Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Naan Project – Mancare buna si in Progresului

Istoria restaurantului Naan e greu de urmarit. Au deschis in strada Progresului, chiar unde incepe, din intersectia de la Razoare, si cred ca nu au avut numele acesta de prima data, ci Wellness Cuisine. Acolo e un sediu al unei mari firme de materiale de constructii si amenajari interioare, Delta Studio, si a lor este investitia. Au spatii mari, le-a fost usor sa amenajeze, fiindca asta e meseria lor. Si au si un bucatar bun, Marian Iamandi, foarte apreciat de catre patronul de la Delta Studio.

Apoi au plecat din Progresului, au venit spre centru si au deschis Naan pe C. A. Rosetti, in spate la Scala. Cred ca saloanele de la Wellness Cuisine au ramas doar pentru evenimente. Am scris de mai multe ori despre Naan din centru, chiar si aici, pe Restocracy, era un restaurant bun, frumos amenajat, cu preturi rezonabile.

Dupa cativa ani s-au intors in cladirea din Progresului, au inchis in centru, si noului resturant i-au pus numele Naan Project, putin diferit de vechiul Naan, nu stiu de ce. La telefon mi-au spus ca numele intreg ar fi Naan Project by Wellness Cuisine, ca sa se pastreze si vechile legaturi.

Daca imi aduc bine aminte, noul Naan Project ocupa alt spatiu in imensa cladire din Progresului, e la parter, in spate, probabil in niste foste depozite. E o sala mare, cu tavanul destul de jos, amenajata in stilul industrial, cu o parte din betonul armat al peretilor la vedere. Nu par sa aiba geamuri, sau foarte putine, oricum. E bine amenajat, mesele spatiate, mobilier de buna calitate, decorurile la fel. E ambianta de club, mai degraba, acestea au mare trecere la spatiile industriale. Muzica e data tare, pentru noi a fost deranjant, insa uitandu-ne la media de varsta a clientilor, am dedus ca noi nu eram adaptati in peisaj, nu muzica.

Terasa e cam inghesuita intre garduri si ziduri inalte, insa au pus plante in ea ca sa o faca sa arate destul de bine.

Meniul de la Naan Project e asemanator cu cel de la fostul Naan, am recunoscut mai multe feluri in el. Mi-au spus ca sunt si diferente, insa nu par mari. Bucatarie internationala, nu sunt multe mancaruri. Are o nota de originalitate, insa nu merge prea departe. Mancarea a fost destul de buna, cam asa cum o stiam de la vechiul Naan. Supa cappuccino a fost buna, vita la fel, doar legumele la gratar lipsite de inspiratie. Am luat si un meniu al zilei, ieftin, cu o supa de legume si ceva tocanita, destul de bune pentru cei putini lei pe care i-am dat pe ele. Si am primit si amuse bouche, ceea ce ne-a surprins placut.

Serviciul a fost bun, cu un fel de sefa de sala, sau undeva mai sus pe scara ierarhica, dupa cum parea, care s-a ocupat de noi cu mult stoicism si care si-a pastrat calmul si chiar zambetul acolo unde altii ar fi dat-o in bara rau de tot pana la urma.

Asadar, dupa ce am descoperit cu surprindere mancare buna la Timpuri Noi si la Piata Muncii, ca sa iau doar ultimele exemple, am gasit-o si pe Progresului, ceea ce e o veste foarte buna pentru cei care locuiesc sau lucreaza in zona, fiindca sunt putine astfel de restaurante de dincolo de centru, spre est, sud sau vest. Sper sa le mearga atat de bine incat sa se gandeasca din nou sa ajunga si in centru, dar de data aceasta cu un al doilea restaurant, nu cu acelasi Naan mutat dintr-un loc in altul. (GB – august 2017)

Naan Project, un restaurant cu camera de joaca

La Naan Project au si o camera de joaca pentru copii, intr-un colt al restaurantului. Are si un geam prin care pot sa te uiti ce fac acolo, insa e cam mic, ar fi fost de folos unul mai mare, sau chiar un perete de sticla. Doar cei care stau la mesele de alaturi pot sa-i lase acolo si sa-si vada de mancare, cei din alta zona a restaurantului trebuie sa se ridice din cand in cand sa mearga in inspectie. Camera e curata, e bine amenajata, cum se vede si in poze. Nu e mare, insa nici copiii nu au cine stie ce volum, asa ca pare indestulatoare, pentru cele mai multe cazuri.

Terasa Naan Project

Naan Project, un restaurant Kid-friendly

Save

Naan

Unul dintre putinele restaurante cu mancare buna din centrul BucurestiuluiNaan e un mic restaurant din centrul Bucurestiului, pe C. A. Rosetti, in spate la Scala. Ocupa coltul parterului unei clad...

Data actualizarii: 22/04/2020

Naan Project (by Wellness Cuisine)  - Str. Progresului, nr. 1-3 (Intersectia Razoare)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close