Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Îndrăgitele preparate infuzate cu alcool revin în prim plan la restaurantul din București

După succesul răsunător al meniului “Infused with Love” de anul trecut, Hard Rock Cafe aduce din nou în scenă preparate savuroase, infuzate cu alcool. În lunile septembrie și octombrie vei găsi în meniu aperitive care îți lasă gura apă, băuturi savuroase și un nou desert, toate infuzate cu alcool, pentru un gust ce îți va delecta papilele gustative.

Petrecerea poate începe cu Tequila Shrimp Ceviche din creveți marinați în suc de lămâie proaspăt, cu ardei dulce roșu, ceapă, coriandru și salsa picantă cu tequila Jose Cuervo Gold. Te întrebi ce băutură desăvârșește un burger? Află răspunsul testând Bordeaux Burger, legendarul burger Hard Rock înnobilat cu gem de smochine preparat cu vin de Bordeaux, ceapă caramelizată și brânză cremoasă de capră. Iar dacă vrei ca experiența să fie completă, încheie festinul cu Bananas Foster Sundae, ce combină blatul pufos cu înghețată cremoasă de vanilie și banane infuzate cu rom negru Captain Morgan și caramelizate până devin aurii.

Alte produse din meniu
  • Margarita Chicken Quesadilla – Piept de pui infuzat cu tequila Jose Cuervo Silver și lime, pregătite la grătar și acoperite de brânză Monterey Jack și Cheddar. Se servesc alături de salsa din fasole neagră și porumb, ranch guacamole și lămâie verde la grătar.
  • Mojo Marinated Steak – Vrăbioară suculentă de vită la grătar, ardei gras, ceapă roșie, roșii proaspete și sos mojo cu rom negru Captain Morgan. Se servește cu pilaf de orez cu cocoș, asezonat cu bucăți de ananas, ardei roșu și boabe de fasole neagră.
  • Bourbon-Infused BBQ Shrimp – Creveți la grătar acoperiți cu sos barbeque infuzat cu bourbon Bulleit, serviți alături de macaroane cu brânză și sos Sriracha, fasole verde crocantă și pâine prăjită cu usturoi.
  • Rum Marinated Chicken Skewers – Frigărui cu felii de ardei gras, ceapă roșie și piept de pui marinat în rom infuzat cu cocos și condimente. Sunt perfect rumeninte și servite cu orez cu cocos, roșie la grătar și pesto de coriandru.

În restaurantele Hard Rock ne propunem să oferim clienților cele mai spectaculoase experiențe de dining și entertainment. De aceea, văzând reacțiile pline de entuziasm de anul trecut, am ales să aducem în atenția celor care ne vizitează o nouă serie de preparate infuzate cu iubire.” a spus Anibal Fernandez, vicepreședinte pentru Franchise Operations & Development la Hard Rock International.

Pentru un tandem perfect, meniul de cocktailuri include opțiuni tentante: Rock You Like a Hurricane este un adevărat uragan al simțurilor, pe baza de Captain Morgan Spiced și mix tropical din piure de fructul pasiunii, ananas și suc de lămâie. Blackberry Sparkling Sangria și Espresso Martini sunt alte opțiuni delicioase ce așteaptă să fie descoperite.

Vizitați www.hardrockcafe.com/location/bucharest/ro pentru mai multe detalii despre meniul “Infused with love”. Rezervări la 0754500900. (Comunicat de presa – septembrie 2019)

Data actualizarii: 04/09/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close