Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Hotel Snagov Club premiat international pentru cea mai buna locatie de...

Luni, 22 aprilie 2019, a avut loc editia a XXX-a a Chefs Round Table R...

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ ...

Tendintele anului 2019: Culori pastelate folosite in decorarea saloane...

Caffe Festival Ibis – EUROPAfest Concerte de jazz after-hours, 10...

Editura GastroArt anunță apariția unei traduceri eveniment, o carte...

Inițiatori Ziua Nationala a Gastronomiei și Vinului: "Un prilej pent...

Ediția cu numărul 23 a Goodwine – Bucharest Wine Fair, cel mai lon...

Muzeul National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff, la Piata Victori...

Institutul Francez ofera curtea celebrei cladri din Bulevardul Dac...

Chefi cu stele Michelin, evaluatori de restaurante, brand ambassadors,...

Maison de Chefs, un singur loc, mai multe experiențe și concepte cul...

Primăvara asta tinerii actori bucureșteni au fost în lumina reflect...

Chef Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, vă invită la o...

Cea de a III-a ediție a Congresului Național pentru Gastronomia și...

Celebrul ghid Michelin a inclus in editia sa tiparita din acest an si ...

Bine a facut Mega Image ca au deschis un restaurant pe care si-au si p...

Coffee Studio by 5 to go, cea mai mare locație a grupului de până a...

Centrul de Evenimente The President în 2018: Rezultate financiare,...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

La inceput au deschis Limo Cuisine, un restaurant mare si frumos in pa...

S-a redeschis o parte din Lido, dupa ce zeci de ani a stat parasit, si...

Amalia Bellantoni, sotia vestitului Chef Sicilian Domenico Bellantoni ...

Grupul românesc Le Manoir a închis anul 2018 cu afaceri de peste 5,5...

După Bistro Ateneu, Chef Alexandru Dumitru preia conducerea bucătăr...

Sara din Agora Floreasca, unele dintre cele mai bune paste si pizza di...

Brunch, cocktailuri si delicii de dimineata Incepand cu luna februa...

Un restaurant de nisa, discret, elegant si sofisticat, cu foarte putin...

Hard Rock Cafe reinterpretează o parte dintre produsele americane cla...

Ca de fiecare data, in ultima saptamana din ianuarie, decernam pre...

Sonja Dive-Dahl devine Director General al celor doua hoteluri din cap...

Restocracy va premia cele mai bune restau...

In cateva zile dam Premiile Restocracy pentru cele mai bune restau...

Cum cere traditia, familia de sicilieni de pe Matasari pregateste un c...

Se cauta un Sushi Chef pentru un restaurant elegant cu specific japone...

2018 s-a dovedit a fi un an de excepție pentru sectorul vitivini...

De la Curtea Regală citire: Să se dea-n țară de știre că trecere...

Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – ...

Un concept de pop-up restaurant Vlad si Liviu sunt doi tineri bucat...

Compania românească Le Manoir a lansat Est, Est, Est, divizia de dis...

Athénée Palace Hilton București anunță numirea lui Tim Schmidt î...

Joi 6 decembrie 2018, a avut loc evenimentul de redeschidere al unuia ...

Motto: Bun pentru Gust, Bun pentru Sănătate, Bun pentru Planetă! ...

Miercuri, 5 decembrie 2018, restaurantul Sardin a inaugurat noul meniu...

SPARKLING FESTIVE CELEBRATIONS Get enchanted by this year’s Chris...

Scrumbia de Dunăre este un pește sălbatic care migrează din Marea ...

GastroArt reeditează cărțile fundamentale ale gastronomiei. Cum le ...

Campari Red Diaries - Entering Red: Ana de Armas este starul scurtmet...

Beck’s lansează în România patru beri speciale, inspirate din atm...

Joi, 8 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a GastroLab, re...

Impreuna cu AREA (Asociatia Romana de Educatie in Alergii) si cu Maria...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

Un investitor cauta spre inchiriere o vila interbelica renovata pentru...

Pentru prima dată în istoria Barilla, o femeie Chef este noul „Mas...

In noiembrie, Hard Rock Cafe Bucuresti sarbatoreste centenarul Marii U...

Saptamana trecuta, in cladirea aceea ciudata in peisaj, unde o vre...

Noua bucatarie romaneasca fina, creativa, aparuta pe lume in urma cu e...

Se lanseaza Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor ...

Budureasca a lansat colecția de vinuri CENTENAR Fetească Neagră ...

PREMIERĂ INTERNAȚIONALĂ Brânza românească de burduf ajunge l...

Pe 6 și 7 octombrie peste 10.000 de oameni au ales să își petreac...

Harta Pâinii (https://gastroart.ro/harta-painii/) este un proiect pri...

Se cauta un asociat pentru un restaurant libanez cunoscut si bine anco...

Domeniul Kelaru este numele pe care il poarta astazi o crama mica din ...

Bistro-ul Cafe Athenee din cadrul hotelului Athenee Palace Hilton înt...

Au mai rămas doar 2 zile până la prima ediție a Festivalului Vinul...

Cine este Lulu’s Cake? Lulu’s Cake nu este doar o (alta) cofeta...

Trofeul Someleriei 2018 - ASR a organizat a 15-a editie a Concursului ...

Marco Eichhorn preia conducerea hotelurilor Radisson Blu Bucuresti si ...

Conferinta internationala interdisciplinara „Coffee, Bread and Choco...

Congresul National al Gastronomiei si Vinului Editia a II-a, marti 2 ...

Miercuri, 26 septembrie 2018, incepand cu orele 18.30 Dianei 4 a gazdu...

A doua editie a Congresului de Gastronomie si Vin va avea loc marti, 2...

Miau Cafe este o cafenea situata pe strada Intre Garle, nr. 7 (initial...

Experiențe memorabile, sustenabilitate și autenticitate – tendinț...

În perioada 6-7 octombrie, vinul, muzica și cultura Republicii Moldo...

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim...

Hard Rock Cafe Bucuresti a lansat un nou meniu disponibil pentru o...

Ieri a fost ultima zi a lui SushiRoom, unul dintre cele mai bune resta...

Grupul Le Manoir deschide restaurantul mediteranean Corto Maltese și ...

Ambasada Republicii Federale Germania angajeaza, incepand cu luna octo...

Restaurantul bucureștean Le Bistrot Français aduce împreună cei ma...

MAIZE si-a deschis, in sfarsit, terasa, dupa foarte multe dificult...

Am asteptat mult, dar a meritat Saptamana aceasta (ultima din augus...

La Vinuri, restaurantul românesc situat în București, pe strada Epi...

Centrul de Evenimente The President continua seria degustarilor de vin...

In perioada 6-9 Septembrie 2018, Beraria H organizeaza prima ediție T...

Mancare cu Staif nu e mancare sofisticata, daca la asta va duce prima ...

Desi ne aflam intr-o perioada de vacanta, iata ca inceputul lunii augu...

Alexandru Dan, vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, s...

Începând cu 19 august 2018 bucătăria restaurantului ATRA va fi con...

Restocracy, Expressoft si George Butunoiu au lansat un proiect de ...

Situat la marginea clocotitorului Centrul Vechi al Bucureștiului, pe ...

De pe 17 pana pe 19 august ne bucuram la superlativ de cel mai indragi...

Belli Siciliani sarbatoreste impreuna cu comunitatea italiana in Roman...

Cismigiu – Bistro la Etaj a fost surpriza placuta a verii. Asteptat ...

A doua degustare de vin și cultură din cadrul proiectului Vinum &...

Miercuri, 25 iulie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a noului spat...

Pe 2 august e seară de grătar gourmet pe terasa Hard Rock Cafe! Cele...

Vara aceasta ne răcorim cu băuturi răcoritoare, gustări delicioase...

Afiseaza

Maison de Chefs, un singur loc, mai multe experiențe și concepte culinare noi

Mega Image a deschis Maison des Chefs, primul restaurant concept propriu, care aduce pentru prima dată în același spațiu chefi pasionați să experimenteze liber, alături de gusturi noi, de la vinuri alese asortate cu brânzeturi pe măsură, la patiserie fină și cafea de specialitate.

Astfel, începând cu 8 martie 2019, Maison des Chefs îi invită la noi experiențe culinare pe toți cei dornici de descoperiri, într-un spațiu cu design contemporan minimalist și atmosferă urbană, situat în zona Floreasca din București, în noua clădire Agora, la etajul 1.

„Extinderea Mega Image în zona de gastronomie vine ca o continuare naturală a ceea ce știm noi să facem cel mai bine – să punem în valoare ingredientele și produsele de calitate, iar Maison des Chefs le aduce în prim plan prin preparate semnate de chefi pasionați și prin cornerele concept Fromagerie și Wine Gallery. Consolidăm astfel dezvoltarea noastră în direcția unei experiențe culinare complete, Maison des Chefs este despre inspirație să trăiești cum îți place”, afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Conceptul este o inovație în industria de retail și a fost creat pornind de la tendințele internaționale de a transforma spațiul clasic al magazinelor în zone multifuncționale, cu mult mai mult focus pe experiențe și pe transformarea modului de a face cumpărături.

„Maison des Chefs este cel mai nou concept Mega Image la care am ajuns în mod firesc în efortul nostru continuu de a oferi experiențe și concepte inedite, de a ne reinventa, de a depăși spațiul magazinelor și de a rămâne aproape de consumatorii noștri în momentele importante și în modul lor de viață. Este locul în care vii să încerci și să te inspiri din rețete pregătite chiar sub ochii tăi de chefi pasionați, pe care le servești direct la masă, în care te conectezi cu prietenii și descoperi gusturi noi pe care le poți lua și acasă. Un loc în care revii mai mult ca sigur, un loc de interacțiune socială”, spune Adrian Nicolaescu, VP marketing, comunicare și sustenabilitate Mega Image.

Maison des Chefs debutează cu chef Alex Iacob, care semnează rețetele din meniul Casual Bistro, un mix  de gusturi creat din ingrediente proaspete, care pune accent pe originea și povestea fiecărui preparat. Pasionat de bucătăria avangardistă, Alex Iacob are deja o colaborare cu Mega Image pentru gama de produse ready meal  Mega Apetit by Chefs, precum și pentru Le Boucher.

Meniul este complet și acoperă toată gama de preparate, de la aperitive, la supe, feluri principale și desert. Toate ingredientele folosite la prepararea rețetelor din meniu provin din gama de produse Mega Image.

Maison des Chefs îi va întâmpina pe vizitatori într-o atmosferă caldă și prietenoasă, în care sunt integrate natural patru cornere speciale, fiecare cu noi povești și gusturi de descoperit: Casual Bistro, care aduce în Maison des Chefs o selecție specială de preparate, Arc Bakery, corner deschis în premieră în Mega Image și un brand recunoscut pentru panificația artizanală și patiserie fină, Fromagerie cu o selecție de 135 de tipuri de brânzeturi speciale, Wine Gallery cu o selecție de peste 200 de vinuri recunoscute în întreaga lume.

Conceptul de design al spațiului este construit în jurul elementelor naturale, care vorbesc despre origini, simplitate și autenticitate. Astfel, toate elementele de design interior și décor au fost create și realizate de brand-uri românești cu materiale locale: design-ul de interior este semnat de Lama Arhitectura, vesela de servire este creată de Farfuria Ceramic, iar mobilierul spațiului este creat și produs de UbiKubi.

Un spațiu în care conceptele sunt interconectate, un loc reinventat și pregătit pentru a oferi experiențe noi, Maison des Chefs își așteaptă vizitatorii zilnic de la ora 10:00 până la ora 22:00, în Agora Floresca (Calea Floreasca 111 – 113, etaj 1). (Comunicat de presa – Martie 2019)

***

Despre Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 677 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Data actualizarii: 19/03/2019

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.