Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Unul dintre putinele restaurante cu mancare buna din centrul Bucurestiului

Naan e un mic restaurant din centrul Bucurestiului, pe C. A. Rosetti, in spate la Scala. Ocupa coltul parterului unei cladiri vechi, cu geamuri si catre Rosetti, si catre minusculul parculet de pe Nicolae Filipescu.

E frumos amenajat, Naan apartine unui om cu afaceri importante in domeniul materialelor de constructii, asa ca a stiut sa foloseasca tot ce e mai bun. Si subsolul e frumos amenajat, a avut multi arhitecti buni la indemana, evident, a avut de unde alege. Geamurile nu se deschid si, din cauza spatiului ingust, cand e prea cald nu ai multe solutii la indemana sa-ti fie mai bine. Muzica ni s-a parut destul de deranjanta, insa altora, mai tineri, poate ca li s-ar parea potrivita.

Nu are terasa, trotuarul e prea ingust pentru asta. Poate ii vor da voie sa puna vreo doua mese in parculet, dar mi se pare putin probabil.

Tocmai citesc pe site ca isi vor schimba adresa, se duc din nou in strada Progresului, unde au magazinele cu materialele de constructii. Tot acolo au mai avut un restaurant, Wellness Cuisine, nu mi-e clar daca inca mai exista si daca Naan vine in locul lui, pur si simplu.

Au un chef talentat la Naan, entuziast si creativ, se vede inca din citirea meniului. Sunt mancaruri variate, din diverse bucatarii, inclusiv cate ceva cu origini asiatice. Au si vita Black Angus. Am mancat de mai multe ori in ultima vreme la Naan si de fiecare data mancarea a fost destul de buna si frumos prezentata, cu gusturi pregnante, bine scoase in evidenta.

Serviciul a fost si el intotdeauna bun la Naan, rapid, foarte personal si deschis, cu o chelnerita adorabila, care prelua intotdeauna initiativa cand vedea pe colegul ei pierdut si nestiind sa raspunda unor intrebari aparent simple. Si care chelner credea sincer ca face un lucru bun cand imi ia furculita din farfuria din care tocmai terminasem de mancat si o asaza frumos pe servetul impecabil apretat, inca nefolosit, ca sa mananc cu ea si felul urmator, dupa ce imi intind mancarea de pe servet pe fata…

Preturile sunt relativ mici la Naan, fata de alte restaurante care au mancare la acelasi nivel. Totusi, de fiecare data am gasit putini clienti, si nu stiu de ce.

La noua adresa, din Progresului, va fi aceeasi echipa, probabil ca isi vor pastra si numele Naan, asa ca e de asteptat sa ii regasim in aceeasi formula, doar ca intr-un spatiu (mult) mai mare. Sper sa le mearga mai bine acolo, chiar merita, pentru ca Naan e un restaurant cinstit, cu mancare buna, facuta cu multa munca si pasiune. (GB – martie 2017)

***

Naan Project te asteapta acum intr-o noua locatie! Calatoria Naan Food&Drink Studio continua intr-o noua locatie: Naan Project dotat cu parcare proprie, terasa, spatiu pentru evenimente si loc de joaca pentru cei mici. Te asteptam cu Meniul Zilei (diferit zi de zi, de luni pana vineri) si Meniul a la Carte cu care te-am obisnuit! Noua adresa: Str. Progresului, nr. 1-3, langa showroom-ul Delta Studi. (27 apr. 17)

Naan Project (by Wellness Cuisine)

Naan Project - Mancare buna si in ProgresuluiIstoria restaurantului Naan e greu de urmarit. Au deschis in strada Progresului, chiar unde incepe, din intersectia de la Razoare, si cred ca nu au avu...

Data actualizarii: 18/11/2019

Naan  - Str. C.A Rosetti, nr. 26

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close