Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, ambasadorul Spaniei în România a oferit certificatul Restaurants from Spain restaurantului La Finca by Alioli. Acest certificat internațional atestă faptul că restaurantul propune publicului său un meniu tipic spaniol.

Certificatul „Restaurants from Spain” are ca obiectiv recunoașterea ambasadorilor mondiali autentici ai bucătăriei spaniole. De asemenea, acesta este un instrument de susținere și recunoaștere a inițiativelor bucătarilor și restaurantelor care pun accent pe preparate de înaltă calitate.

Evaluarea restaurantelor se face după o metodologie bine pusă la punct. ICEX, împreună cu sprijinul altor agenții specializate, utilizează criterii tehnice inspirate din metode de audit și certificate de calitate, aplicând principiile obiectivității, verificării, practicii și transparenței. Fiecare restaurant ce își dorește acest certificat de prestigiu trebuie să îndeplinească cinci criterii de eligibilitate:

  • Cel puțin o persoană din restaurant trebuie să cunoască limba spaniolă și conceptul din spatele meniului;
  • Meniul trebuie să conțină cel puțin 60% din preparate și rețete spaniole;
  • Alimentele trebuie să aibă D.O.P (denumiri de origine) și I.G.P (protecția indicațiilor geografice);
  • Chef-ul trebuie să fie calificat să pregătească mâncăruri spaniole;
  • Platformele de comunicare trebuie să arate identitatea spaniolă a restaurantului.
Istoria La Finca by Alioli spusă de ei înșiși:

Pentru a le oferi clienților săi o experiență unică, La Finca by Alioli îi întâmpină pe aceștia cu o atmosferă iberică. Consumatorii pot savura preparate gustoase în care s-au folosit produse tradiționale spaniole alături de un pahar de vin premium produs în Spania.

Istoria Spaniei, influențele culturilor ce se regăsesc pe această peninsulă și clima au adus la nașterea multor varietăți ale preparatelor spaniole. Aceste preparate mediteraneene au la bază cartofii, peștele, fructele de mare sau jambonul. Odată gustate aceste bucate tradiționale, degustătorii rămân uimiți de savoarea și prospețimea mancarurilor spaniole. La Finca by Alioli, clienții pășesc într-o lume iberică chiar în inima orașului București și au oportunitatea să mănânce delicii valenciene, galicia sau andalucia.

Restaurantul Alioli a luat naștere din dorința de a aduce aici, în România, o parte din mâncarea tradițională spaniolă. Clienții pot savura bucate traditional spaniole chiar în inima orașului. De 14 ani pregătim preparate spaniole gustoase pe bază de ingrediente aduse din Spania. La noi, clienții pot găsi în fiecare zi mâncăruri gustoase, pește și fructe de mare proaspete, bucate andaluze și valenciene adevărate, vinuri alese și bere spaniolă. Toți cei care ne trec pragul spun că la noi la restaurant găsesc cea mai buna paella din oraș.

La Finca by Alioli, clienții au parte de o experiență spaniolă unică și autentică. Chefii care prepara cele mai bune delicatese spaniole au o experiență de peste 10 ani în bucătăriile din Spania. Chef Silviu alaturi de Chef Rodica Placinta, împreună cu echipa sa, au calificat țara noastră la campionatul Mondial de Paella din Valencia. Secretul celei mai bune paella din tot orașul este acela că folosim același orez bomba tipic din Valencia. Cei care ne trec pragul sunt încântați și de tapas-urile cu Jamon Iberico din Salamanca sau Jabugo. Pentru o experiență desăvârșită, noi recomandăm clienților noștri să acompanieze bucatele valenciene și andaluze cu o sangria preparată în mod tradițional.

Pentru cei care nu pot ajunge să ne viziteze, punem la dispoziție varianta de livrare. Pentru noi este important să transmitem în casele oamenilor aceeași atmosferă autentică pe care o regăsesc la noi în restaurant.

Data actualizarii: 19/06/2023

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close