Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Restaurantul Sardin inaugureaza miercuri, 13 noiembrie, noul meniu de ...

5 to go, primul brand 100% românesc premiat la nivel internațional!...

Tu ce faci in Noaptea de Revelion? Hai sa petrecem impreuna, La Cocos...

In perioada octombrie - decembrie 2019, Corin Romanescu si The Preside...

Pentru cele mai sugestive poze din competitia Topul Mancarurilor 2...

5 to go susține performanța: „Academia 5 to go”, cel mai nou pro...

Therme București a organizat peste 200 evenimente dedicate copiilor ...

Cautam un bucatar/ bucatareasa pentru un ambasadorul unei tari arabe. ...

Un cunoscut chef francez se va stabili in Romania pentru mai multi ani...

Un boutique hotel din proximitatea orasului Dijon, intr-o zona turisti...

Saptamana viitoare vom incepe editia din 2019 a Topului Mancarurilor s...

Dragoș Panait lansează, agenția de consultanță dedicată în excl...

Restaurantul cu specific romanesc La Cocosatu’ a deschis al doilea l...

Ambra vă invită la un concert savuros, plin de pasiune și de voioș...

Cofetari cu Spirit de Artist – ediția 2019 Zexe Braserie continu...

Reducere Early Bird de 15% până la 31 octombrie Crăciunul și Anul...

Degustare de vinuri, specialități cu trufe, paste și povești

HORECA SCHOOL - 10 ANI ANIVERSARI 14 OCTOMBRIE ZIUA PORTILOR DESCHISE...

Revelionul 2020: Petreceri grandioase si preturi pentru toate buzunare...

Domeniul Catleya, situat în regiunea Corcova din România, are un tre...

MENIU REVELION 2020 Gustare Rece: Mix de mezeluri romanesti ( salam ...

Afaceri in centrul Bucurestiului: Business Center The President s-a d...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data...

RO-Wine va prezenta in avanpremiera vinurile anului viitor la Harvest ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri de la crama ...

Afiseaza

Îndrăgitele preparate infuzate cu alcool revin în prim plan la restaurantul din București

După succesul răsunător al meniului “Infused with Love” de anul trecut, Hard Rock Cafe aduce din nou în scenă preparate savuroase, infuzate cu alcool. În lunile septembrie și octombrie vei găsi în meniu aperitive care îți lasă gura apă, băuturi savuroase și un nou desert, toate infuzate cu alcool, pentru un gust ce îți va delecta papilele gustative.

Petrecerea poate începe cu Tequila Shrimp Ceviche din creveți marinați în suc de lămâie proaspăt, cu ardei dulce roșu, ceapă, coriandru și salsa picantă cu tequila Jose Cuervo Gold. Te întrebi ce băutură desăvârșește un burger? Află răspunsul testând Bordeaux Burger, legendarul burger Hard Rock înnobilat cu gem de smochine preparat cu vin de Bordeaux, ceapă caramelizată și brânză cremoasă de capră. Iar dacă vrei ca experiența să fie completă, încheie festinul cu Bananas Foster Sundae, ce combină blatul pufos cu înghețată cremoasă de vanilie și banane infuzate cu rom negru Captain Morgan și caramelizate până devin aurii.

Alte produse din meniu
  • Margarita Chicken Quesadilla – Piept de pui infuzat cu tequila Jose Cuervo Silver și lime, pregătite la grătar și acoperite de brânză Monterey Jack și Cheddar. Se servesc alături de salsa din fasole neagră și porumb, ranch guacamole și lămâie verde la grătar.
  • Mojo Marinated Steak – Vrăbioară suculentă de vită la grătar, ardei gras, ceapă roșie, roșii proaspete și sos mojo cu rom negru Captain Morgan. Se servește cu pilaf de orez cu cocoș, asezonat cu bucăți de ananas, ardei roșu și boabe de fasole neagră.
  • Bourbon-Infused BBQ Shrimp – Creveți la grătar acoperiți cu sos barbeque infuzat cu bourbon Bulleit, serviți alături de macaroane cu brânză și sos Sriracha, fasole verde crocantă și pâine prăjită cu usturoi.
  • Rum Marinated Chicken Skewers – Frigărui cu felii de ardei gras, ceapă roșie și piept de pui marinat în rom infuzat cu cocos și condimente. Sunt perfect rumeninte și servite cu orez cu cocos, roșie la grătar și pesto de coriandru.

În restaurantele Hard Rock ne propunem să oferim clienților cele mai spectaculoase experiențe de dining și entertainment. De aceea, văzând reacțiile pline de entuziasm de anul trecut, am ales să aducem în atenția celor care ne vizitează o nouă serie de preparate infuzate cu iubire.” a spus Anibal Fernandez, vicepreședinte pentru Franchise Operations & Development la Hard Rock International.

Pentru un tandem perfect, meniul de cocktailuri include opțiuni tentante: Rock You Like a Hurricane este un adevărat uragan al simțurilor, pe baza de Captain Morgan Spiced și mix tropical din piure de fructul pasiunii, ananas și suc de lămâie. Blackberry Sparkling Sangria și Espresso Martini sunt alte opțiuni delicioase ce așteaptă să fie descoperite.

Vizitați www.hardrockcafe.com/location/bucharest/ro pentru mai multe detalii despre meniul “Infused with love”. Rezervări la 0754500900. (Comunicat de presa – septembrie 2019)

Data actualizarii: 04/09/2019

meniul-infused-with-love-revine-n-scen-la-hard-rock-cafe-restocracy