O sugestie de muzica ambientala pentru restaurantele vegane, dar si pentru toti cei care sustin cu convingere ca au numai produse si ingrediente naturale in meniurile lor, bio, crescute la tara, fara chimicale si alte prafuri…
Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...
Articole, stiri, info (1282)
Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

Am făcut un sondaj, i-am întrebat pe oameni ce ar face cu banii dac...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...
5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...
„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...
5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...
„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...
În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...
Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...
La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...
Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...
Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...
O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...
Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...
Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...
Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...
Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...
SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...
Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...
5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...
Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...
WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...
Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...
Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...
Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...
Crama veche din cadrul Stațiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Vitic...
Crama nouă din cadrul Stațiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Vitic...
Berăria Gambrinus - latura nouă, din strada Ion Brezoianu, legată d...
Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...
Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...
Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...
Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...
Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...
Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...
Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...
Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...
Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...
Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...
Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...
Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...
Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...
Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...
Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...
- Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...