Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...

Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...

Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...

Joi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul ...

Am primit pe adresa redactiei o scurta informatie din partea celor de ...

My Name is PHURSANG LAMA and I was born in Nepal with Lama (Buddie...

Red Angus Steakhouse împlinește 10 ani de la deschidere și lanseaz...

Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, marcată p...

Relais & Chateaux, in parteneriat cu Slow Food International, orga...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Crama transilvăneană Villa Vinèa și Muzeul Național al Țăranulu...

Beraria Hop Garden, parte a grupului Magic by Hop Garden, a incheiat a...

Cu o tradiție de peste 70 de ani în producerea înghețatei artizana...

Cu ocazia "Zilei Gastronomiei Peruviene", Ambasada Peru in Romania a o...

România e calificată pentru prima dată pe tabloul final al  Campio...

Boiler Milk&Coffee: 18 metri patrati pentru cafea, un business des...

Fabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucurește...

Chef Florin Andrei Vanau si prietenul sau Ciprian Bocioaca, un charism...

THE FOODSERVICE INDUSTRY DISTILLED INTO 561 PAGES Pentru cei care v...

Family Meals - selecția de produse gătite, disponibile în cantităt...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...

Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...

Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...

Pe langa gama variata de vinuri cu care producatorul moldovean Apriori...

Economica. net informeaza ca Nicolai Tand ia in calcul vanzarea restau...

Mastercard lansează, alături de Edenred, Sodexo și Up România și ...

Ana Consulea, cofetar și fondatoare a brandului Zexe Braserie, a lans...

Chef Joseph Hadad, artist-creator al unui univers culinar inconfundabi...

Sâmbătă, 1 august (13.00-19.00) Maximum de distanțare, minimum ...

Afiseaza

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pastrare a valorilor s-a gandit – date fiind circumstantele – sa adauge si mancarea pe lista valorilor care merita toata grija si atentia. Prin urmare, a conceput un produs destinat in mod special restaurantelor care fac delivery. Iata ce a iesit…

Mancare curata

Conceptul „Mâncare curata” – transport sigur al mâncărurilor

În ultima perioadă toți am fost nevoiți să ne schimbăm obiceiurile. Mai mult sau mai puțin, oricare dintre noi am schimbat ceva față de cum eram obișnuiți să procedăm înainte. Toți simțim nevoia de protecție pentru noi și familiile noastre. Multe afaceri au avut de suferit, cele din domeniul HoReCa fiind printre cele mai afectate. Noi îi ajutăm pe cei care își mențin cu greutate afacerea doar prin livrările la domiciliul clienților.

“Mâncare Curată” au inchidere ermetică astfel încât oferă clienților garanția că primesc caserolele cu mâncare exact așa cum au fost pregătite, reducând influența factorilor externi și a numărului de persoane care intră în contact cu acestea. Ca urmare, livrarea se desfășoară în condiții optime de igienă și siguranță. Pungile “Mâncare Curată” sunt ușor de utilizat, de manipulat, sunt încăpătoare și, nu în ultimul rând, sunt fabricate din materiale 100% reciclabile.

Pentru orice detalii suplimentare ne puteți contacta prin email sau telefonic.
Telefon: 0722 378 789, 0729 163 878
E-mail: laurentiu.stanoi@attacco.ro; marius.berceanu@attacco.ro
www.facebook.com/MancareCurata

(Stire de presa – mai 2020)

Conceptul "Mâncare curată"

"Mâncare curată" vine în întâmpinarea restaurantelor care livrează la domiciliu cu un nou tip de ambalaj cu închidere ermetică asigurând astfel protecția pe tot timpul transportului fără ca mâncarea să fie vreodată expusă la mediul exterior. Pentru informații suplimentare ne găsești la 0722 378 789 sau 0729 163 878.

Publicată de Mâncare Curată pe Luni, 4 mai 2020

Data actualizarii: 11/05/2020