Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Ediția cu numărul 23 a Goodwine – Bucharest Wine Fair, cel mai lon...

Muzeul National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff, la Piata Victori...

Institutul Francez ofera curtea celebrei cladri din Bulevardul Dac...

Chefi cu stele Michelin, evaluatori de restaurante, brand ambassadors,...

Maison de Chefs, un singur loc, mai multe experiențe și concepte cul...

Primăvara asta tinerii actori bucureșteni au fost în lumina reflect...

Chef Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, vă invită la o...

Cea de a III-a ediție a Congresului Național pentru Gastronomia și...

Celebrul ghid Michelin a inclus in editia sa tiparita din acest an si ...

Bine a facut Mega Image ca au deschis un restaurant pe care si-au si p...

Coffee Studio by 5 to go, cea mai mare locație a grupului de până a...

Centrul de Evenimente The President în 2018: Rezultate financiare,...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

La inceput au deschis Limo Cuisine, un restaurant mare si frumos in pa...

S-a redeschis o parte din Lido, dupa ce zeci de ani a stat parasit, si...

Amalia Bellantoni, sotia vestitului Chef Sicilian Domenico Bellantoni ...

Grupul românesc Le Manoir a închis anul 2018 cu afaceri de peste 5,5...

După Bistro Ateneu, Chef Alexandru Dumitru preia conducerea bucătăr...

Sara din Agora Floreasca, unele dintre cele mai bune paste si pizza di...

Brunch, cocktailuri si delicii de dimineata Incepand cu luna februa...

Un restaurant de nisa, discret, elegant si sofisticat, cu foarte putin...

Hard Rock Cafe reinterpretează o parte dintre produsele americane cla...

Ca de fiecare data, in ultima saptamana din ianuarie, decernam pre...

Sonja Dive-Dahl devine Director General al celor doua hoteluri din cap...

Restocracy va premia cele mai bune restau...

In cateva zile dam Premiile Restocracy pentru cele mai bune restau...

Cum cere traditia, familia de sicilieni de pe Matasari pregateste un c...

Se cauta un Sushi Chef pentru un restaurant elegant cu specific japone...

2018 s-a dovedit a fi un an de excepție pentru sectorul vitivini...

De la Curtea Regală citire: Să se dea-n țară de știre că trecere...

Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – ...

Un concept de pop-up restaurant Vlad si Liviu sunt doi tineri bucat...

Compania românească Le Manoir a lansat Est, Est, Est, divizia de dis...

Athénée Palace Hilton București anunță numirea lui Tim Schmidt î...

Joi 6 decembrie 2018, a avut loc evenimentul de redeschidere al unuia ...

Motto: Bun pentru Gust, Bun pentru Sănătate, Bun pentru Planetă! ...

Miercuri, 5 decembrie 2018, restaurantul Sardin a inaugurat noul meniu...

SPARKLING FESTIVE CELEBRATIONS Get enchanted by this year’s Chris...

Scrumbia de Dunăre este un pește sălbatic care migrează din Marea ...

GastroArt reeditează cărțile fundamentale ale gastronomiei. Cum le ...

Campari Red Diaries - Entering Red: Ana de Armas este starul scurtmet...

Beck’s lansează în România patru beri speciale, inspirate din atm...

Joi, 8 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a GastroLab, re...

Impreuna cu AREA (Asociatia Romana de Educatie in Alergii) si cu Maria...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

Un investitor cauta spre inchiriere o vila interbelica renovata pentru...

Pentru prima dată în istoria Barilla, o femeie Chef este noul „Mas...

In noiembrie, Hard Rock Cafe Bucuresti sarbatoreste centenarul Marii U...

Saptamana trecuta, in cladirea aceea ciudata in peisaj, unde o vre...

Noua bucatarie romaneasca fina, creativa, aparuta pe lume in urma cu e...

Se lanseaza Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor ...

Budureasca a lansat colecția de vinuri CENTENAR Fetească Neagră ...

PREMIERĂ INTERNAȚIONALĂ Brânza românească de burduf ajunge l...

Pe 6 și 7 octombrie peste 10.000 de oameni au ales să își petreac...

Harta Pâinii (https://gastroart.ro/harta-painii/) este un proiect pri...

Se cauta un asociat pentru un restaurant libanez cunoscut si bine anco...

Domeniul Kelaru este numele pe care il poarta astazi o crama mica din ...

Bistro-ul Cafe Athenee din cadrul hotelului Athenee Palace Hilton înt...

Au mai rămas doar 2 zile până la prima ediție a Festivalului Vinul...

Cine este Lulu’s Cake? Lulu’s Cake nu este doar o (alta) cofeta...

Trofeul Someleriei 2018 - ASR a organizat a 15-a editie a Concursului ...

Marco Eichhorn preia conducerea hotelurilor Radisson Blu Bucuresti si ...

Conferinta internationala interdisciplinara „Coffee, Bread and Choco...

Congresul National al Gastronomiei si Vinului Editia a II-a, marti 2 ...

Miercuri, 26 septembrie 2018, incepand cu orele 18.30 Dianei 4 a gazdu...

A doua editie a Congresului de Gastronomie si Vin va avea loc marti, 2...

Miau Cafe este o cafenea situata pe strada Intre Garle, nr. 7 (initial...

Experiențe memorabile, sustenabilitate și autenticitate – tendinț...

În perioada 6-7 octombrie, vinul, muzica și cultura Republicii Moldo...

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim...

Hard Rock Cafe Bucuresti a lansat un nou meniu disponibil pentru o...

Ieri a fost ultima zi a lui SushiRoom, unul dintre cele mai bune resta...

Grupul Le Manoir deschide restaurantul mediteranean Corto Maltese și ...

Ambasada Republicii Federale Germania angajeaza, incepand cu luna octo...

Restaurantul bucureștean Le Bistrot Français aduce împreună cei ma...

MAIZE si-a deschis, in sfarsit, terasa, dupa foarte multe dificult...

Am asteptat mult, dar a meritat Saptamana aceasta (ultima din augus...

La Vinuri, restaurantul românesc situat în București, pe strada Epi...

Centrul de Evenimente The President continua seria degustarilor de vin...

In perioada 6-9 Septembrie 2018, Beraria H organizeaza prima ediție T...

Mancare cu Staif nu e mancare sofisticata, daca la asta va duce prima ...

Desi ne aflam intr-o perioada de vacanta, iata ca inceputul lunii augu...

Alexandru Dan, vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, s...

Începând cu 19 august 2018 bucătăria restaurantului ATRA va fi con...

Restocracy, Expressoft si George Butunoiu au lansat un proiect de ...

Situat la marginea clocotitorului Centrul Vechi al Bucureștiului, pe ...

De pe 17 pana pe 19 august ne bucuram la superlativ de cel mai indragi...

Belli Siciliani sarbatoreste impreuna cu comunitatea italiana in Roman...

Cismigiu – Bistro la Etaj a fost surpriza placuta a verii. Asteptat ...

A doua degustare de vin și cultură din cadrul proiectului Vinum &...

Miercuri, 25 iulie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a noului spat...

Pe 2 august e seară de grătar gourmet pe terasa Hard Rock Cafe! Cele...

Vara aceasta ne răcorim cu băuturi răcoritoare, gustări delicioase...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ma...

Am facut un calcul (aplicatia de mobil Restocracy a facut-o, desigur!)...

Asociatia Somelierilor din Romania, anunta deschiderea perioadei de in...

Seria petrecerilor estivale continuă la Hard Rock Cafe cu arome și a...

Vara e grea  in oras pentru cei intre vacante sau care nu pot calator...

Proiectul Vinum & Carmina 2018 continuă în luna iulie cu o nouă...

Hard Rock Cafe declară seara de 19 iulie prilej de delectare pentru i...

Afiseaza

Marco Eichhorn preia conducerea hotelurilor Radisson Blu Bucuresti si Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence
Pasionatul hotelier se întoarce la Radisson Hotel Group

Radisson Hotel Group, unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, cu un portofoliu care include opt branduri distincte și peste 1.400 de hoteluri, anunță numirea lui Marco Eichhorn în funcția de Director General pentru două hoteluri din capitala României. Cu o experiență de peste 20 de ani în industria hotelieră, acesta va prelua conducerea hotelului Radisson Blu din București (487 de camere) și a Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence (210 camere), începând cu 1 octombrie 2018.

Marco EichhornMarco, care până de curând a fost Director General al Soho House Istanbul, se întoarce la Radisson Hotel Group după 1 an și 2 luni. Activitatea sa în cadrul grupului a început în 1997, la Radisson Blu Hotel din Hamburg, pentru ca apoi să aibă diverse funcții în hoteluri Radisson Hotel Group din Marea Britanie, Africa de Sud și Croația. În 2013, Marco a fost numit pentru prima dată în funcția de Director General la Astrakhan, Rusia și apoi la o stațiune rusă de pe litoralul Mării Negre și la Radisson Resort & Residences Moscow Zavidovo. De asemenea, a condus echipa de la Radisson Blu Hotel Belorusskaya, Moscova, până în august 2017.

Yilmaz Yildirimlar, Senior VP al Radisson Hotel Group pentru Europa Centrală și de Sud a declarat: „Îl cunoaștem de mulți ani pe Marco Eichhorn și apreciem stilul său dinamic de conducere. Cariera sa este un exemplu excelent despre cum sunt promovați oamenii talentați în cadrul companiei. Suntem foarte încântați să îl primim înapoi în familia noastră”.

Marco Eichhorn, care este nerăbdător să lucreze din nou pentru Radisson Hotel Group, a declarat: „Piața dintr-un oraș în plină dezvoltare ca Bucureștiul este cu siguranță extrem de animată, și exact acest lucru o face atât de incitantă. Voi aduce experiența mea din diferite piețe și cele mai bune practici în noua funcție de Director General de la București. De abia aștept să încep lucrul cu echipele mele pasionate din hotel pentru a le oferi oaspeților cele mai bune servicii Yes I Can!SM ale noastre.” (Comunicat de presa – octombrie 2018)

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați paginile de internet:

https://www.radissonblu.com/hotel-bucharest/

https://www.parkinn.com/hotel-bucharest


DESPRE RADISSON HOTEL GROUP

Radisson Hotel Group™ (fost Carlson Rezidor Hotel Group) este unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, cu un portofoliu care include opt branduri distincte și peste 1.400 de hoteluri în folosință și în proces de deschidere la nivel internațional. Portofoliul Radisson Hotel Group cuprinde Radisson Collection™, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson RED®, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson, Country Inn & Suites® by Radisson și prizeotel. Oaspeții pot beneficia de noul program rebranduit Radisson Rewards™, (anterior Club Carlson SM), un program global de fidelitate care asigură metode unice și personalizate de a crea momente memorabile, importante pentru oaspeții noștri. Programul Radisson Rewards asigură beneficii de excepție pentru fidelizarea oaspeților noștri, planificatorilor de întâlniri, agenților de turism și partenerilor de afaceri. Radisson Meetings™ oferă o varietate de spații complet echipate, cu conexiune Wi-Fi rapidă și gratuită, tehnologie audio/video și contacte la fața locului care să ofere unicitate fiecărui eveniment. În cadrul Radisson Hotel Group și la hotelurile cu licență de funcționare în cadrul sistemelor sale lucrează peste 95.000 de angajați la nivel mondial.

Data actualizarii: 01/10/2018

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.