Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Restaurantul Sardin inaugureaza miercuri, 13 noiembrie, noul meniu de ...

5 to go, primul brand 100% românesc premiat la nivel internațional!...

Tu ce faci in Noaptea de Revelion? Hai sa petrecem impreuna, La Cocos...

In perioada octombrie - decembrie 2019, Corin Romanescu si The Preside...

Pentru cele mai sugestive poze din competitia Topul Mancarurilor 2...

5 to go susține performanța: „Academia 5 to go”, cel mai nou pro...

Therme București a organizat peste 200 evenimente dedicate copiilor ...

Cautam un bucatar/ bucatareasa pentru un ambasadorul unei tari arabe. ...

Un cunoscut chef francez se va stabili in Romania pentru mai multi ani...

Un boutique hotel din proximitatea orasului Dijon, intr-o zona turisti...

Saptamana viitoare vom incepe editia din 2019 a Topului Mancarurilor s...

Dragoș Panait lansează, agenția de consultanță dedicată în excl...

Restaurantul cu specific romanesc La Cocosatu’ a deschis al doilea l...

Ambra vă invită la un concert savuros, plin de pasiune și de voioș...

Cofetari cu Spirit de Artist – ediția 2019 Zexe Braserie continu...

Reducere Early Bird de 15% până la 31 octombrie Crăciunul și Anul...

Degustare de vinuri, specialități cu trufe, paste și povești

HORECA SCHOOL - 10 ANI ANIVERSARI 14 OCTOMBRIE ZIUA PORTILOR DESCHISE...

Revelionul 2020: Petreceri grandioase si preturi pentru toate buzunare...

Domeniul Catleya, situat în regiunea Corcova din România, are un tre...

MENIU REVELION 2020 Gustare Rece: Mix de mezeluri romanesti ( salam ...

Afaceri in centrul Bucurestiului: Business Center The President s-a d...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data...

RO-Wine va prezenta in avanpremiera vinurile anului viitor la Harvest ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri de la crama ...

Afiseaza

MENIU REVELION 2020

Gustare Rece:

Mix de mezeluri romanesti ( salam de Sibiu si piept de curcan afumat), salata de boeuf,

frigarui cu rosii cherry si minimozarella,Terina de branza aromatizata cu nuci si susan negru,

crostini cu piept de rata afumat, guacamole cu crevete in panco, tartina cu icre de stiuca, cruditati

Peste:

File de butterfish si rulou din file de pastrav , servit cu porumb dulce cu ardei rosu si sos de sampanie

Fel principal:

Porc belly cu reductie de vin rosu si perle de tapioca, barcuta de cartof cu branza de burduf si salata de valeriana

Tort Ambasador cu mousse de cafea

Pachet de bauturi:

Non alcoolice: Cola ,Cola Zero, Fanta, Suc natural (portocale, mere), apa plata, apa minerala, cafea, cafea decaf

Alcoolice: Whiskey Jack Daniel’s, Vodka Absolut, Martini bianco, Campari Orange, Gin Tonic

Bere cu si fara alcool

Vin Sarica Niculitel –alb si rose

PRET: 390 Ron/ pers

Pt grup de minim 20 de persoane pret: 360 ron

Adolescenti: 300 ron

Pt copii: 250 Ron

Copiii sub 4 ani nu au acces!

Muzica Live Solugate Band – Dana Bara & Ramona Adelina Lazar, DJ SHAGUNA,

Foc de artificii, sampanie si tort aniversar…

Rezervari la telefon: 0760 087 384 sau 0763 550 406 sau 0766 747 379!

Adresa: Bd. Lacul Tei nr. 145, Bucuresti, sector 2

https://the-president.ro/

email: office@the-president.ro (Informare de presa – octombrie 2019)

Data actualizarii: 04/10/2019

meniu-revelion-2020-la-the-president-restocracy