Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-WineU...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Afiseaza

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, ambasadorul Spaniei în România a oferit certificatul Restaurants from Spain restaurantului La Finca by Alioli. Acest certificat internațional atestă faptul că restaurantul propune publicului său un meniu tipic spaniol.

Certificatul „Restaurants from Spain” are ca obiectiv recunoașterea ambasadorilor mondiali autentici ai bucătăriei spaniole. De asemenea, acesta este un instrument de susținere și recunoaștere a inițiativelor bucătarilor și restaurantelor care pun accent pe preparate de înaltă calitate.

Evaluarea restaurantelor se face după o metodologie bine pusă la punct. ICEX, împreună cu sprijinul altor agenții specializate, utilizează criterii tehnice inspirate din metode de audit și certificate de calitate, aplicând principiile obiectivității, verificării, practicii și transparenței. Fiecare restaurant ce își dorește acest certificat de prestigiu trebuie să îndeplinească cinci criterii de eligibilitate:

  • Cel puțin o persoană din restaurant trebuie să cunoască limba spaniolă și conceptul din spatele meniului;
  • Meniul trebuie să conțină cel puțin 60% din preparate și rețete spaniole;
  • Alimentele trebuie să aibă D.O.P (denumiri de origine) și I.G.P (protecția indicațiilor geografice);
  • Chef-ul trebuie să fie calificat să pregătească mâncăruri spaniole;
  • Platformele de comunicare trebuie să arate identitatea spaniolă a restaurantului.
Istoria La Finca by Alioli spusă de ei înșiși:

Pentru a le oferi clienților săi o experiență unică, La Finca by Alioli îi întâmpină pe aceștia cu o atmosferă iberică. Consumatorii pot savura preparate gustoase în care s-au folosit produse tradiționale spaniole alături de un pahar de vin premium produs în Spania.

Istoria Spaniei, influențele culturilor ce se regăsesc pe această peninsulă și clima au adus la nașterea multor varietăți ale preparatelor spaniole. Aceste preparate mediteraneene au la bază cartofii, peștele, fructele de mare sau jambonul. Odată gustate aceste bucate tradiționale, degustătorii rămân uimiți de savoarea și prospețimea mancarurilor spaniole. La Finca by Alioli, clienții pășesc într-o lume iberică chiar în inima orașului București și au oportunitatea să mănânce delicii valenciene, galicia sau andalucia.

Restaurantul Alioli a luat naștere din dorința de a aduce aici, în România, o parte din mâncarea tradițională spaniolă. Clienții pot savura bucate traditional spaniole chiar în inima orașului. De 14 ani pregătim preparate spaniole gustoase pe bază de ingrediente aduse din Spania. La noi, clienții pot găsi în fiecare zi mâncăruri gustoase, pește și fructe de mare proaspete, bucate andaluze și valenciene adevărate, vinuri alese și bere spaniolă. Toți cei care ne trec pragul spun că la noi la restaurant găsesc cea mai buna paella din oraș.

La Finca by Alioli, clienții au parte de o experiență spaniolă unică și autentică. Chefii care prepara cele mai bune delicatese spaniole au o experiență de peste 10 ani în bucătăriile din Spania. Chef Silviu alaturi de Chef Rodica Placinta, împreună cu echipa sa, au calificat țara noastră la campionatul Mondial de Paella din Valencia. Secretul celei mai bune paella din tot orașul este acela că folosim același orez bomba tipic din Valencia. Cei care ne trec pragul sunt încântați și de tapas-urile cu Jamon Iberico din Salamanca sau Jabugo. Pentru o experiență desăvârșită, noi recomandăm clienților noștri să acompanieze bucatele valenciene și andaluze cu o sangria preparată în mod tradițional.

Pentru cei care nu pot ajunge să ne viziteze, punem la dispoziție varianta de livrare. Pentru noi este important să transmitem în casele oamenilor aceeași atmosferă autentică pe care o regăsesc la noi în restaurant.

Data actualizarii: 19/06/2023

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close