Un format aparte de take away propune doamna Evanthia Zisi, grecoaica de la Amvrosia. Ea acolo si locuieste, singura cu fiica ei scolarita, la etajul casei din Pipera, pe malul lacului, ce are restaurantul la parter. Acum au inchis, toti angajatii stau acasa, insa doamna Zisi gateste singura pentru cei din zona, si chiar pentru unii care vin de departe. Si aceia pleaca nu cu sacosica, ci cu portbagajul plin, cu tavi intregi cu placinte (nu de desert, ci din acelea cu spanac, praz, carne), cu musacale, cu jumatati de miel la cuptor si tot ce mai mananca grecii. Trebuie doar negociat cu doamna Zisi cu o zi sau doua inainte aun astfel de take away cu portbagajul…
Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...
Articole, stiri, info (213)
Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...
... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...
Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...
Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...
S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...
Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...
MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...
Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...
Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...