Creveti in sos de unt si usturoi la Mesogios (chefs: Petros Tsogkidis, Adi Grigore)
Probabil una dintre cele mai cunoscute si mai cautate mancaruri din restaurantele bucurestene, si asociata cu numele restaurantului Mesogios Seafood. Au primit mentiune speciala la Topul Mancarurilor 2018. „Creveti in sos de unt si usturoi, faimoasa noastra reteta de creveti trasi la tigaie cu sos de unt si usturoi, un preparat care de 20 ani este vedeta meniului Mesogios, ale carui ingrediente si mod de preparare secrete au starnit deseori imaginatia clientilor nostri, curiosi sa afle ce anume face acest preparat atat de special si savuros. Noi spunem ca simplitatea este elementul cheie, dar ingredientele proaspete si de calitate, imbinate cu maiestrie de bucatari iscusiti, sunt de fapt necesare si definitorii pentru perfectiune intr-o farfurie.” (noiembrie 2019)
Pret meniu: large 33 lei/100 g | extra large 43 lei/100 g | colossal 54 lei/100g