Restaurante si localuri cu alte feluri de muzica decat cea populara si de petrecere

Ord. dupa

Un business genial construit, o capodopera logistica. Beraria H din...

6415 vizite 1 comentarii

Bispen, sau arta de a readuce la viata nostalgiile trecutului Cine ...

478 vizite

Un pub american cu o clientela destul de conservatoare Copper's Pub...

476 vizite

Din marile hotspot-uri ale neo-boemei bucurestene Deschis Gastrobar...

1864 vizite

Nume mare, casa mare, imaginatie mica Golden Blitz a ramas in folcl...

984 vizite

Cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie gras Crede...

3425 vizite

Cotroceniul ar merita mai mult Stiu restaurantul acesta, Jazz Book,...

773 vizite

La Cave de Bucarest: exista viata si dupa Thomas Parnaud Am scris d...

5540 vizite 1 comentarii

It's fusion, in a colorful and surprising way, that can be seen in alm...

260 vizite

Alt loc cu farmec al Bucurestiului vechi Cred ca Luna Cafe & Bi...

827 vizite

Meniul cu specific international al restaurantului TECADRA iti va sati...

142 vizite

Ansamnlu de bucatarii internationala si romaneasca iti ofera posibilit...

667 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Alt loc cu farmec al Bucurestiului vechi

Cred ca Luna Cafe & Bistro se straduie in ultima vreme sa se pozitioneze mai clar pe harta localurilor boeme ale Bucurestiului, si cred ca foarte bine face, pentru ca are tot ce-i trebuie pentru a fi primita in aceasta comunitate: e in Bucurestiul vechi, cu farmec, cu poezie, cu copaci si cu flori, e intr-o casa frumoasa, si ea din alte vremuri, cu tavane inalte, cu sobe de teracota, cu mobilier boieresc, cu pian si, mai ales, cu o gradina ca acelea pe care bucurestenii le vad acum mai mult in filme sau pe smartpohones. Si sunt langa Gastronomika, s-ar putea sa fie chiar gard in gard, despre care am scris, de asemenea, lucruri asemanatoare si frumoase.

Luna isi spune Cafe & Bistro, insa am vazut ca are un meniu destul de consistent, ceva intre o bucatarie internationala simplificata, populara si bucataria urbana, de Internet. Eu am luat pachetele cu legume si o rata cu varza si un ditamai polonic de dulceata de coacaze peste, care au fost asa si asa, nimic special.

Dar te duci la Luna Cafe & Bistro nu neaparat pentru mancare – desi, daca stai sau lucrezi in zona, ai putea sa te duci si pentru asta, fiindca nu ai multe alte variante la indemana, in zona. Te duci la Luna Cafe & Bistro pentru ca e frumos, e linistit, e din alta lume, o lume la care multi se gandesc cu nostalgie.

Serviciul a fost bun, personal, ca la multe localuri boeme, cu o chelnerita adorabila – cea din poza, cred ca Ana o cheama. Preturile sunt normale, clienti am vazut ca aveau destui.

Am vazut ca Luna Cafe & Bistro isi promoveaza foarte mult oferta de loc pentru evenimente, fie organizate chiar de catre ei (recitaluri de pian, printre altele, sau pian doar ca muzica ambientala, nu sunt sigur), fie punand localul la dispozitie. Pentru o anumita categorie de public, sunt sigur ca e o optiune eleganta.

Asadar, Luna Cafe & Bistro e unul dintre locurile frumoase ale Bucurestiului, in care te duci mai degraba cu prietenii ca sa stai acolo cateva ceasuri bune, si mai putin ca sa te duci sa mananci ceva repede si sa-ti vezi mai departe de griji… (GB – septembrie 2017)

Ana, chelnerita adorabila de la Luna Cafe & Bistro

Ana, chelnerita adorabila de la Luna Cafe & Bistro

Save

Save

Gastronomika (in Viitorului)

Unul dintre cele mai placute locuri in care am fost vara asta Gastronomika e unul locurile (si localurile) cu farmec si cu poezie ale Bucurestiului vechi, cu atmosfera din alte vremuri, cu gradina ...

Data actualizarii: 05/09/2018

Luna Cafe & Bistro

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.