Alte restaurante, cafenele, si alte localuri vizitate, care nu au fost incluse in Lista Restocracy

Ord. dupa

Gradinile ascunse ale Bucurestiului Suento by Gram se cheama asa pe...

1750 vizite

Balls. este un mic local situat pe Calea Dorobantilor, nr. 69, intre P...

115 vizite

O mancare ce ar fi fost foarte buna pe vremea comunistilor Oricat m...

2184 vizite

B3ton, restaurant la Piata Libertatii pe Candiano Popescu

60 vizite

Casa Alba Baneasa este un restaurant traditional romanesc, situat in P...

54 vizite

YASOU, sau cum arata o taverna a zilelor noastre YASOU e primul res...

3854 vizite

Ground Zero este o berarie artizanala, bar, mic bistrou si club boem s...

110 vizite

Q's Inn Experience este un restaurant fast-food cu autoservire in Pipe...

306 vizite

Lazoo Restaurant & Lounge, sau cum sa strici ziua cuiva chiar cand...

690 vizite

La Papile este un restaurant de peste si fructe de mare, situat in sec...

100 vizite

Presto Restaurant, segmentul high-end al celor de la Presto Pizza P...

128 vizite

La Bottega del Tartufo & Pasterra este o bacanie, respectiv un pas...

32 vizite

Chabad House Kosher Food & Events. Pentru evrei, adica In casa ...

630 vizite

IKEA, cel mai mare restaurant din Romania Auzisem de multe ori desp...

1656 vizite

Nikos Greek Taverna, in rand pe aleea cu restaurante Sunt multe res...

169 vizite

Food Circus nu este un circ, este un ...festival! Festivalul... gurman...

34 vizite

Pagaia este un restaurant fast-food cu autoservire in cartierul de bus...

48 vizite

Le sugerez sa puna niste polite cu cateva carti la B4 Market. S-ar put...

3888 vizite

La Piovra pizza & pasta & more, un deja vu La Piovra e ...

898 vizite

Journey Pub: locul de joaca al studentilor si liceenilor din centrul o...

1734 vizite

Maison des Crepes aduce savoarea și gustul autentic al clătitelor fr...

74 vizite

Choose your international flavors in our bistro style Red Pepper resta...

107 vizite

We wish your experience here to be an exceptional one. A trip through ...

70 vizite

Casa Vlasia este un loc nascut din dragoste pentru frumos, liniste, ma...

481 vizite

Bel Mondo, cantina saracilor Parcului Herastrau si a nostalgicilor din...

854 vizite
Afiseaza
vizualizari

Dorina a zambit la vreo suta de clienti cat am stat eu acolo…

Treiul acela din coada numelui restaurantulu Naser 3 de pe Matasari ma face sa cred ca mai sunt inca doua restaurante naser in Bucuresti, daca nu chiar si mai multe. De primul stiu, era, sau poate ca este in continuare, vizavi de Piata Domenii. Al doilea a fost pe Bulevardul Carol, in fata fostului Hotel Modern, insa acum scrie pe site ca Naser 2 e pe undeva pe Maica Domnului.

Acolo, unde se taie strada Fluierului cu Matasari, in Bucurestiul vechi si frumos, cu istorie si cu poezie, e o casa ce pare sa fi fost construita mai de curand. In acea casa cu o curte mare au deschis Naser 3, foarte aproape de alt restaurant cunoscut al cartierului, italienescul Belli Siciliani. Tin minte ca am mai fost la niste restaurate in acea casa cam urata, dar nu imi mai aduc aminte cum se chemau.

Casa lui Naser 3 e cam urata, fara forma si far personalitate, daca o masori cu vechile case ale cartierului. Dar, ca la majoritatea restaurantelor arabesti, te duci la Naser 3 ca sa mananci mult, bine si relativ ieftin, nu ca sa admiri peretii si decorurile.

La Naser 3 e ca la gara, era o agitatie de nedescris acolo, lume multa la mese, altii care veneau incontinuu si luau locurile celor care plecau mangaindu-se pe burta. Mult personal, bucatari si chelneri care alergau ca bezmeticii, incercand sa faca fata atatot clienti. Si faceau fata foarte bine, aveau niste chelnerite care inca zambeau, chiar daca erau asudate si terminate. Una dintre ele, cel putin – Dorina, cred ca era sefa – a fost absolut incredibila, am urmarit-o cu privirea prin toata sala si am vazut cum zambea fiecaruia si cum se straduia sa-i faca pe toti sa se simta bine, fara niciun efort, cu un zambet si o politete naturale.

Multi clienti fumau narghilea la Naser 3, si am vazut chiar si fete care fumau in grup (erau numai ele), trecand mustiucul de la una la alta. Le-am facut si poze…

Au tinut sa aiba fete de masa la Naser 3, nu stiu de ce. Probabil ca e ceva ce tine de cultura lor, transmit ei un semnal, dar nu stiu eu sa-l descifrez, desigur.

Ca mai toate restaurantele arabesti, si Naser 3 are carnea si frigaruile crude in galantare, deserturile la fel, bucataria din spate, pe care o vedeai prin usile deschise, lucra ca o fabrica, in fata, chiar in salon, dincolo de galantare, un bucatar taia si prelucra cantitati mari de carne cruda.

Humusul si kebabul pe care le-am luat la Naser 3 mi s-au parut bune, dar nu ceva pentru care sa vreu sa mai fac atata drum pana in cartierul lor, chiar daca imi place de fiecare data sa revad boemul Matasari. Nici nu ma pricep prea bine la mancarea arabeasca, e drept, dar sunt sigur ca domhul Naser poate face si ceva mai bun de atat, fara indoiala. Insa nu la volumele industriale pe care e obligat sa le faca la Naser 3-ul lui din Matasari, asta e sigur.

Dupa cum arata imbulzeala de acolo, presupun ca Naser 3 a devenit deja un restaurant cunoscut si apreciat al Matasariului si al cartierului, si cred ca vor sta acolo multa vreme. Eu le doresc sa le fie bine, oamenii aceia muncesc, nu gluma, iar fetele din sala mai si zambesc, dupa toate acestea… (GB – decembrie 2017)

PS: si inca ceva… Dorina mi-a povestit cu naduf, indignata, ca alt arab a facut un restaurant cu nume intentionat pus asemanator, cred ca Nasar, ca sa-i faca pe bucuresteni sa creada ca tot al lor este. Dar mi-a avertizat sa nu cad in capcana, si sa spun si altora sa fie vigilenti, vigilenta maxima, deci!!!

Fete frumoase fumand narghilea la Naser 3

 

Bite

Boema austera scandinava in Matasari BITE e un restaurant construit dupa modelele minimaliste scandinave in privinta ambiantei, in primul rand, si putin si a meniului. Au deschis in septembrie 20...

Maher

Cel mai bun kebab din Bucuresti? Casa aceea veche din Alecu Russo, unde se taie cu Icoanei si cu Dacia, e cunoscuta pentru fostul restaurant Aquarium, mare vedeta pe piata restaurantelor din Bucure...

Data actualizarii: 07/09/2018

Naser 3

  • Marioara :

    Da, imi place ceeace ati scris. Intr-adevar aici gasiti mancare foarte buna si ieftina, mancare adevarat libaneza cum numai Naser stie sa faca. Iar Dorina este mereu zambitoare, placuta, te face sa te simti bine.
    Naser 2 s-a mutat pe str. Maica Domnului nr. 5 B, sector 2. Aici este chef Malik si alte ospatarite primitoare si agreabile. Mabcarea? Normal la fel de buna. Credeti ca e o lauda? Incercati si veti vedae.