Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pastrare a valorilor s-a gandit – date fiind circumstantele – sa adauge si mancarea pe lista valorilor care merita toata grija si atentia. Prin urmare, a conceput un produs destinat in mod special restaurantelor care fac delivery. Iata ce a iesit…

Mancare curata

Conceptul „Mâncare curata” – transport sigur al mâncărurilor

În ultima perioadă toți am fost nevoiți să ne schimbăm obiceiurile. Mai mult sau mai puțin, oricare dintre noi am schimbat ceva față de cum eram obișnuiți să procedăm înainte. Toți simțim nevoia de protecție pentru noi și familiile noastre. Multe afaceri au avut de suferit, cele din domeniul HoReCa fiind printre cele mai afectate. Noi îi ajutăm pe cei care își mențin cu greutate afacerea doar prin livrările la domiciliul clienților.

“Mâncare Curată” au inchidere ermetică astfel încât oferă clienților garanția că primesc caserolele cu mâncare exact așa cum au fost pregătite, reducând influența factorilor externi și a numărului de persoane care intră în contact cu acestea. Ca urmare, livrarea se desfășoară în condiții optime de igienă și siguranță. Pungile “Mâncare Curată” sunt ușor de utilizat, de manipulat, sunt încăpătoare și, nu în ultimul rând, sunt fabricate din materiale 100% reciclabile.

Pentru orice detalii suplimentare ne puteți contacta prin email sau telefonic.
Telefon: 0722 378 789, 0729 163 878
E-mail: laurentiu.stanoi@attacco.ro; marius.berceanu@attacco.ro
www.facebook.com/MancareCurata

(Stire de presa – mai 2020)

Conceptul "Mâncare curată"

"Mâncare curată" vine în întâmpinarea restaurantelor care livrează la domiciliu cu un nou tip de ambalaj cu închidere ermetică asigurând astfel protecția pe tot timpul transportului fără ca mâncarea să fie vreodată expusă la mediul exterior. Pentru informații suplimentare ne găsești la 0722 378 789 sau 0729 163 878.

Publicată de Mâncare Curată pe Luni, 4 mai 2020

Data actualizarii: 11/05/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close