Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Cum cere traditia, familia de sicilieni de pe Matasari pregateste un c...

Se cauta un Sushi Chef pentru un restaurant elegant cu specific japone...

2018 s-a dovedit a fi un an de excepție pentru sectorul vitivini...

De la Curtea Regală citire: Să se dea-n țară de știre că trecere...

Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – ...

Un concept de pop-up restaurant Vlad si Liviu sunt doi tineri bucat...

Compania românească Le Manoir a lansat Est, Est, Est, divizia de dis...

Athénée Palace Hilton București anunță numirea lui Tim Schmidt î...

Joi 6 decembrie 2018, a avut loc evenimentul de redeschidere al unuia ...

Motto: Bun pentru Gust, Bun pentru Sănătate, Bun pentru Planetă! ...

Miercuri, 5 decembrie 2018, restaurantul Sardin a inaugurat noul meniu...

SPARKLING FESTIVE CELEBRATIONS Get enchanted by this year’s Chris...

Scrumbia de Dunăre este un pește sălbatic care migrează din Marea ...

GastroArt reeditează cărțile fundamentale ale gastronomiei. Cum le ...

Campari Red Diaries - Entering Red: Ana de Armas este starul scurtmet...

Beck’s lansează în România patru beri speciale, inspirate din atm...

Joi, 8 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a GastroLab, re...

Impreuna cu AREA (Asociatia Romana de Educatie in Alergii) si cu Maria...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

Un investitor cauta spre inchiriere o vila interbelica renovata pentru...

Pentru prima dată în istoria Barilla, o femeie Chef este noul „Mas...

In noiembrie, Hard Rock Cafe Bucuresti sarbatoreste centenarul Marii U...

Saptamana trecuta, in cladirea aceea ciudata in peisaj, unde o vre...

Noua bucatarie romaneasca fina, creativa, aparuta pe lume in urma cu e...

Se lanseaza Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor ...

Budureasca a lansat colecția de vinuri CENTENAR Fetească Neagră ...

Pe 6 și 7 octombrie peste 10.000 de oameni au ales să își petreac...

Harta Pâinii (https://gastroart.ro/harta-painii/) este un proiect pri...

Se cauta un asociat pentru un restaurant libanez cunoscut si bine anco...

Domeniul Kelaru este numele pe care il poarta astazi o crama mica din ...

Bistro-ul Cafe Athenee din cadrul hotelului Athenee Palace Hilton înt...

Cine este Lulu’s Cake? Lulu’s Cake nu este doar o (alta) cofeta...

Trofeul Someleriei 2018 - ASR a organizat a 15-a editie a Concursului ...

Marco Eichhorn preia conducerea hotelurilor Radisson Blu Bucuresti si ...

Conferinta internationala interdisciplinara „Coffee, Bread and Choco...

Congresul National al Gastronomiei si Vinului Editia a II-a, marti 2 ...

Miercuri, 26 septembrie 2018, incepand cu orele 18.30 Dianei 4 a gazdu...

A doua editie a Congresului de Gastronomie si Vin va avea loc marti, 2...

Miau Cafe este o cafenea situata pe strada Intre Garle, nr. 7 (initial...

Experiențe memorabile, sustenabilitate și autenticitate – tendinț...

În perioada 6-7 octombrie, vinul, muzica și cultura Republicii Moldo...

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim...

Hard Rock Cafe Bucuresti a lansat un nou meniu disponibil pentru o...

Grupul Le Manoir deschide restaurantul mediteranean Corto Maltese și ...

Ambasada Republicii Federale Germania angajeaza, incepand cu luna octo...

Restaurantul bucureștean Le Bistrot Français aduce împreună cei ma...

MAIZE si-a deschis, in sfarsit, terasa, dupa foarte multe dificult...

Am asteptat mult, dar a meritat Saptamana aceasta (ultima din augus...

La Vinuri, restaurantul românesc situat în București, pe strada Epi...

Centrul de Evenimente The President continua seria degustarilor de vin...

In perioada 6-9 Septembrie 2018, Beraria H organizeaza prima ediție T...

Mancare cu Staif nu e mancare sofisticata, daca la asta va duce prima ...

Desi ne aflam intr-o perioada de vacanta, iata ca inceputul lunii augu...

Alexandru Dan, vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, s...

Începând cu 19 august 2018 bucătăria restaurantului ATRA va fi con...

Restocracy, Expressoft si George Butunoiu au lansat un proiect de ...

Situat la marginea clocotitorului Centrul Vechi al Bucureștiului, pe ...

Belli Siciliani sarbatoreste impreuna cu comunitatea italiana in Roman...

Cismigiu – Bistro la Etaj a fost surpriza placuta a verii. Asteptat ...

A doua degustare de vin și cultură din cadrul proiectului Vinum &...

Miercuri, 25 iulie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a noului spat...

Pe 2 august e seară de grătar gourmet pe terasa Hard Rock Cafe! Cele...

Vara aceasta ne răcorim cu băuturi răcoritoare, gustări delicioase...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ma...

Am facut un calcul (aplicatia de mobil Restocracy a facut-o, desigur!)...

Asociatia Somelierilor din Romania, anunta deschiderea perioadei de in...

Seria petrecerilor estivale continuă la Hard Rock Cafe cu arome și a...

Proiectul Vinum & Carmina 2018 continuă în luna iulie cu o nouă...

Lucrurile stau cam asa: cei care au si Bamboo, au preluat spatiul dins...

Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, The President Pool & Lounge a lan...

Eclipse e cel mai nou restaurant al Bucurestiului la momentul la care ...

Pe 12 iulie 2018, de la ora 21.00, va avea loc deschiderea oficiala a ...

Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, The President Pool & Lounge lanse...

Clubul Privat de VIN-ASR, Editia de Vara-25.06.2018, Cluj, Timisoara, ...

Restaurant Scoici și Creveți, oaza ta de relaxare chiar în mijlocul...

Se spune din mosi-stramosi ca noaptea de Sanziene sau Dragaica e una m...

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Restaurantul Belli Siciliani este compus exclusiv din membri ai famili...

Joi, 14 iunie 2018, a avut loc lansarea oficială a BistroMar o pescă...

O noua platforma globala care permite utilizatorilor sa-si comande man...

De ziua Hard Rock Cafe, Original Legendary Burger va costa doar 2,8 le...

Relais & Châteaux and its chefs act to save the oceans On 8th ...

Lansare inedita la Bookfest Două proiecte editoriale create în scop...

Suento by Gram – o noua oază urbană, ascunsă de agitația orașul...

Timp de o săptămână, consumatorii pot susține proiecte artistice,...

Am lansat aplicatia de mobil cu functionalitati extinse, dupa ce i...

Studiile au confirmat: pastele sunt un aliment care ne generează fe...

Saptamana trecuta s-a deschis Koketerie, sau "Koketerie bistrou ur...

Miercuri, 16 mai 2018, de la ora 18.00, a avut loc deschiderea terasei...

Cand se lasa 19 – 20 mai peste Bucuresti, in gradina de la Merlock r...

Bon voyage! Celebrul World Burger Tour, găzduit anual de restaurantel...

Restocracy a incheiat pe 17 aprilie prima editie a competitiei "To...

Duminica, 15 aprilie 2018, a avut loc la restaurantul Isoletta, din pa...

Cele mai bune Fructe de mare din Bucuresti in 2018 sunt la Isoletta! ...

Cele mai bune steak-uri de vita din Bucuresti in 2018 sunt la Red Angu...

Cel mai bun Peste din Bucuresti in 2018 este la Fish House! A cince...

Joi, 19 aprilie 2018, a avut loc festivitatea de premiere a competitie...

Luni, 16 aprilie 2018, Radu Rughinis, patronul Pasterra si la Bottega ...

În weekendul 21-22 aprilie plănuim să ne reintrăm în ritm, să d...

Săptămânile Gastronomiei Chiliene în Café Athénée Primăvara...

Afiseaza

Marco Eichhorn preia conducerea hotelurilor Radisson Blu Bucuresti si Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence
Pasionatul hotelier se întoarce la Radisson Hotel Group

Radisson Hotel Group, unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, cu un portofoliu care include opt branduri distincte și peste 1.400 de hoteluri, anunță numirea lui Marco Eichhorn în funcția de Director General pentru două hoteluri din capitala României. Cu o experiență de peste 20 de ani în industria hotelieră, acesta va prelua conducerea hotelului Radisson Blu din București (487 de camere) și a Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence (210 camere), începând cu 1 octombrie 2018.

Marco EichhornMarco, care până de curând a fost Director General al Soho House Istanbul, se întoarce la Radisson Hotel Group după 1 an și 2 luni. Activitatea sa în cadrul grupului a început în 1997, la Radisson Blu Hotel din Hamburg, pentru ca apoi să aibă diverse funcții în hoteluri Radisson Hotel Group din Marea Britanie, Africa de Sud și Croația. În 2013, Marco a fost numit pentru prima dată în funcția de Director General la Astrakhan, Rusia și apoi la o stațiune rusă de pe litoralul Mării Negre și la Radisson Resort & Residences Moscow Zavidovo. De asemenea, a condus echipa de la Radisson Blu Hotel Belorusskaya, Moscova, până în august 2017.

Yilmaz Yildirimlar, Senior VP al Radisson Hotel Group pentru Europa Centrală și de Sud a declarat: „Îl cunoaștem de mulți ani pe Marco Eichhorn și apreciem stilul său dinamic de conducere. Cariera sa este un exemplu excelent despre cum sunt promovați oamenii talentați în cadrul companiei. Suntem foarte încântați să îl primim înapoi în familia noastră”.

Marco Eichhorn, care este nerăbdător să lucreze din nou pentru Radisson Hotel Group, a declarat: „Piața dintr-un oraș în plină dezvoltare ca Bucureștiul este cu siguranță extrem de animată, și exact acest lucru o face atât de incitantă. Voi aduce experiența mea din diferite piețe și cele mai bune practici în noua funcție de Director General de la București. De abia aștept să încep lucrul cu echipele mele pasionate din hotel pentru a le oferi oaspeților cele mai bune servicii Yes I Can!SM ale noastre.” (Comunicat de presa – octombrie 2018)

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați paginile de internet:

https://www.radissonblu.com/hotel-bucharest/

https://www.parkinn.com/hotel-bucharest


DESPRE RADISSON HOTEL GROUP

Radisson Hotel Group™ (fost Carlson Rezidor Hotel Group) este unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, cu un portofoliu care include opt branduri distincte și peste 1.400 de hoteluri în folosință și în proces de deschidere la nivel internațional. Portofoliul Radisson Hotel Group cuprinde Radisson Collection™, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson RED®, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson, Country Inn & Suites® by Radisson și prizeotel. Oaspeții pot beneficia de noul program rebranduit Radisson Rewards™, (anterior Club Carlson SM), un program global de fidelitate care asigură metode unice și personalizate de a crea momente memorabile, importante pentru oaspeții noștri. Programul Radisson Rewards asigură beneficii de excepție pentru fidelizarea oaspeților noștri, planificatorilor de întâlniri, agenților de turism și partenerilor de afaceri. Radisson Meetings™ oferă o varietate de spații complet echipate, cu conexiune Wi-Fi rapidă și gratuită, tehnologie audio/video și contacte la fața locului care să ofere unicitate fiecărui eveniment. În cadrul Radisson Hotel Group și la hotelurile cu licență de funcționare în cadrul sistemelor sale lucrează peste 95.000 de angajați la nivel mondial.

Data actualizarii: 01/10/2018

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.