Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLÄ‚ POVESTEA CELUI MAI ÃŽNDRÄ...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima datÄ...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Afiseaza
comentarii

Lansarea meniului de primăvari și a școlii de bucătari vegani Rawdia

În 15 februarie 2018 a avut loc lansarea noului meniu de primăvară a restaurantului rawdia. A fost gândit un meniu echilibrat, gustos și preparat cu multă atenție în colaborare cu Medicul Nutriționist Corina Zugravu.

Deasemenea, în cadrul evenimentului, a fost sarbatorită și lansarea Școlii dedicate celor care vor să devină bucătari vegetarieni cu atestat profesionist: Școala de bucătari vegani.

Rawdia este cel mai longeviv restaurant cu specific vegan și raw vegan din București fiind considerat un punct de referință pe harta gastronomică a orașului. Periodic, rawdia adaugă preparate noi în meniul său, în funcție de sezon sau pur și simplu de ideile inovatoare ale bucătarilor săi.

Din meniul de primăvară fac parte preparate care sărbătoresc prospețimea: maxi sushi, rawdia wrap, rawdia bowl, în cinci variante (varianta personalizată a buddha bowl ), dar și două tarte delicioase cu maia sălbatică, semnate de Doru Florescu, tartă cu ciuperci și tartă cu mere.

Mai multe informații despre rawdia și despre meniu găsiți pe www.rawdia.ro

Tot în 15 fabruarie am sărbătorit și lansarea celui mai recent proiect semnat rawdia, Școala de bucătari vegani.

Scoala se adresează celor care doresc să învețe să gătească vegetarian pentru ei și familia lor dar si bucătarilor experimentați, care până acum au cochetat doar cu bucătăria tradițională.

Cursul rawdia din cadrul școlii de bucătari vegetarieni/dieteticieni este conceput pentru a face accesibile oricui toate aspectele legate de nutriția pe bază de alimente vegetale, precum și tehnicile culinare din bucătăria vegană și raw-vegană.

Și nu doar atât! Este singurul curs de acest fel din București unde practica se face într-un restaurant vegan și raw vegan (rawdia).

Cursurile încep în 2 aprilie, și au durata de 6 săptămâni. La finalul celor 6 săptămâni, participanții primesc diplomă acreditată (cei care au calificarea de Bucătar).

Mai multe informaÈ›ii, gasiÈ›i pe www.bucatarivegani.ro. (Comunicat de presa – februarie 2018)

Rawdia

Rawdia - Chelnerita de la raw veganPentru prima data de cand scriu articole despre restaurante pe acest site sunt in incurcatura, fiindca nu stiu cum se evalueaza un restaurant raw vegan si tr...

Data actualizarii: 16/02/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close