Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Afiseaza

Lansarea meniului de primăvari și a școlii de bucătari vegani Rawdia

În 15 februarie 2018 a avut loc lansarea noului meniu de primăvară a restaurantului rawdia. A fost gândit un meniu echilibrat, gustos și preparat cu multă atenție în colaborare cu Medicul Nutriționist Corina Zugravu.

Deasemenea, în cadrul evenimentului, a fost sarbatorită și lansarea Școlii dedicate celor care vor să devină bucătari vegetarieni cu atestat profesionist: Școala de bucătari vegani.

Rawdia este cel mai longeviv restaurant cu specific vegan și raw vegan din București fiind considerat un punct de referință pe harta gastronomică a orașului. Periodic, rawdia adaugă preparate noi în meniul său, în funcție de sezon sau pur și simplu de ideile inovatoare ale bucătarilor săi.

Din meniul de primăvară fac parte preparate care sărbătoresc prospețimea: maxi sushi, rawdia wrap, rawdia bowl, în cinci variante (varianta personalizată a buddha bowl ), dar și două tarte delicioase cu maia sălbatică, semnate de Doru Florescu, tartă cu ciuperci și tartă cu mere.

Mai multe informații despre rawdia și despre meniu găsiți pe www.rawdia.ro

Tot în 15 fabruarie am sărbătorit și lansarea celui mai recent proiect semnat rawdia, Școala de bucătari vegani.

Scoala se adresează celor care doresc să învețe să gătească vegetarian pentru ei și familia lor dar si bucătarilor experimentați, care până acum au cochetat doar cu bucătăria tradițională.

Cursul rawdia din cadrul școlii de bucătari vegetarieni/dieteticieni este conceput pentru a face accesibile oricui toate aspectele legate de nutriția pe bază de alimente vegetale, precum și tehnicile culinare din bucătăria vegană și raw-vegană.

Și nu doar atât! Este singurul curs de acest fel din București unde practica se face într-un restaurant vegan și raw vegan (rawdia).

Cursurile încep în 2 aprilie, și au durata de 6 săptămâni. La finalul celor 6 săptămâni, participanții primesc diplomă acreditată (cei care au calificarea de Bucătar).

Mai multe informații, gasiți pe www.bucatarivegani.ro. (Comunicat de presa – februarie 2018)

Rawdia

Rawdia - Chelnerita de la raw vegan Pentru prima data de cand scriu articole despre restaurante pe acest site sunt in incurcatura, fiindca nu stiu cum se evalueaza un restaurant raw vegan si tr...

Data actualizarii: 16/02/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close