Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Afiseaza

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pastrare a valorilor s-a gandit – date fiind circumstantele – sa adauge si mancarea pe lista valorilor care merita toata grija si atentia. Prin urmare, a conceput un produs destinat in mod special restaurantelor care fac delivery. Iata ce a iesit…

Mancare curata

Conceptul „Mâncare curata” – transport sigur al mâncărurilor

În ultima perioadă toți am fost nevoiți să ne schimbăm obiceiurile. Mai mult sau mai puțin, oricare dintre noi am schimbat ceva față de cum eram obișnuiți să procedăm înainte. Toți simțim nevoia de protecție pentru noi și familiile noastre. Multe afaceri au avut de suferit, cele din domeniul HoReCa fiind printre cele mai afectate. Noi îi ajutăm pe cei care își mențin cu greutate afacerea doar prin livrările la domiciliul clienților.

“Mâncare Curată” au inchidere ermetică astfel încât oferă clienților garanția că primesc caserolele cu mâncare exact așa cum au fost pregătite, reducând influența factorilor externi și a numărului de persoane care intră în contact cu acestea. Ca urmare, livrarea se desfășoară în condiții optime de igienă și siguranță. Pungile “Mâncare Curată” sunt ușor de utilizat, de manipulat, sunt încăpătoare și, nu în ultimul rând, sunt fabricate din materiale 100% reciclabile.

Pentru orice detalii suplimentare ne puteți contacta prin email sau telefonic.
Telefon: 0722 378 789, 0729 163 878
E-mail: laurentiu.stanoi@attacco.ro; marius.berceanu@attacco.ro
www.facebook.com/MancareCurata

(Stire de presa – mai 2020)

Conceptul "Mâncare curată"

"Mâncare curată" vine în întâmpinarea restaurantelor care livrează la domiciliu cu un nou tip de ambalaj cu închidere ermetică asigurând astfel protecția pe tot timpul transportului fără ca mâncarea să fie vreodată expusă la mediul exterior. Pentru informații suplimentare ne găsești la 0722 378 789 sau 0729 163 878.

Publicată de Mâncare Curată pe Luni, 4 mai 2020

Data actualizarii: 11/05/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close