Un format aparte de take away propune doamna Evanthia Zisi, grecoaica de la Amvrosia. Ea acolo si locuieste, singura cu fiica ei scolarita, la etajul casei din Pipera, pe malul lacului, ce are restaurantul la parter. Acum au inchis, toti angajatii stau acasa, insa doamna Zisi gateste singura pentru cei din zona, si chiar pentru unii care vin de departe. Si aceia pleaca nu cu sacosica, ci cu portbagajul plin, cu tavi intregi cu placinte (nu de desert, ci din acelea cu spanac, praz, carne), cu musacale, cu jumatati de miel la cuptor si tot ce mai mananca grecii. Trebuie doar negociat cu doamna Zisi cu o zi sau doua inainte aun astfel de take away cu portbagajul…
Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...
Articole, stiri, info (213)
Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...
Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...
La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...
10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...
Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...
Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...
2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...
Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...
