Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Torna Fratre, unul dintre cele mai bune rapoarte calitate - pret din B...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Cava Bistronomie, unul dintre puținele restaurante cu mâncare „de ...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

 Ahmad Hammadi/ Amy Cafe & Lounge și desantul arab pe Clucerului...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

Gabbiano, un restaurant consecvent conservatorRestaurantul și-a c...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Godai peste o saptamanaAm revenit la Godai dupa cateva zile, in sp...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

Afiseaza

Ce nu pare să știe cheful de la Luna Cafe & Bistro

Am revenit la acest bistrou după patru ani și l-am găsit la fel, dar cu o chelneriță adorabilă mai puțin și cu un chelner supărat și gata să se ia la sfadă în plus. Saloanele par să fie la fel, și nici nu aveau nevoie de vreo schimbare, arată bine pentru rolul pe care îl au. Grădina parcă și mai frumoasă, cu terasa acoperită cu vița de vie.

Și mâncarea cam la fel, presupun că au același chef fără ambiție și fără imaginație. Sau poate că fără mult chef de muncă, de citit ce mai fac și alții sau de pus propriul cap la contribuție. Vita a rămas pe jumătate în farfurie, fiind prost făcută, risotto cu creveți a fost un orez fiert cu doi creveți întregi puși deasupra, cu cozi cu tot, chiar când ieșeau farfuriile din bucătărie, o salată banală.

O ști cheful de la Luna Cafe & Bistro că poți face o mâncare mult mai bună cu aceiași bani și cu aceleași produse pe care le folosește și el acum? Cu un efort mai mare, desigur… (George Butunoiu – august 2021)

Alt loc cu farmec al Bucurestiului vechi

Cred ca Luna Cafe & Bistro se straduie in ultima vreme sa se pozitioneze mai clar pe harta localurilor boeme ale Bucurestiului, si cred ca foarte bine face, pentru ca are tot ce-i trebuie pentru a fi primita in aceasta comunitate: e in Bucurestiul vechi, cu farmec, cu poezie, cu copaci si cu flori, e intr-o casa frumoasa, si ea din alte vremuri, cu tavane inalte, cu sobe de teracota, cu mobilier boieresc, cu pian si, mai ales, cu o gradina ca acelea pe care bucurestenii le vad acum mai mult in filme sau pe smartpohones. Si sunt langa Gastronomika, s-ar putea sa fie chiar gard in gard, despre care am scris, de asemenea, lucruri asemanatoare si frumoase.

Luna isi spune Cafe & Bistro, insa am vazut ca are un meniu destul de consistent, ceva intre o bucatarie internationala simplificata, populara si bucataria urbana, de Internet. Eu am luat pachetele cu legume si o rata cu varza si un ditamai polonic de dulceata de coacaze peste, care au fost asa si asa, nimic special.

Dar te duci la Luna Cafe & Bistro nu neaparat pentru mancare – desi, daca stai sau lucrezi in zona, ai putea sa te duci si pentru asta, fiindca nu ai multe alte variante la indemana, in zona. Te duci la Luna Cafe & Bistro pentru ca e frumos, e linistit, e din alta lume, o lume la care multi se gandesc cu nostalgie.

Serviciul a fost bun, personal, ca la multe localuri boeme, cu o chelnerita adorabila – cea din poza, cred ca Ana o cheama. Preturile sunt normale, clienti am vazut ca aveau destui.

Am vazut ca Luna Cafe & Bistro isi promoveaza foarte mult oferta de loc pentru evenimente, fie organizate chiar de catre ei (recitaluri de pian, printre altele, sau pian doar ca muzica ambientala, nu sunt sigur), fie punand localul la dispozitie. Pentru o anumita categorie de public, sunt sigur ca e o optiune eleganta.

Asadar, Luna Cafe & Bistro e unul dintre locurile frumoase ale Bucurestiului, in care te duci mai degraba cu prietenii ca sa stai acolo cateva ceasuri bune, si mai putin ca sa te duci sa mananci ceva repede si sa-ti vezi mai departe de griji… (GB – septembrie 2017)

Bucătăria Luna Cafe & Bistro
Ana, chelnerita adorabila de la Luna Cafe & Bistro

Ana, chelnerita adorabila de la Luna Cafe & Bistro

Save

Save

Gastronomika (in Viitorului)

Unul dintre cele mai placute locuri in care am fost vara astaGastronomika e unul locurile (si localurile) cu farmec si cu poezie ale Bucurestiului vechi, cu atmosfera din alte vremuri, cu gradina ...

Data actualizarii: 24/06/2025

Luna Cafe & Bistro  - Str. Viitorului, nr. 32 (Piata Gemeni)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close