Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Afiseaza
comentarii

Cel mai bun kebab din Bucuresti?

Casa aceea veche din Alecu Russo, unde se taie cu Icoanei si cu Dacia, e cunoscuta pentru fostul restaurant Aquarium, mare vedeta pe piata restaurantelor din Bucuresti o buna bucata de vreme. Apoi au mai fost niste restaurante si pizzerii dupa el, insa niciunul nu a avut viata lunga.

Maher a deschis acum, la inceputul lui februarie. A facut o amenajare simpla, cu economie, a decorat cu ce a gasit la indemana, a pus niste galantare cu carnuri pentru gratare, dupa modelul consacrat deja, si a dat drumul.

Meniul lui Maher e cel clasic, nimic in plus, nimic diferit. Mancarea nu a fost cine stie ce, cu exceptia kebabului care ni s-a parut chiar cel mai bun din Bucuresti, si mie, si invitatilor mei. Si a fost si o portie consistenta, cu patru bucati mari – numar rar intalnit in celelalte restaurante libaneze si arabesti. Alte mancaruri nu au fost la fel de bune: humusul, sambusa cu branza, fatush, babaganush, labneh, moutabal, si terminand cu lipia din punga de plastic. Desertul a fost bun, desigur.

Seviciul cam apatic si distant la Maher, cu o domnisoara care nu stiu de ce si-a ales un job in hospitality, s-ar descurca mult mai bine in alta parte, cu siguranta. Preturile rezonabile, clienti avea la cateva mese.

Maher se recomanda ca un restaurant libanez, „deschis de copiii lui Naser 3”. Daca ei si-au facut un brand din acest nume, sa le fie de bine si sa profite de el. Au succes, am fost si la celelalte restaurante ale lor, sunt un fel de cantine populare, cu trafic intens. Probabil ca tot pe aici trebuie pus si Maher. (GB – fenruarie 2018)

 

Naser 3

Dorina a zambit la vreo suta de clienti cat am stat eu acolo...Treiul acela din coada numelui restaurantulu Naser 3 de pe Matasari ma face sa cred ca mai sunt inca doua restaurante naser in Bucure...

Data actualizarii: 20/12/2018

Maher  - Str. Alecu Russo, nr. 4

  • Criserena :

    Am văzut pe pagina ”Evaluări” că porțiile sunt evaluate ca ”medii”. Pe bune? Nicăieri n-am văzut în București o porție atât de mare de kebab (ceea ce, de altfel, susține și autorul recenziei). Nici nota de 7,5 acordată mâncării nu mi se pare că ar corespunde realității. Cei ce citesc recenzia și sunt descurajați ar trebui să meargă acolo și să experimenteze mâncarea direct în restaurant. Cred că nu vor fi de acord cu această notă și ar acorda una (mult) mai mare 😉

    • George Butunoiu :

      Asta am scris si eu in articol, ca a fost o portie mare de kebab, 4 bucati, fata de 2 sau 3 in alte parti. GB

  • B.A :

    I was 4 time at this place. Your critic is 100% accurate, for the good (kebab, quality and size) and the many bads, to which I would add: falafel with such a thick crust that evidently was re-fried, and un-edible cartofi prajit. Also, they consistently put high volume (low sound quality) music in-your-face, and not so cooperative in lowering the volume despite repeated requests. „Can’t believe” that those people are 15 years in the restaurants business.

    • B.A :

      Since my last comment, I have many times ate there/took out. The falafel , I haven’t tried again, how ever things have improved: the quality meat and big portions are in tact, and the service has improved a lot. Amazing value for money – it’s now my favourite Arabic food restaurant.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close