Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Crevetii in sos de unt de la Mesogios

Creveti in sos de unt si usturoi la Mesogios (chefs: Petros Tsogkidis, Adi Grigore)

Probabil una dintre cele mai cunoscute si mai cautate mancaruri din restaurantele bucurestene, si asociata cu numele restaurantului Mesogios Seafood. Au primit mentiune speciala la Topul Mancarurilor 2018.Creveti in sos de unt si usturoi, faimoasa noastra reteta de creveti trasi la tigaie cu sos de unt si usturoi, un preparat care de 20 ani este vedeta meniului Mesogios, ale carui ingrediente si mod de preparare secrete au starnit deseori imaginatia clientilor nostri, curiosi sa afle ce anume face acest preparat atat de special si savuros. Noi spunem ca simplitatea este elementul cheie, dar ingredientele proaspete si de calitate, imbinate cu maiestrie de bucatari iscusiti, sunt de fapt necesare si definitorii pentru perfectiune intr-o farfurie.” (noiembrie 2019)

Pret meniu: large 33 lei/100 g | extra large 43 lei/100 g | colossal 54 lei/100g

Data actualizarii: 05/08/2025

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close