Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Afiseaza
comentarii

Lazoo Restaurant & Lounge, sau cum sa strici ziua cuiva chiar cand esti plin de bune intentii

Lazoo Restaurant Lounge in Padurea Baneasca langa Zoo Au deschis un restaurant in padurea Baneasa, chiar vizavi de intrarea la Gradina Zoologica. La inceputul anului. Mare, bine facut, cu o terasa imensa. Investitie serioasa, nu ceva de mantuiala, cum am vazut la niste localuri din jur. I-au spus Lazoo Restaurant & Lounge. Cu referirea vizavi, catre “la zoo”, desigur.

Au un salon mare la parter, inalt si incapator, fara stalpi in interior care sa segmenteze spatiul. La mansarda au alte doua saloane, destul de mari si ele. Unul cu galerie pe jumatatea suprafetei parterului, cu balustrada si vedere in jos, de efect, si un salon mai separat. Toate bine amenajate, luminoase, aerisite, cu mobilier interesant.

Gradina e si mai spectaculoasa la Lazoo Restaurant & Lounge: foarte mare, cu gazonul bine facut, o parte din ea sub stejarii si teii batrani ai padurii, copertine si umbrele pentru restul. Am facut poze la toate, ma scutesc de o descriere oricum incompleta.

Toate bune pana aici, desigur. Si acum ajungem la mancare. Ma cam asteptam la un meniu provincial, ca sa fiu sincer, si chiar asa l-am si gasit. Foarte lung, mancaruri italienesti de-a valma, pastrama cu mamaliga si tot ce-ti mai trece prin cap. Evident ca n-au cum sa fie bune deodata sute de feluri de mancare, dar suntem deja obisnuiti si resemnati cu asta.

Stiam ca va fi aglomerat duminica. Am dat telefon sa fac o rezervare si mi-au zis ca nu e nevoie, gasim locuri. Mi-a dat prin minte ca a spus-o asa, doar ca sa inchida mai repede telefonul, si nu am luat prea in serios. Am rugat pe cineva sa mearga mai inainte sa tina un loc. Si bine am facut, pentru ca la poarta statea un nene bine facut care nu-i mai lasa pe oameni sa intre, fiindca nu mai erau locuri, cat de mare era terasa aceea. Am reusit sa ma strecor inauntru, insa nu inainte de a dovedi ca ma astepta deja cineva. Am stat in soare, fara umbrela, era singura masa pe care o mai gasise libera.

Preziseseram ca de aici incolo lucrurile vor merge prost, si asa a si … (citeste tot

Terasa Lazoo Restaurant & Lounge

Lazoo Restaurant Lounge in Padurea Baneasca langa Zoo

Saloanele Lazoo Restaurant & Lounge
Padurea Baneasa & Gradina Zoologica

Gradina Zoologica in Padurea Baneasa

Data actualizarii: 09/07/2019

Lazoo Restaurant & Lounge  - Str. Vadul Moldovei, nr. 17 (Padurea Baneasa, Gradina Zoologica)

  • Lucia :

    Am fost in seara de 21 septembrie la restsurantul Lazoo , sub ori ce critica, pe terasa inchisa se fuma, mancarea cantitativ si calitativ f proasta. De evitat!

  • marius nicolae :

    foarte frumoasa locația, însă de evitat… ospătarii sub orice critica, va vor încarcă nota excesiv … dacă nu sunteti atenți veti avea o nota de plata nejustificata. ne a fist recomandat berbecuț la protap … numai resturi la 65 lei portia … necomestibil… niște obraznici … păcat ca este lipsa de interes din partea managementul ului !!!
    E V I T A T I !!!!

  • LAZOO Restaurant & Lounge :

    Stimate domn,

    In primul rand tinem sa va multumim pentru descrierea facuta restaurantului LAZOO si pentru constatarile obiective pe care le-ati prezentatat. Criticile clientilor nostri si in special ale celor avizati, cum este cazul dumneavoastra, sunt foarte importante pentru noi, constienti fiind ca doar asa putem oferi acestora servicii si preparate de calitate.
    Ne bucuram ca cel putin din punct de vedere al amenajarilor si a investitiei facute am avut reactii pozitive de la mai multi clienti, inclusiv de la dumneavoastra.
    In ceea ce priveste lipsurile pe care le-ati constatat, probleme de altfel cunoscute si de catre noi, va asiguram ca rezolvarea acestor deficiente este tratata cu prioritate si responsabilitate din partea noastra.
    Avand in vedere ca restaurantul este deschis doar de cateva luni (februarie a.c.) si clientela este atipica, am avut nevoie de o perioada minima de timp pentru a cunoaste nevoile si asteptarile celor care ne calca pragul. Nu va cerem decat putina clementa.
    Asa cum ne-ati sugerat si dumneavoastra, in foarte scurt timp LAZOO Restaurant & Lounge va oferi clientilor atat un nou meniu, mai putin stufos, sperand de data aceasta adecvat asteptarilor majoritatii clientilor, cat si servicii profesioniste asa cum si noi dorim in postura de client.
    Asteptandu-va sa ne calcati pragul in viitorul apropiat, cu speranta ca vom reusi ca intre timp sa punem cat mai mult in practica din ceea ce ne dorim, va asiguram de intreaga noastra consideratie!

    Cu stima,
    Echipa LAZOO Restaurant & Lounge

    • George Butunoiu :

      Eu va doresc succes, mai ales ca partea cea mai dificila, cea mai mare consumatoare de bani si de alte resurse, in general, ati facut-o deja, si ati facut-o destul de bine. Ce cred eu ca ati putea face ca sa va mearga mult mai bine nu cere decat imaginatie (multa) si logica (multa), fara niciun ban in plus fata de ce ati cheltuit deja… GB

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close