Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

THE FOODSERVICE INDUSTRY DISTILLED INTO 561 PAGES Pentru cei care v...

Family Meals - selecția de produse gătite, disponibile în cantităt...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...

Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...

Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...

Pe langa gama variata de vinuri cu care producatorul moldovean Apriori...

Economica. net informeaza ca Nicolai Tand ia in calcul vanzarea restau...

Mastercard lansează, alături de Edenred, Sodexo și Up România și ...

Ana Consulea, cofetar și fondatoare a brandului Zexe Braserie, a lans...

Chef Joseph Hadad, artist-creator al unui univers culinar inconfundabi...

Sâmbătă, 1 august (13.00-19.00) Maximum de distanțare, minimum ...

Într-o lume în care pare că nimic nu mai merge, Kané - New Romani...

Face Kusin face parte dintr-un complex extins dedicat evenimentelor, c...

Grupul Magic by Hop Garden a deschis Hop Garden Parc Sambata, 3 iul...

Am facut un tur prin Parcul Herastrau ca sa vad daca sunt restaurante ...

Horeca Insight, organizator de evenimente având un istoric relevant d...

Piața de pește de acvacultură a atins 60.000 de tone, iar în urmă...

Peste 70 de spectacole si zeci de artisti la show-urile de stand-up co...

Iata lista restaurantelor deschise dupa pandemie si a celor inca inchi...

O sinteza utila pentru cei care se gandes...

Crama Villa Vinèa a câștigat 5 Medalii de Aur și 2 de Argint la IW...

Restaurante si cafenele deschise si restaurante inca inchise in prima ...

Campania #nudoarluni continuă să facă ecouri la un an de când a de...

The Table Menu Pandemia de coronavirus a obligat mulți patroni sa...

Începând din această săptămână, preparatele din meniul Hard Roc...

Pata Negra au mers si mai departe cu serviciile de home delivery, si i...

Epoque Hotel Relais & Châteaux anunta un nou concept gastronomic ...

Un nou magazin Carrefour Express este de astazi deschis bucurestenilor...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

Vom deschide gradina Athanor în Gurbănești la 1 iunie și, până a...

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pas...

Ne străduim să ne adaptăm acestei perioade și dorim să te anunț...

Urgia s-a abătut asupra noastră neîndurător și nu a iertat pe nim...

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capital...

Astazi ne-a sosit un mail oficial din partea celor de la Uber Eats, ca...

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de s...

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la t...

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă! Sub dev...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Compania Metaminds și restaurantul KAIAMO vin în sprijinul instituț...

“Împreună, împotriva COVID-19”: Red Angus Steakhouse livrează ...

Lanțul de cafenele 5 to go se redeschide pe 5 mai și face cinste cu ...

Restaurantul Poesia mentine aceleasi retete si produse de cea mai buna...

Asociația pentru Promovarea Vinului Românesc solicită măsuri de ur...

Meniu de Paște de la White Horse Dragii nostri, Sarbatorile Sfint...

Continuăm să-ți pregătim în siguranță preparatele preferate de ...

Oferta E3 by Entourage si B4 Market pentru masa de Paște si delivery:...

Afiseaza

Lansarea meniului de primăvari și a școlii de bucătari vegani Rawdia

În 15 februarie 2018 a avut loc lansarea noului meniu de primăvară a restaurantului rawdia. A fost gândit un meniu echilibrat, gustos și preparat cu multă atenție în colaborare cu Medicul Nutriționist Corina Zugravu.

Deasemenea, în cadrul evenimentului, a fost sarbatorită și lansarea Școlii dedicate celor care vor să devină bucătari vegetarieni cu atestat profesionist: Școala de bucătari vegani.

Rawdia este cel mai longeviv restaurant cu specific vegan și raw vegan din București fiind considerat un punct de referință pe harta gastronomică a orașului. Periodic, rawdia adaugă preparate noi în meniul său, în funcție de sezon sau pur și simplu de ideile inovatoare ale bucătarilor săi.

Din meniul de primăvară fac parte preparate care sărbătoresc prospețimea: maxi sushi, rawdia wrap, rawdia bowl, în cinci variante (varianta personalizată a buddha bowl ), dar și două tarte delicioase cu maia sălbatică, semnate de Doru Florescu, tartă cu ciuperci și tartă cu mere.

Mai multe informații despre rawdia și despre meniu găsiți pe www.rawdia.ro

Tot în 15 fabruarie am sărbătorit și lansarea celui mai recent proiect semnat rawdia, Școala de bucătari vegani.

Scoala se adresează celor care doresc să învețe să gătească vegetarian pentru ei și familia lor dar si bucătarilor experimentați, care până acum au cochetat doar cu bucătăria tradițională.

Cursul rawdia din cadrul școlii de bucătari vegetarieni/dieteticieni este conceput pentru a face accesibile oricui toate aspectele legate de nutriția pe bază de alimente vegetale, precum și tehnicile culinare din bucătăria vegană și raw-vegană.

Și nu doar atât! Este singurul curs de acest fel din București unde practica se face într-un restaurant vegan și raw vegan (rawdia).

Cursurile încep în 2 aprilie, și au durata de 6 săptămâni. La finalul celor 6 săptămâni, participanții primesc diplomă acreditată (cei care au calificarea de Bucătar).

Mai multe informații, gasiți pe www.bucatarivegani.ro. (Comunicat de presa – februarie 2018)

Rawdia

Rawdia - Chelnerita de la raw vegan Pentru prima data de cand scriu articole despre restaurante pe acest site sunt in incurcatura, fiindca nu stiu cum se evalueaza un restaurant raw vegan si tr...

Data actualizarii: 16/02/2018