Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context... 18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

Lansarea meniului de primăvari și a școlii de bucătari vegani Rawdia

În 15 februarie 2018 a avut loc lansarea noului meniu de primăvară a restaurantului rawdia. A fost gândit un meniu echilibrat, gustos și preparat cu multă atenție în colaborare cu Medicul Nutriționist Corina Zugravu.

Deasemenea, în cadrul evenimentului, a fost sarbatorită și lansarea Școlii dedicate celor care vor să devină bucătari vegetarieni cu atestat profesionist: Școala de bucătari vegani.

Rawdia este cel mai longeviv restaurant cu specific vegan și raw vegan din București fiind considerat un punct de referință pe harta gastronomică a orașului. Periodic, rawdia adaugă preparate noi în meniul său, în funcție de sezon sau pur și simplu de ideile inovatoare ale bucătarilor săi.

Din meniul de primăvară fac parte preparate care sărbătoresc prospețimea: maxi sushi, rawdia wrap, rawdia bowl, în cinci variante (varianta personalizată a buddha bowl ), dar și două tarte delicioase cu maia sălbatică, semnate de Doru Florescu, tartă cu ciuperci și tartă cu mere.

Mai multe informații despre rawdia și despre meniu găsiți pe www.rawdia.ro

Tot în 15 fabruarie am sărbătorit și lansarea celui mai recent proiect semnat rawdia, Școala de bucătari vegani.

Scoala se adresează celor care doresc să învețe să gătească vegetarian pentru ei și familia lor dar si bucătarilor experimentați, care până acum au cochetat doar cu bucătăria tradițională.

Cursul rawdia din cadrul școlii de bucătari vegetarieni/dieteticieni este conceput pentru a face accesibile oricui toate aspectele legate de nutriția pe bază de alimente vegetale, precum și tehnicile culinare din bucătăria vegană și raw-vegană.

Și nu doar atât! Este singurul curs de acest fel din București unde practica se face într-un restaurant vegan și raw vegan (rawdia).

Cursurile încep în 2 aprilie, și au durata de 6 săptămâni. La finalul celor 6 săptămâni, participanții primesc diplomă acreditată (cei care au calificarea de Bucătar).

Mai multe informații, gasiți pe www.bucatarivegani.ro. (Comunicat de presa – februarie 2018)

Rawdia

Rawdia - Chelnerita de la raw vegan Pentru prima data de cand scriu articole despre restaurante pe acest site sunt in incurcatura, fiindca nu stiu cum se evalueaza un restaurant raw vegan si tr...

Data actualizarii: 16/02/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close