu pe meniu: 123 lei (31 lei antreurile, 46 lei felurile principale)
Portii: medii
Criteriul
Oct-2018
Mancare
8.50
Specifica bucatariei
9
Vita
Peste
Legume
Paste
Sosuri
Originalitate
8
Prezentare
8.5
Servicii
9.00
Rapiditate
9
Contact
10
Atentie la detalii
8
Ambianta
7.25
Exterior
6.5
Interior
8
Gradina
Bonusul evaluatorului
8
Nota finala
8.25
Criteriul
Oct-2018
Mancare
8.50
Specifica bucatariei
9
Vita
Peste
Legume
Paste
Sosuri
Originalitate
8
Prezentare
8.5
Servicii
9.00
Rapiditate
9
Contact
10
Atentie la detalii
8
Ambianta
7.25
Exterior
6.5
Interior
8
Gradina
Bonusul evaluatorului
8
Nota finala
8.25
Strada Foisorului din Bucuresti, in zona Vitan, cu restaurantul indian Kumar’s Agra Palace si cu restaurantul chinezesc Ding Fu
Data actualizarii: 16/02/2022
Kumar’s Agra Palace - Aleea Alexandru Moruzzi Voievod, nr. 78 (Vitan)
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.
Comentarii (1)
A fost cel mai bun restaurant indian din Bucuresti ( Ilfov). Si a inceput in 1993 la parterul unei vile de pe Radu Voda!