Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

La ceaunu’ crapat… si fata de masa cu gauri si cu pete

La Ceaunu’ Crapat s-a mutat, dar au pastrat numele, pentru ca e interesant, suna bine. Eu ii tin minte de pe bulevardul Dacia, aproape de Piata Romana, acolo unde incepe strada Nicolae Iorga. Le-au luat locu tiganii cu restaurantul lor finantat de catre UE, „La Tiganci”, care nu a avut viata prea lunga. Nu stiu daca e vreo legatura intre ei si La Ceaunu’ Crapat, dar nu m-ar mira.

Acum am gasit La Ceaunu’ Crapat pe Thomas Masaryk, fosta Iulius Fucik, chiar unde acesta se taie cu I. L. Caragiale. Au mai fost restaurante acolo, unele chiar cu un inceput promitator, insa dupa putin timp nu a mai auzit nimeni de ele si s-au dus.

Casa Ceaunului Crapat e mare, impozanta, o casa de pe timpurile Bucurestiului vechi si cu farmec. Ei au doar parterul, vreo trei saloane cu tavan inalt, in jurul unui hol central larg. Casa e frumoasa, amenajarea e cuminte, fara ceva original, mobilier si lucruri relativ comune. E luminos, pe geamuri se vad copaci si alte case vechi, asa ca, pe ansamblu, La Ceaunu’ Crapat arata destul de bine, daca nu te uiti prea mult la detalii.

Terasa e placuta, e curte de casa veche, cu copaci, verdeata. In spate au amenajat un cuptor cu foc cu lemne si au doua ceaune mari in fata – o imagine de efect. In rest, dezinteres pentru detalii; mai de aproape vezi fetele de masa gaurite si patate si alte lucruri care ar fi putut arata mai bine, fara niciun efort consistent sau investitie in bani – doar sa fie acolo cineva cu reflexe si cu interes pentru asa ceva.

La Ceaunu’ Crapat e un restaurant cu bucatarie traditionala romaneasca, desigur. Mancarea nu a fost buna, mai nimic din ce am luat nu ne-a facut cu adevarat placere. Si am luat mai multe, dupa cum se vede in poze. Se puteau manca, insa doar de foame, nu mau mult.

Serviciul a fost si el cam neglijent La Ceaunu’ Crapat. Chelnerita statea mai mult la fumat, in spate, cu bucataresele, sau ce or fi fost ele, desi era ceva lume in fata, pe terasa. Preturile surprinzator de mari pentru ce am avut in farfurie si pentru ambianta generala de neglijenta si lipsa de atentie pentru lucrurile marunte.

La Ceaunu’ Crapat e un restaurant mediocru din toate punctele de vedere, pe care cu greu il poti recomanda cuiva pentru mancare, chiar si din cartier. Dar, e drept, nici prea multe variante nu au la indemana, asa ca s-ar putea va La Ceaunu’ Crapat sa mai reziste o vreme in aceasta formula de mediocritate generala… (GB – iunie 2018)

Data actualizarii: 16/07/2020

La Ceaunu’ Crapat  - Str. Thomas Masaryk, nr. 7

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close