Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Maison de Chefs, un singur loc, mai multe experiențe și concepte culinare noi

Mega Image a deschis Maison des Chefs, primul restaurant concept propriu, care aduce pentru prima dată în același spațiu chefi pasionați să experimenteze liber, alături de gusturi noi, de la vinuri alese asortate cu brânzeturi pe măsură, la patiserie fină și cafea de specialitate.

Astfel, începând cu 8 martie 2019, Maison des Chefs îi invită la noi experiențe culinare pe toți cei dornici de descoperiri, într-un spațiu cu design contemporan minimalist și atmosferă urbană, situat în zona Floreasca din București, în noua clădire Agora, la etajul 1.

„Extinderea Mega Image în zona de gastronomie vine ca o continuare naturală a ceea ce știm noi să facem cel mai bine – să punem în valoare ingredientele și produsele de calitate, iar Maison des Chefs le aduce în prim plan prin preparate semnate de chefi pasionați și prin cornerele concept Fromagerie și Wine Gallery. Consolidăm astfel dezvoltarea noastră în direcția unei experiențe culinare complete, Maison des Chefs este despre inspirație să trăiești cum îți place”, afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Conceptul este o inovație în industria de retail și a fost creat pornind de la tendințele internaționale de a transforma spațiul clasic al magazinelor în zone multifuncționale, cu mult mai mult focus pe experiențe și pe transformarea modului de a face cumpărături.

„Maison des Chefs este cel mai nou concept Mega Image la care am ajuns în mod firesc în efortul nostru continuu de a oferi experiențe și concepte inedite, de a ne reinventa, de a depăși spațiul magazinelor și de a rămâne aproape de consumatorii noștri în momentele importante și în modul lor de viață. Este locul în care vii să încerci și să te inspiri din rețete pregătite chiar sub ochii tăi de chefi pasionați, pe care le servești direct la masă, în care te conectezi cu prietenii și descoperi gusturi noi pe care le poți lua și acasă. Un loc în care revii mai mult ca sigur, un loc de interacțiune socială”, spune Adrian Nicolaescu, VP marketing, comunicare și sustenabilitate Mega Image.

Maison des Chefs debutează cu chef Alex Iacob, care semnează rețetele din meniul Casual Bistro, un mix  de gusturi creat din ingrediente proaspete, care pune accent pe originea și povestea fiecărui preparat. Pasionat de bucătăria avangardistă, Alex Iacob are deja o colaborare cu Mega Image pentru gama de produse ready meal  Mega Apetit by Chefs, precum și pentru Le Boucher.

Meniul este complet și acoperă toată gama de preparate, de la aperitive, la supe, feluri principale și desert. Toate ingredientele folosite la prepararea rețetelor din meniu provin din gama de produse Mega Image.

Maison des Chefs îi va întâmpina pe vizitatori într-o atmosferă caldă și prietenoasă, în care sunt integrate natural patru cornere speciale, fiecare cu noi povești și gusturi de descoperit: Casual Bistro, care aduce în Maison des Chefs o selecție specială de preparate, Arc Bakery, corner deschis în premieră în Mega Image și un brand recunoscut pentru panificația artizanală și patiserie fină, Fromagerie cu o selecție de 135 de tipuri de brânzeturi speciale, Wine Gallery cu o selecție de peste 200 de vinuri recunoscute în întreaga lume.

Conceptul de design al spațiului este construit în jurul elementelor naturale, care vorbesc despre origini, simplitate și autenticitate. Astfel, toate elementele de design interior și décor au fost create și realizate de brand-uri românești cu materiale locale: design-ul de interior este semnat de Lama Arhitectura, vesela de servire este creată de Farfuria Ceramic, iar mobilierul spațiului este creat și produs de UbiKubi.

Un spațiu în care conceptele sunt interconectate, un loc reinventat și pregătit pentru a oferi experiențe noi, Maison des Chefs își așteaptă vizitatorii zilnic de la ora 10:00 până la ora 22:00, în Agora Floresca (Calea Floreasca 111 – 113, etaj 1). (Comunicat de presa – Martie 2019)

***

Despre Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 677 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Data actualizarii: 19/03/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close